Agenția Internațională pentru Energie Atomică, îngrijorată că Israelul ar putea viza instalațiile nucleare iraniene

Gîndul de la ora 11

Strategul lui Victor Ponta declanșează Operațiunea cu nume de cod Parfumarea lui Dan Voiculescu!

Bogdan Teodorescu, salariatul  lui Victor Ponta, un tip nici cal, nici măgar, deși are patru picioare, e cel care a impus iresponsabilului vesel strategia otova Jos Băsescu! tot timpul, chiar și în zilele de incontinență urinară.

Un interviu acordat Ziare.com dezvăluie campania pe care o declanșa de USD în perioada următoare de albire a lui Dan Voiculescu.

Cel condamnat la cinci ani închisoare cu executare pentru jefuirea avuției naționale va deveni mai cinstit decît Apostolul Pavel. Cel dovedit ca turnător al familiei va deveni un martir al luptei anticomuniste.

Operațiunea, avînd nume de cod, Operațiunea Parfumarea lui Dan Voiculescu, debutează cu acest interviu al lui Bogdan Teodorescu,   colaborator al Trustului Intact. Lesne de observat,  în citatul de mai jos, punerea la lucru a minciunii tupeiste, ridicate de Victor Ponta la rangul de politică de stat:

”Rolul lui Dan Voiculescu este un rol foarte simplu, cel al personajului care ar putea sa devina inamicul perfect. Exista mai multe teorii, una dintre ele este faimoasa, este enuntata de Goethe in Faust, care spune „Desfigureaza-l si apoi prezinta-l lumii ca pe un monstru”. El a fost tinta unor atacuri de-a lungul vietii domniei sale si opinia publica este impartita in ceea ce il priveste. Domnia sa are niste adversari foarte solizi si un intreg concert prezidential care il prezinta de atata vreme ca fiind sursa tuturor relelor din Romania.

Evident, in fata unei asemenea povesti, sunt oameni care cred si oameni care nu cred.

Dupa parerea mea, domnia sa este introdus artificial in acest joc, tocmai datorita acestei realitati, de a atrage antipatii din partea unui anumit grup. Eu cred ca domnul Dan Voiculescu este bagat nu fiindca a avut un merit in numirea sau nenumirea, nominalizarea sau nenominalizarea lui Daniel Constantin, ci fiindca e foarte confortabil sa il prezinti ca inamic.”


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

27 comentarii pentru articolul „Gîndul de la ora 11”

  • Maestre, ce ziceti de faptul ca Traian Basescu s-a dus la inmormantarea tatalul lui V. Blaga? Nu mi se pare un gest lipsit de orice semnificatie politica, data fiind relatia rece de mult timp dintre cei doi.

  • Acuma la 6 se intalnesc PNL-stii sa cantareasca ciolanul (ce o mai ramas din el) sa vada daca ajunge la toti?

  • Valentin Jivoiu, lauda-ma gura ca ti-oi da fripura. Milioane de Guru la fel sunt acuma oale si ulcele. Auzi, bai, dobitocule, si aia spuneau despre altii ca traiau degeaba, usura-ma-s pe gandirea ta satanica.

  • Oricum pentru cei care urmaresc A3, Voiculescu este un zeu.

  • La 64 de ani si inca cu pierderi corporale neglijabil de mici , Eu , antropologic , filosofic si estetic , sunt un model in viata pentru restul lumii . Asa ca faceti ceva pe democratie si stergeti-va cu crestinismul inainte de a se usura ele pe voi , traitori degeaba .

  • Ce sa mai albesti??? Cum mai poti face din coada de caine, sita de matase? Pur si simplu, multi avem sampania la rece si asteptam brutaria. Deh…romanul petrece din orice.

  • Pedepsiţi de politicienii români: Cum îşi bat joc politicienii români de tăranii români!
    Nota de plata a incompetentei si hotiei politicienilor va cadea pe umerii poporului Roman
    30 de localitati trebuie sa dea inapoi la UE 23 milioane euro cu penalitati. Europeni suntem cu numele dar cu restul …. au avut sansa sa devina europeni si cu fapta in 2004 au primit au primit 1 milion de euro pentru un drum comunal care sa lege Tulcea de Chilia 11km in total, opt ani mai tarziu toate regretele din lume numai pot salva comuna Ceatalchioi care din cauza lucrarilor prost efectuate primaria e datoare cu tot cu penalitati 2 milioane de euro bugetul primariei pe zece ani
    O întreagă localitate din Delta Dunarii este scoasă pe bucăți la vânzare de către Fisc. Edilii au construit un drum cu bani europeni, iar acum sunt datori vânduți.
    În 2004, autoritățile inaugurau cu fast drumul făcut din bani europeni. Patru ani mai târziu, o comisie SAPARD vine să inspecteze lucrarea și nu mai găsește nici o urmă a drumului. Șapte gropi pe o distanță de câțiva metri, iar situația este la fel de dezastruoasă pe tot drumul care leagă Pardina de Ceatalchioi.
    Responsabilii dau vina pe inundații, deși proiectul era ca din milionul de euro să facă un drum rezistent. Acum, oamenii din Ceatalchioi merg printre gropi și sunt datori vânduți. Cei de la SAPARD vor banii înapoi, plus penalități.
    Ca să scape de datorii, comunitatea ar trebui să trimită la finanțe bugetul primăriei pe 35 de ani. Finanțele Publice au pus sechestru pe 1.200 de hectare de teren, adică islazul unde oamenii își duc animalele la păscut.
    http://www.youtube.com/watch?v=2qNex5oP51Y#t=93

  • Daca un scelerat ca Bogdan Teodorescu poate sa-l albesca pe Varan in fata justitiei,apoi justitia sa-si faca bagajele si sa se mute inzambia asu Congo!!!

  • Justitia a avut curajul si l-a condamnat pe Nastase de 2 ori ,iar pe Becali de 3 ori.Nici Voiculescu nu va scapa.Poate va fi cu suspendare ,dar condamnat va fi.Chiar nu conteaza ce spune BT.El a tot vorbit la A3 in 2012 si dupa cum este obiceiul acolo, si-a primit rasplata,are o functie.Sa-l lasam pe acesta si sa asteptam in liniste conferinta Ponta -Antonescu ,de la A3,moderata de Gadea.,care va pune capat crizei.

  • Trebuie sa recunoastem ca acest mare ticalos este suficient de inteligent si de cunoscator in ale manipularii, ceea ce face ca mesajele sale sa aiba oarece impact. Tocmai de aceea este mare nevoie de antidot, de oameni cel putin la fel de inteligenti si onesti care sa fie capabili sa demonteze toate aceste mizerii periculoase si pe intelesul celor cu capacitati de intelegere mai reduse. Nu pot decat sa salut faptul ca dvs. va asumati aceasta sarcina dificila.

  • Cum naibii sa albesti talpa iadului?

  • Mesaj pentru ponta.
    Esti un mare mincinos, la fel ca boc, tariceanu etc…care tot va laudati cu cresteri economice, menite sa manipulati si sa prostiti oamenii cinstiti.
    Aceasta crestere economica se resimte in foarte mare masura, in buzunarele, patronilor hoti si lacomi, si a hotilor si tradatorilor de tara( adica a voastra a politicienilor, a politrucilor, a sinecuristilor).
    Toate astea pe spinarea oamenilor cinstiti, pe saracirea acestora (prin cresterea preturilor, a tuturor preturilor, a cresterii si inmultirii taxelor si impozitelor), pe spinarea indatorarii noastre (credite private si publice), pe spinarea tarii (vanzari de companii ,parti din companii, resurse, si alte avutii nationale), pe spinarea muncii noastre (adika muncim mai mult, dar suntem platiti ori la fel ca inainte, ori platiti mai mult doar indexat cu rata inflatiei (inflatie care atentie se calculeaza doar pe baza unor anumite preturi, nu a tuturor). SI mai adaugam aici pe bunul Dumnezeu pentru agricultura.
    Mai aveti noroc cu banii trimisi de saracii oameni care se chinuie prin strainatate, departe de familiile lor.
    Foarte putin din aceasta crestere, spre deloc, se datoreaza investitiilor reale din economie, ce aduc un plus valoare.
    HOTILOR, MINCINOSILOR, MANIPULATORILOR, TRADATORILOR

  • iuda a luat infatisarea lui Victoras Pontel,toate au o limita.

  • Comparatia cu Boc, este exsagerata!Cat despre operatiunea de parfumare;Orice pasare piere pe limba ei!asa va pieri si Ponta,pe minciunile lui!Asa sa-i ajute Dumnezeu!

  • Marele fost ministru al informatiei Ciorbist, dupa ce se autoprosteste stimulat de niscaiva multi arginti, incearca sa ne prosteasca si pe noi in privinta Varanului. Stai, bre, Dihanie, mai uita-te in oglinda inainte de ne vorbi ca un Guru in ale luptei politice. Nu vezi ca ai botul si barba plina de rahatul latrinei 3?

  • Mesaj pentru ponta.
    Esti un mare mincinos, la fel ca boc, tariceanu etc…care tot va laudati cu cresteri economice, menite sa manipulati si sa prostiti oamenii cinstiti.
    Aceasta crestere economica se resimte in foarte mare masura, in buzunarele, patronilor hoti si lacomi, si a hotilor si tradatorilor de tara( adica a voastra a politicienilor, a politrucilor, a sinecuristilor).
    Toate astea pe spinarea oamenilor cinstiti, pe saracirea acestora (prin cresterea preturilor, a tuturor preturilor, a cresterii si inmultirii taxelor si impozitelor), pe spinarea indatorarii noastre (credite private si publice), pe spinarea tarii (vanzari de companii ,parti din companii, resurse, si alte avutii nationale), pe spinarea muncii noastre (adika muncim mai mult, dar suntem platiti ori la fel ca inainte, ori platiti mai mult doar indexat cu rata inflatiei (inflatie care atentie se calculeaza doar pe baza unor anumite preturi, nu a tuturor). SI mai adaugam aici pe bunul Dumnezeu pentru agricultura.
    Foarte putin din aceasta crestere, spre deloc, se datoreaza investitiilor reale din economie, ce aduc un plus valoare.
    HOTILOR, MINCINOSILOR, MANIPULATORILOR, TRADATORILOR

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *