Agenția Internațională pentru Energie Atomică, îngrijorată că Israelul ar putea viza instalațiile nucleare iraniene

Gîndul de la ora 12

Îi vom vedea pe Mihai Gâdea și Mircea Badea înălțînd osanale lui Dan Diaconescu?

Invitat la B1 Tv pentru niște ziceri, Liviu Dragnea a anunțat o nouă și măreață acțiune a PSD:
Crearea unei noi Coaliții Anti-Băsescu, alcătuite din PSD, UNPR, PC și, evident, PPDD:
Noi am dat curs acestei discutii unei aliante cu PP-DD, incercam sa constituim o alianta anti Basescu, pentru ca una pro Basescu exista deja. Pentru ca nu mai e vorba de stanga si dreapta acuma, e vorba de o alianta care il sustine pe Traian Basescu vrea sa il puna premier„.

Așadar, pînă nu demult, exista o alianță numită USL, care avea drept obiectiv principal lupta împotriva Regimului Băsescu.
USL s-a destrămat.
Ca să nu rămînă fără Coaliție Anti-Băsescu, PSD pune la cale una nouă: USD – Dan Diaconescu.

Pe Liviu Dragnea îl știam în multe feluri.
Nu-l știam însă neghiob.
Pentru că numai un neghiob își poate imagina că, în afara unui hohot de rîs, o Coaliție USD- Dan Diaconescu  în replică la Coaliția PNL-PDL ar putea produce altceva pe meleaguri românești.

Pentru că:

  1. PNL nu poate fi înlocuit cu PPDD, iar Crin Antonescu nu poate fi înlocuit cu hazliul Dan Diaconescu.
  2. Alianța de Dreapta e una anti-Băsescu, fie și prin faptul că PMP are un candidat propriu la Președinție. A încerca să contracarezi alianța PNL -PDL cu acuzația de Coaliție ca să-l pună pe Traian Băsescu premier la iarnă presupune o minte sub cea a lui Sebastian Ghiță, proprietarul OTV-ului Guvernamental.
  3. Cînd Dan Diaconescu va începe să-l demaște pe Traian Băsescu drept ciocoi, toți își vor aminti că pînă mai ieri ciocoiul era Victor Ponta.
  4.  Dan Voiculescu va fi tovarăș de Coaliție cu Dan Diaconescu. Cum Antena 3 e o televiziune a Puterii, îi vom vedea pe Mihai Gâdea și Mircea Badea înălțînd osanale lui Dan Diaconescu?

N B. Dacă Liviu Dragnea nu-i neghiob – și nu e, sigur – de ce se luptă cu atîta ardoare pentru alianța de circ PSD-PPDD? Cumva pentru a-l compromite pe Victor Ponta obligîndu-l să se alieze cu Dan Diaconescu?

Dvs ce credeți? Ce Dumnezeu e în capul lui Liviu Dragnea?!


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

19 comentarii pentru articolul „Gîndul de la ora 12”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *