Novak Djokovic a câştigat Australian Open pentru a zecea oară. El va reveni pe locul 1 ATP

Gîndul de la ora 12

Cum a pierdut Victor Ponta în fața electoratului anti-Băsescu

Marți, Victor Ponta a convocat presa la Palatul Victoria pentru a  prezenta românilor, în direct, sursele din care se vor scoate banii de pensii, neîncasați din cauza măsurii sale electorale de reducere a CAS-ului.

Concepută ca operațiune de imagine, acțiunea a fost un dezastru.
Cînd au venit întrebările presei, Victor Ponta, obișnuit cu îngînările de la Antena 3 și România Tv, gen, nu-i așa că Traian Băsescu trebuie înjurat?, premierul a șters-o, împreună cu Demoazela Usturoiu.

Nu știu cine l-a sfătuit să meșterească acest moment.
Sigur e că respectivul, dacă e consilier, ar trebui dat afară.
Asta deoarece acțiunea dedicată reducerii CAS a reamintit de dezastrul întîlnirii de la Cotroceni.

Despre întîlnire s-a spus c-a avut un impact dezastruos în rîndurile electoratului de  Dreapta.
Oricît ar părea de ciudat, difuzarea filmului întîlnirii a avut un impact dezastruos asupra dușmanilor lui Traian Băsescu, altfel spus, în rîndul electoratului lui Victor Ponta.
PSD-iști anti-Băsescu, cu care am stat de vorbă, mi-au spus că se așteptau ca Victor Ponta să-l umilească pe Traian Băsescu prezentîndu-i argumente zdrobitoare în favoarea reducerii CAS. După care ar fi trebuit să-i zică vreo două despre pretenția de a fi și premier, atrăgîndu-i atenția că el, Victor Ponta, nu-i Emil Boc.

Așadar, cei care-l urăsc pe Traian Băsescu au așteptat ca Victor Ponta să-i reprezinte cu brio, ca la un meci de box.
Victor Ponta, trimisul lor la Cotroceni, a ieșit umilit din confruntare.
Asta a stîrnit revolta electoratului anti-Băsescu față de Victor Ponta.

De aceea, pentru șansele lui Victor Ponta de a cîștiga prezidențialele, mult mai bine ar fi să nu mai aducă vorba de reducerea CAS.
Stîrnește amintiri neplăcute!


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

23 comentarii pentru articolul „Gîndul de la ora 12”

 • Mie sila,tara e plina de prosti.

 • Ce noroc ca electoratul ANTI-Basescu nu il intereseaza cifrele lui Basescu,ai crezut ca a pierdut Ponta?aiurea….reducerea CAS-ului intereseaza angajatorii si sa va ia naiba pe cei cu prostimea…magarilor..pe mine niciodata nu m=a incolonat nimeni sa votez.

 • Ti-ai gasit! Daca ar avea minte, asa ar face. Dar nu are si insista ca „Neaga”.

 • un nenorocit,o jagardea

 • Si in plus a mai fost prins inca odata cu un plagiat. A prezentat un grafic fara sa-i precizeze sursa. Ce sa-i faci, naravul din fire n-are lecuire!

  • A copiat graficul,esti prost,crezi ca el face grafice doar de aceia are ministrii,habar nu ai ce vorbesti?Sunteti atatia prosti de m-am saturat,de ce nu vorbiti de cei care apara statul de drept,…de ce?

  • Cucoana el l-a prezentat. Prezentandu-l si l-a asumat. Dar cam greu sa priceapa una cu menstruatia-n creier …

 • Pai se grabeau sa asculte declaratiile procurorului Iacobescu.Ala pe care l-ati bestelit in 2011 cu Turcescu si Cartianu..cand spunea ca Bercea cotiza la greu la „statul de drept”.A, se intampla la b1, unde se face „jurnalism”, nu ca la antena 3:-).Parca ne spalati si dv creierul pana acum cativa ani tot pe la antena 3?!

 • Domnilor, tot ce face ponta este pentru electoratul sau, prostimea incolonata disciplinat de catre cei peste 10000000000000 de primari psd; dreapta este impartita si multi, f multi nu ies la vot !

A apărut „1990- Ce se ascunde dincolo de evenimentele din 13,14 și 15 iunie? ”. Primul volum din seria Ion Cristoiu – istoricul clipei, 1990 – 1996

Invitații cristoiublog

Invitații cristoiublog