Agenția Internațională pentru Energie Atomică, îngrijorată că Israelul ar putea viza instalațiile nucleare iraniene

Gîndul de la ora 12

În timp ce bucuroșii lui Victor Ponta vor produce avioane de luptă, mii de români vor muri în război!

A trecut neobservată – un cuvînt greu în asta l-a avut noua gîlceavă dintre Traian Băsescu și Victor Ponta – stupefianta declarație a lui Victor Ponta la Fabrica de avioane din Craiova:
Desi ne paste un razboi, vestea buna este ca veti avea comenzi

Ce a vrut să spună iresponsabilul vesel?
Că salariații de la Fabrica de avioane să se bucure, deoarece, războiul, iminent după mintea Primului ginerică al țării, va spori nebănuit comenzile de avioane.

Firește, în timp ce bucuroșii lui Ponta vor produce avioane, mii de români vor muri în război.
Nici un politician din istoria României n-a găinățat o asemenea ticăloșie:
Că războiul trebuie să bucure pe cineva.

A fost conștient Victor Ponta de nemernicia declarație sale?
Evident, nu.

Urmărindu-l în brusca sa erecție electorală, mi-am dat seama că în materie de vorbe Victor Ponta e asemenea scoicii de la toaletă.
Cînd ai tras apa, scoica nu face altceva decît s-o lase să treacă prin ea.
De aici și sinceritatea cu care, luat la întrebări pentru grozăvia spusă la Craiova, Victor Ponta va minți că n-a zis așa ceva.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

14 comentarii pentru articolul „Gîndul de la ora 12”

  • afirmatia a fost scoasa din context. ne paste un razboi in zona noastra, in vecinatate este ceea ce a spus de fapt premierul si este adevarat. in general nu are rostul sa comentam franturi de declaratii cand stim ca ceea ce a vrut sa spuna premierul este cu totul altceva. cred ca ste obositor pentru oricine sa tot dea explicatii la „stiri” facute de presa doar pentru a avea ce scrie. hai sa comentam ca sa comentam….

  • Este stupefiant!!!Dar” fatucile”cu microfon nu au reactionat!

  • Textul de mai jos ar trebui distribuit de toate insitutiile media si de toti romanii de buna credinta, fiecare omitand din el doar ce contravine „contractului” pe care il are, sau optiunii lui!
    De ce ar face-o? Pentru ca toti avem datoria civica si patriotica de a contribui la o participare record la vot!

    De ce putem, si trebuie sa fim primii in Europa cu o participarela vot de peste 90%, si sa avem doar voturi valabile?

    Pentru ca oferta este suficient de diversa, si fiecare poat sa voteze, fara sa vomite! Cei “alergici” la partide politice, pot vota independenti, intre care Mircea Diaconu.

    Cei saraci, care formeaza electoratul de Stanga, TREBUIE sa voteze partidele de Stanga PAS si PDS, aflate la pozitiile 13 si 8 pe Buletinul de vot, pentru a elimina monopolul PSD pe zona politica de Stanga!

    Este logic ca PSD-ul, sa fie votat DOAR de cei din reteaua lui de interese si de rudenie, precum si de cei care se mai lasa manipulati!

    Cei bogati, care formeaza electoratul de Dreapta, pot sa voteze pe unul dintre urmatoarele partide de Dreapta: PNL, PDL, PNTCD, PMP, FC sau Noua Republica.

    Cei care nu fac deosebire intre Stanga si Dreapta, pot sa voteze unul dintre partidele: PER, PRM, PPDD, Partidul Verde sau Alianta Nationala a Agricultorilor.

    Ati vazut ca exista “marfa” pentru toate optiunile? Nimeni nu poate spune ca nu are de unde sa aleaga!

    PS. 1. TREBUIE sa fim peste 90% la vot, pentru ca Tokes si echipa lui sa nu faca pragul, sau sa fie in numar minim!

    Si mai trebuie sa fim peste 90% la vot, pentru ca Listele PDL si PMP sa nu faca pragul, lasandu-i fara “colegzi” pe M. Macovei si Cristian Preda, care au urlat in Europa ca romanii au dat o lovitura de Stat cand l-au DEMIS pe Basescu!

    2. Sa nu mai votam acele partide, care folosesc “BANII FURATI” din buzunarele noastre, pentru instalarea de panouri stradale, corturi electorale, banere si postere pe strazi!

    Sa aratam acestor NESIMTITI ca ne-am trezit, ca nu ne mai pot manipula!

    Mergeti la vot romani, si votati cum va spune mintea voastra!

  • Ploua si miroase a cauciuc ars,a naftalina si efecte militare ,miroase a praf si a soareci . Miroase a dormitor de trupa neincalzit,a sala de mese si a marmita nespalata.Miroase a fum de masina ambalata,a noroi si sudoare de soldat muncit.Miroase a fum de tigari ieftine .Miroase a foaie de cort mucegaita,a teama.Pute a RAZBOI

  • O precizare colaterala. La Craiova nu se pot face avioane adevarate de lupta. Se mai face din an in paste avionul, care acum nu mai e bun decat pentru antrenament, IAR 99 Soim si cred ca se si repara. Fabrica aia a devenit un fel de atelier.

  • Iresponsabil,putin spus!la gafe nu are nimeni loc de el!

  • Maestre , cand apartii unei aliante militare , iti asumi si ca mor soldatii tarii . Deasemeni stii ca razboiul inseamna bani . Exista avantaje si dezavantaje .

  • Oricum electoratul lui Tontache nu pricepe astfel de subtilitati. El pricepe doar cand are-n mana pomana electorala data de baronul din zona.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *