Marcel Ciolacu: De astăzi, dansul în doi s-a terminat! Decizia ca PSD și PNL să meargă cu propriii candidați la Primăria Capitalei a fost dificilă, dar este soluția corectă

Gîndul de la ora 12

Breaking news absolut: a apărut Tovarășa Stafie Ion Iliescu!!!

Procedurile din toată lumea civilizată impun ca, după anunțarea exit-poll-urilor, lideri partidelor competitoare să facă declarații în fața întregii prese.
Duminică seara, așa s-a întîmplat în România.

Liderii partidelor politice au făcut declarații de presă de la sediul lor de campanie.
Cu o excepție, previzibilă, deoarece e vorba de Partidul-Stat PSD.

În timp ce toate celelalte partide politice au găsit de cuviință să organizeze declarații de presă ale șefilor de partide, PD a ticluit sceneta de mai jos. De observat, chiar și de la o simplă privire, că a fost adusă de urgență Tovarășul Ion Iliescu sau mai precis, Tovarășa Stafie Ion Iliescu. Misiunea Stafiei a fost de a-l susține prin îngînări de gaga pe șeful Liviu Dragnea.

Redăm această scenetă unică în felul ei și pentru că arată – în cazul lui Ion Iliescu – că Tovarășa Stafie vrea să iasă și ea în față, țumburuc, să nu credem noi că nu mai există.

TVR 1 (25 mai, ora 21:00:17)
Realizator: Mergem la sediul de campanie al PSD. Înţeleg că acolo este deja pregătită o declaraţie de presă, o declaraţie de presă pe care ar trebui să o susţină Liviu Dragnea.
Liviu Dragnea: Până la urmă, e un scor bun.
Ion Iliescu: E foarte bine.
Liviu Dragnea: Adică 43%.
Întrebare: /…/
Liviu Dragnea: Nu, 43% este un scor care arată şi aprecierea guvernării, arată şi o campanie bună. Este rău pentru PNL, asta arată greşeala pe care au făcut-o când au ieşit din USL. Cetăţenii i-au taxat. UDMR intră… Dar sunt curios, domnul Mircea Diaconu, s-ar putea ca domnul Diaconu să aibă aceleaşi voturi ca şi PMP, deci câte un partid.
Întrebare: /…/
Liviu Dragnea: Da, până la urmă, e cel mai mare scor pe care l-a avut PSD până acum. Asta ar trebui să nu vă supere…
Ion Iliescu: E şi o lecţie bună pentru PNL…
Liviu Dragnea: Este, este. Deci PNL până la urmă…
Ion Iliescu: Adică, cât este şeful lui Crin, categoric.
Liviu Dragnea: Da, până la urmă, cetăţenii au sancţionat decizia lor. Păcat, pentru că gândiţi-vă că, dacă eram în USL, acum aveam peste 60%, era o confirmare a unei bune guvernări
Întrebare: Domnule preşedinte executiv, după aceste rezultate, ce spuneţi, ce părere aveţi?
Liviu Dragnea: Nu vreau să spun decât un sigur lucru, Mircea Diaconu are cât un partid, are cât PMP.
Ion Iliescu: El câte are /…/?
Liviu Dragnea: Nu, are mult mai mult. Avea nevoie de 2%.
Ion Iliescu: 2%, îmi pare bine…
Liviu Dragnea: Arată cele două mari greşeli ale lui Crin, că a scos PNL din USL şi a fost taxat şi că nu l-a ţinut pe Mircea Diaconu pe listă.
Ion Iliescu: /…/
Liviu Dragnea: Categoric.
Întrebare: La ce /…/ când spuneţi că ar trebui taxat /…/?
Liviu Dragnea: Nu ar trebui taxat, eu spun că cetăţenii i-au taxat. Adică, faţă de peste 20%, cât au avut în anii trecuţi, acum sunt la 14% sau, mă rog… să vedem care or să fie rezultatele finale.
Ion Iliescu: PMP – asta-i Udrea, nu?
Liviu Dragnea: PMP, da, este Udrea.
Întrebare: Domnule preşedinte, ce părere aveţi de aceste rezultate?
Victor Ponta: Un pic mai târziu


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

9 comentarii pentru articolul „Gîndul de la ora 12”

  • ati vazut nerusinatul cum a vorbit de Crin?

  • macar iliescu e stafie la peste 80 ani, dar tu cristoiule esti stafie deja.

  • domnule Cristoiu sa stiti ca nu am votat actorul de comedie Mircea Diaconu, am votat OMUL MIRCEA DIACONU si ca mine ffff multi cetateti ai acestei tari. E jenant ca o persoana ca dumneavoastra sa minimalizeze acest lucru.

  • prostia Antonesciana nu are limite,,Daca Spartacus a fost cel mai celebru personaj tras pe shfara de catre niste banditi (piratii Cilicieni ),lasat cu degetu in gura la mal,cu banii luati, cu gura plina de injuraturi . Asa a patit si Antonesku carele s a infratit cu talhari Damboviteni.Nu ca el nu ar fi talhar,dar a nimerit peste unii mai mari decat el shi mai versati. Spartacus nu stia istorie,nu stia de precedente,Antonesku pretinde ca stie istorie. Cu momeala se prinde karasu,ku momeala a fost prins,inghesuit intr un koltz si gatuit si acest Antonescu din tagma domnitorilor efemeri de o singura zi – un fel de Lacusta Voda ,dar mai scurt si doar interimarȘ)))))))))))))))))

    un karas credul de Dambovitza,in karas gunoier putem zice,,,,Ș))))))

  • Murim treptat
    sub două ghilotine…A. Paunescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *