Joe Biden se retrage din cursa prezidențială: „Este în interesul partidului meu și al țării”

Gîndul de la ora 12

Cum își bate joc Elena Udrea de candidatul PMP, Cristian Diaconescu

Elena Udrea traversează cred o bulimie mediatică. În săptămîna care a trecut a putut fi văzută la România Tv, la Realitatea Tv, făcînd gimnastică de înviorare după-amiaza, în parc, ținînd discursuri și întocmind scrisori deschise.

Partidul Mișcarea Populară are drept candidat la Președinție pe Cristian Diaconescu.
Om serios, Cristian Diaconescu și-a făcut un program de campanie, pe care-l respectă cu sfințenie. Aparițiile sale la tv de pînă acum au confirmat un candidat redutabil, avînd drept punct crucial de Program întărirea statului de drept. Pe fondul bulibășelii care domnește în PNL și PDL, Cristian Diaconescu pare a avea șanse serioase de a intra în turul al doilea.

Elena Udrea e președinta partidului al cărui candidat se numește Cristian Diaconescu. Așa cum spuneam într-o seară la Realitatea Tv, la Jocuri de putere, intrarea lui Cristian Diaconescu în turul al doilea ar însemna consacrarea Elenei Udrea ca lider de partid.
În aceste condiții, te-ai fi așteptat ca în zilele din urmă Elena Udrea să folosească aparițiile sale publice pentru a face campanie în favoarea lui Cristian Diaconescu, candidatul PMP.

Nici vorbă de așa ceva.
Pentru Elena Udrea, candidatul PMP nu există.
Mai mult, distinsa a început să facă aluzii la o posibilă candidatură a sa din partea PMP la prezidențiale, întărind astfel zvonurile că nici nu-i trece prin cap să-l lase pe Cristian Diaconescu să candideze pînă la capăt.

La Constanța, Elena Udrea a vorbit pe larg despre un candidat la Președinție.
Nu, nu despre candidatul PMP, ci despre candidatul PDL-PNL, anunțînd condițiile în care partidul îl va sprijini în turul al doilea pe Crin Antonescu.

Să-ţi faci cruce nu alta!
Liderul unui partid nu poate concepe un alt cîștigător al scrutinului decît candidatul partidului.
Elena Udrea anunță public de pe acum că propriul candidat nu va intra nici măcar în turul al doilea.

Vrea Elena Udrea să candideze ea la Președinție?
Foarte bine!
Să aibă însă bunul simț și să-i spună și lui Cristian Diaconescu.

Fostul ministru de Externe și fostul consilier al lui Traian Băsescu nu merită să fie bătaia de joc a nimănui.
Nici măcar a Elenei Udrea.

N. B. Să facă asta Elena Udrea cu acceptul lui Traian Băsescu?
Dvs ce credeți?


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

32 comentarii pentru articolul „Gîndul de la ora 12”

 • Nu are si nu avut masura Udrea ! Ea se crede buna si de neinlocuit ! Desigur ca are acceptul sefului suprem ! E un joc murdar si ma tem ca nu are si finalitate !

 • Misiunea ei e sa „inchida” PMP-ul, si nu neaparat cu invoire de la Traian Basescu. Mi se pare ilustrativ modul in care a „administrat” campania pt primaria Capitalei: non-combat evident. Pacat de Criastian Diaconescu. Se pare ca a pierdut inainte de a incepe. Si as fi dorit sa fie un candidat puternic. Dar i-a cam disparut platforma. Madam il ajuta in directia asta.

 • Cred ca Elena Udrea a depasit orice limita a bunului simt si ca ar merita criticata sau ignorata de orice jurnalist normal.

 • Nu e singurul Cristian Diaconescu. A mai facut madam Nutzy Parasutista praf si altora campaniile electorale. Unul care trebuie sa-i multumeasca calduros e Liviu Negoita, fostul primar pdl-ist de la Sectorul 3. Intrat in campanie ca favorit cert, dupa „asocierea” cu cea mai blonda favorita prezidentiala a ajuns sa piarda postul de primar la o diferenta de peste 20% fata de clona proxeneta din PSD!

 • De data asta permiteti-mi sa nu fiu de acord cu dumneavoastra Maestre in ceea ce priveste candidatura Elenie Udrea,iar la Constanta a spus CLAR…daca nu ajunge in turul doi candidatul PMP Cristi Diaconescu……vor sustine pe altcineva!!

 • Nu d-le Cristoiu,mai cititi odata ce-a zis Udrea LA Constanta.In turul 2 daca nu se califica candidatul nostru ,Antonescu nu va primi voturile PMP decit daca se dezice…….Deci e altceva.Eu cred ca Udrea tine partidul in viata ,aduna votranti pt partid .Ce-ar trebui sa faca?Sa-l ia pe Diaconescu la aerobic?El e prezidentiabil are alta filozofie de campanie ,ea ajuta si ea cum poate.Daca el considera ca-i dauneaza sa-i spuna.Am mai vazut pe burtiera la B1″Udrea il sustine pe Antonescu” total inexact.N-ajunge Scrisoarea lui MRU care s-a aflat in treaba acuma si dv o atacati pe nedrept.?Nu vedeti ca decit ea face stiri PNL si PDL habar n-au ca sint in opozitie.?Nu vor sa-l supere pe Voiculescu,pe Ponta?

 • Sigur va candida in locul lui!

 • parca mai stii ce-si doreste fufa aceasta,important ca s-a vazut pe jiltul inalt al unui partid si acum are vise erotice,doar i s-a recomandat sa faca un pas in spate si ea nimic ,nici nu stim siguri daca Basescu chiar accepta situatia aceasta pt. ca observ ca in loc sa atraga oameni in partid dumneaei ii goneste deci deja este ca si mort din fasa ,cat priveste munca dlui Diaconescu s-ar parea ca domnia sa si-a luat treaba in serios cum e si normal si strabate tara in lung si lat ,vom mai vedea cum evolueaza situatia in acest partid.

 • un like si un vot pt prezidentiabilul dreptei CRIN!!! https://www.facebook.com/CrinAntonescuPresedinte

 • Aveti dreptate.

 • Si cine tine partidul asta in viata? Un om lipsit de carisma ca Diaconescu? Udrea e cu zgomotul.

 • este o analiza exterm de interesanta a situatiei bizare de la PMP. Cu voia Dvs. opinia mea este ca Elena Udrea are o politica proprie distructiva si feudala iar aceata politica este concretizata prin actiuni de genul -balt la alegerile pentru primaria capitalei -piedone-oprecu-prigoana ,distrugerea organizatiei PDL Bucuresti,ruperea PDL ,sabotarea alegerilor europarlamentare revente, acordarea de fonduri substantiale baronilor-xorupti ai PSD cind era minsitru,distrugerea imaginii lui Traian Basescu si cum ati descris Dvs. Perfect situatia -sabotarea PMP si a candidatului Cristian Diaconescu. Sint prea multe actiuni distructive si bine coordonate pentru afi vorba numai de prostie,snobism,infatuare,arivism si tupeu din partea Elenei Udrea. In cea ce priveste aprobarea sau nu de catre Traian Basescu a acestor actiuni feudale raspunsul poate fi gasit tot in istorie si daca ne intorcem in timp il gasim pe Cezar in Roma antica celebrul general si erou roman care a adus-o la Roma pe Cleopatra si i-a construit un templu enervind toata societatea romana si urmarea o stim. Femeile au o stiinta a manipularii extrem de avansata si noi toti barbatii am fost ,sintem si vom fi in continuare hipnotizati de catre femei insa chiar si asa trebuie sa pastram un nivel cit mai logic al actiunilor noastre chiar daca stramosul nostru Adam a muscat ca prostul din marul Evei.

 • Cred ca cei care sunt apropiati de Traian Basescu sa-i spuna sa -o trimita putin pe la ‘cratita’ si sa lase pe alti sa faca p[olitica.Daca nu se v-a intampla asa cred ca dl.Diaconescu nu are nicio sansa.

 • Nu poti fi cu fundul intre doua luntri !

 • Trebuie sa mai fim dublati si de realism….

 • Aceasta doamna este mai rau ca ciuma… Distruge tot ce atinge. Nu inteleg unde ii este capul lui TB. Chiar nu isi da seama de sitatie?

 • Poate fac rocada pe final in apropierea campaniei prezidentiale!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *