Liderii coaliției PSD-PNL au decis ca medicul Cătălin Cîrstoiu să fie candidat comun la Primăria București

Gîndul de la ora 12

Cum a transformat Mircea Badea nașterea soției într-un spectacol grotesc, de tip Bumbești-Livezeni

O știu pe Carmen Brumă de pe vremea cînd conduceam Realitatea Tv, perioada Silviu Prigoană.
De atunci cred c-am mai discuta cu ea de puține ori, ultima oară cînd m-a rugat să particip la o emisiune de a ei despre slăbit, eu avînd o anume celebritate în această privință.
Păstrez amintirea unei persoane de bun simț.

Din presă, am aflat că a născut.
Foarte frumos!
Felicitări!

Numai că, după părerea mea de om de la țară, nu înțeleg de ce soțul, Mircea Badea, trebuia să vină la spital cu încă vreo cîțiva bărbați, colegi de serviciu, și să producă o scenă descrisă astfel de Libertatea:
Tot pentru a mai alunga stresul, Mircea, Gâdea şi restul susţinătorilor s-au fotografiat în timp ce strigau „Împingeeeee!”, pentru a o susţine pe Carmen.

Poza a fost pusă de soț – Mircea Badea – pe rețeaua de socializare și reluată de mai multe tabloide.
Mi s-a părut atît de hidoasă – uitați-vă la Mihai Gâdea – încît mi-a fost jenă s-o reproduc.

Nașterea e, din cîte știu eu, un moment de mare intimitate al femeii, avînd în vedere că copilul iese pe o chestie pe care – se presupune – o vede doar soțul și chiar el nu întotdeauna.

În cazul lui Carmen Brumă, nașterea s-a transformat într-un spectacol  grotesc, de tip  Bumbești-Livezeni, în care locul lui Hei-Rup! l-a luat strigătul  Împingeeeee!, adresat unei femei.

Pînă unde poate ajunge  colegialitatea?
Pînă la situația în care Mihai Gâdea și alți colegi de serviciu de-ai lui Mircea Badea vor veni noaptea la fereastra dormitorului și-i vor striga în cor Împingeeeee!?


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *