Raed Arafat: România trimite în Turcia trei aeronave cu 60 de salvatori, patru câini antrenați pentru căutări după cutremur și șapte tone de echipamente

Gîndul de la ora 12

Despre cum m-au pus pe mine Serviciile să-l atac pe Klaus Iohannis!

Pozată cu mîna la falcă, de parcă ar suferi de măsele, Alina Mungiu Pippidi, cu care mă aflu în război de pe vremea cînd nefericitul Emil Constantinescu a pus-o șefă la TVR, spre spaima liftului care trebuia s-o urce în fiecare dimineață fără a primi pentru asta supliment de salariu, publică în ziarul arestatului Dan Adamescu ceva care se vrea un text, dar care nu e, ca de obicei, decît expresia frustrării că  bărbații trec pe lîngă ea întorcînd capul într-altă parte.

Am avut și am obiecții în privința lui Klaus Iohannis, toate izvorîte din felul jegos în care l-a lucrat pe Crin Antonescu.
Distinsa cu doi pp în nume, s-o credem noi dublă în ceea ce începe cu p, găsește următoarea explicație faptului că nu cad în fund de admirație la ivirea Neamțului dîmbovițat:
Mai văd și pe dl Cataramă, reactivat de servicii la fiecare alegeri, atacînd pe Iohannis, pe dl. Cristoiu la fel, și îmi e destul, că de douăzeci de ani acești indicatori nu greșesc, dacă sînt ei puși să atace pe unul, acela e pericolul real.

Care va să zică, m-au pus serviciile să-l atac pe Klaus Iohannis, semn că Neamțul e „pericolul real”, pentru că de douăzeci de ani, pe cine atac eu (inclusiv pe Alina Mungiu Pippidi), e tot ce are mai valoros națiunea.
Măi, să fie!

În final, Alina Mungiu-Pippidi ne ordonă „încolonarea în spatele lui Iohannis”.
Dacă aș fi de la Servicii, aș zice:
– Să trăiți, am înțeles, tovarășă căpitan!


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

18 comentarii pentru articolul „Gîndul de la ora 12”

  • frumusheatza…asta Alina a lu’Pipidi…pe toate le stie, pe toate le face…si in acest sens seamana izbitor cu dvs…maestre! si dvs…stiti multe, foarte multe si data viitoare, la o emisiune din chioscul vostru celebru se vor emana primele decrete catre tara si bobor!….nu ma indoiesc ! P.S. semanati si din alt punct de vedere, care odata semnalat de mine, va determina instaurarea starii de armonie a maestrului cu nebunatica Alina!…este vorba despre faptul ca la pro creere, fizica, niciunul nu a participat pana in prezent! dar timpul nu e pierdut! Iubiti-va si procreati pentru propasirea Romaniei de care va doare atat de mult, se pare!

  • Iohannis om fara carisma o catastrofa pentru dreapta …………… ,un canditat la presidentie trebuie sa fie cu „lipici” la public

  • multumesc pt comentariu

  • pai el ride si ironozeaza pe toti, in loc sa se vada ce panarama este…

  • Nu-l mai compatimiti pe crin,ce i-a facut…,ce a facut si el lui tariceanu si tot asa…,eram sigura ca asa va pati cind nu va mai fi folositor. Iar pipidi…,parca-l lauda pe ponta ,era preferatul ei…..

  • felul jegos in care l-a lucrat pe Crin Antonescu…big like, maestre, pentru ca spuneti lucrurilor pe nume