Agenția Internațională pentru Energie Atomică, îngrijorată că Israelul ar putea viza instalațiile nucleare iraniene

Gîndul de la ora 12

Bătălia fustelor din jurul Masculului Traian Băsescu

Exploatînd specificul Facebook, Dan Tapalagă a mustrat Evenimentul zilei, pentru că ar ţine şedinţe în direct la TV cu acţionarii. Acţionarii ar fi Elena Udrea şi Dan Andronic. De fapt, Dan Tapalagă viza intervenţia telefonică a Elenei Udrea la emisiunea realizată de ziar pe B1 Tv, în fiecare dimineaţă, intervenţie pentru comentarea unui eveniment petrecut chiar în dimineaţa zilei de luni, 24 martie 2014.

Habar n-am dacă Elena Udrea e acţionar la Evenimentul zilei, mamă sau ibovnică a cuiva din redacţia ziarului sau cumnata uneia din camerele video care înregistrează emisiunea. Despre Dan Andronic ştiu – am fost anunţat chiar de Dan Andronic – că e acţionar la Evenimentul zilei. Textul lui Dan Tapalagă îl aşează pe Dan Andronic într-o lumină injustă, ca să nu-i zicem altfel. S-ar putea înţelege că Dan Andronic e un patron analfabet, luptînd cu agramatismele prin yahturi, un rîtan cum sînt atîţia în România presei prostituate, un bogătaș care, profitînd că le dă o pîine ziariştilor, se convoacă singur la talk-show-uri.

Dan Andronic participă la emisiunile ziarului în ipostaza de gazetar. Pentru că Dan Andronic e un excelent gazetar, unul dintre absolvenţii străluciţi ai Şcolii Ev.z. de pe vremea lui Cristoiu. În ipostaza de gazetar are iniţiative ca director editorial, scrie la gazete şi participă la talk-showuri, uneori chiar alături de Dan Tapalagă.

Răutatea lui Dan Tapalagă – pentru că răutate este – ne atrage atenţia asupra unui război iminent, cu efecte grave în planul bătăliei cu PSD, Partidul-Stat.

Răbufnirea lui Dan Tapalagă îşi are izvorul în antipatia faţă de Elena Udrea. Nu e singurul jurnalist din rîndurile celor acuzaţi de gaşca lui Dan Voiculescu de-a fi băsişti. Numărînd şi cîteva femei urîte, întruchipări ale urîţeniei cu plete, Gruparea anti-Elena Udrea e în acelaşi timp şi Gruparea Pro-Monica Macovei. De ce e acuzată Elena Udrea? De a fi geniul rău al lui Traian Băsescu, Diavoliţa care l-a despărţit pe Traian Băsescu de Monica Macovei, dar şi de alte personalităţi precum Alina Mungiu.

În realitate, războiul grupării pro-Macovei trădează o afacere strict omenească.
Masculul Traian Băsescu e disputat de mai multe fuste.

Din nenorocire pentru şansele lor, unele Fuste pot fi numite aşa doar dacă proprietarele lor sînt puse la raze Roetgen, singurul mijloc în cazul lor de a stabili dacă sînt sau nu femei.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

30 comentarii pentru articolul „Gîndul de la ora 12”

  • A lupta impotrva „sistemului ticalosit”, nu inseamna sa lupti cu „efectele” pe care el le produce, ci sa lupti cu cauzele care il genereaza si il perpetueaza!
    Nu cu indivizii care evolueaza in sistem trebuie luptat, ci cu „democratia” care le permite politicienilor sa „exerseze” Lacomia, Minciuna, Hotia, Tradarea, Iresponsabilitatea, Nesimtirea, etc.
    Deci, cei ce vor sa lupte impotriva „sistemului ticalosit”, trebuie sa lupte pentru inlocuirea actualei „democratii pentru Ciolan”, cu „democratia pentru Patrie” (pentru Binele comun), conform http://dumitrurizoaica.blogspot.com/.

  • Interventiile Blondei nu au nuci o valoare . Zero , e zero !

  • Este exact invers:nu el s-a ,,despartit ”de macovei,murgiu etc.,ci ele s-au sucit-acum,murgiu e indragostita de ponta,nu ati vazut? Ce apreciez la ea,e ca e consecventa,ea si Boc i-au ramas fideli,desigur,acum asta o fi un defect?!!…Urasc pe cei ce nu mai puteau de laude la el,cind dadea bine,iar acum il urasc cel mai tare.URIT! Dar ,de! acum asta e o calitate:tradarea. E la moda,toti o fac…

  • Un articol in cheie de cancan! Neinteresan!

  • Basescu nu are caracter,in rest are de toate ,mai sobolanilor,,Nu are Kultur,vrei sa ti dea citate din Immanuel Kant??? voi ce cultura aveti??mai precis ce puteti face voi???Taune,tu ce cultura ai??mare sau mica??Ș)))))))

    • Ha, ha! Ce-ti plac glumele tale, precum ii plac ale lui si idolului tau de la Cotroceni. Cat de mare sau mica o am (cultura vreau sa zic) iti pot face o demonstratie, „daca te intinzi pe masa”, asa cum spunea cu cativa ani in urma tac-tu’ Matrozu.

    • obsedatule,vorbeam de kultura mare,din agricultura,nu despre pula,dar atat poti,,,Basescu nu e idolu lmeu ,tinere!!Idolul meu a fost si ramane joni weismüller,in rolul lui Tarzan

    • koum sa am drept idol un omfara karakter??ca doar asa incep misiva,,,,Basescu nu are caracte,,,se vede ca citesti,dar nu intelegiș)))))))))))))))

    • Si Matrozu’ e tot un fel de Tarzan al politicii carpato-dambovitene. Asa ca-l poti avea linistit drept idol, fiindca cin’ s-aseamana, s-aduna. Cat despre ce cultura vorbeai, prefer sa te cred pe cuvant, desi nu prea ar fi cazul …

    • morisca de vorbe ,sterpe,esti Taune,Ș))))))))

    • Nu prea e cazul sa crezi ca „intelepciunea” ta e mai cu miez. Dar imi place cum razi singur de propriile postari!

    • suparacios si rautacios esti,esti posak ca un sihastru,,Taunul Stalpnicul

    • Ca sa fiu sihastru, ar trebui sa fiu un crestin desavarsit. Sa stiu sa intorc si obrazul celalalt. Nu e cazul. Nu accept din partea cuiva jigniri gratuite.

    • presedintii nu sunt monumente de kultur,le trebuie doar bunsimtz,Basescu nu are,sicosilieri buni

    • Unui presedinte, ca si unui manager de altfel, ii trebuie viziune de ansamblu. Si asta nu se dobandeste fara lecturi si fara experienta. Inclusiv de viata. Nu zice nimeni ca presedintele trebuie sa fie cel mai mare filosof, cel mai mare romancier, cel mai mare istoric al artei etc. Dar nici sa fie pus presedinte orice Gica de la scularie. Consilierii ii dau unui conducator sfaturi, dar decizia ii apartine acestuia. Si fara a fi capabil sa inteleaga corect o situatie, cum o va putea lua pe cea corecta?

    • inteleg ,esti ziarist,ai terminat filozofie sau filologie,pen mata ceilati ,nuiYegzista,dar nu yegzista,,,

    • De fapt era o discutie in termeni de management, privitoare la calitatile unui conducator care e pus mereu in situatii de a lua deciziii, nu o tentativa de dialectica …

  • In sfarsit cineva are curajul sa puna punctual pe „i”.

  • Cand cineva mi-a spus acum cativa ani ,ca daca cineva il v-a ,,ingropa” pe T.Basescu v-a fi Elena Udrea,atunci i-am zis ca bate campii !

  • Greu de estimat cat succes are Matrozul la femei. Poate unul mai consistent pe la tzoape si pitzipoance. Care sunt mai aproape de cultura si caracterul individului. Insa in politica sa te desparti de Alina Mungiu si de Monica Macovei doar ca sa ramai alaturi de Udrea, nu pare o miscare prea inteligenta. Ar fi de-a dreptul o gafa. Cea mai mare care a fost facuta intr-o cariera de mare succes ca politician. Si din cauza careia aceasta cariera risca sa esueze in derizoriu. Poate ar fi cazul ca Matrozul sa o trimita si pe coana Nutzy sa presteze alte activitati, cum a procedat cu propria progenitura, EBA.

  • nu stiu ce iese la radiografie, da’ io dau scris ca tapalaga e muiere

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *