Liderii coaliției PSD-PNL au decis ca medicul Cătălin Cîrstoiu să fie candidat comun la Primăria București

Gîndul de la ora 12

Ioan Ghișe – Tîmpenia care-și ridică fustele pentru a-și arăta fundul

Cînd Crin Antonescu a pus pariul de ruletă rusească numit pragul de 20%, am  tresărit imediat scriind că, în fine, dușmanilor săi din politică li s-a dat cheia de la demisia liderului PNL.

Demisia – scriam – înseamnă pentru PNL dezastrul numit deschiderea succesiunii. Cam la toate partidele, cînd Liderul demisionează sau moare, începe automat bătălia pentru a-i lua locul. La PNL, acest proces capătă însă accente ieșite din comun.

PNL a obținut 14%.
Scor bun după opinia mea.
Crin Antonescu și-a dat demisia.
Prin asta, în PNL s-a deschis succesiunea.
Și prin asta, dezastrul.
Nu cel al bătăliei pentru șefie.
Acesta e floare la ureche pe lîngă un alt dezastru provocat de deschiderea succesiunii.

Pe scena noastră publică și-a făcut apariția politicianul care întruchipează perfect Tîmpenia care-și ridică fustele pentru a-și arăta fundul: Ioan Ghișe.
Cel care se învîrtea în jurul Cotrocenilor, cu un tricou pe care scria Jos Băsescu! numai și numai pentru ca Dan Voiculescu să-l dea la televizor.
Acest ins ahtiat după luminile rampei mediatice, întrecut doar de Victor Ponta la nevoia mai mult decît sexuală de a se da huța la televizor pînă și-n pauzele de publicitate, a realizat că deschiderea succesiunii e marea, unica lui șansă, de a se exiba în public.
Și s-a înscris la șefia PNL.

Desigur, lui Crin Antonescu îi convine. Ioan Ghișe n-are nici o șansă să învingă la Congresul PNL.
Cum însă e singurul contracandidat al lui Klaus Iohannis, televiziunile de știri, chiar și cele independente, îl invită să se expună.

Nu știu dacă PNL va supraviețui după Congres.
Știu însă sigur că el va muri pînă la Congres.
De ridicolul la care-l expune candidatul la șefia PNL:
Măscăriciul Ioan Ghișe.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

12 comentarii pentru articolul „Gîndul de la ora 12”

  • Nu trebuie sa ne dea insomnii prostiile politicienilor sau soarta partidelor! Trebuie sa ne intereseze sa contracaram ticalosiile si tradarile politicienilor!

    • Oricarui viitor candidat la Presedintie, TREBUIE sa-i cerem sa se LEPEDE de actuala „democratie pentru Mafii”, si sa ALEAGA „democratia pentru Patrie” (pentru Cetateni), conform http://dumitrurizoaica.blogspot.com/.

      De ce?

      Pentru ca in actuala „democratie pentru Mafii”, politicienii pot fi LACOMI, MINCINOSI, HOTI, TRADATORI, ORESPONSABILI, NESIMTITI, etc.

      Cei ce nu se leapada de „democratia pentru Mafii”, sunt ..LEPADATURI!

      Cei ce ALEG „democratia pentru Patrie” (pentru Cetateni), cu toate rigorile ei, nu mai pot EXERSA Viciile indicate mai sus!

  • Fara un saltimbanc precum cretinu de Ghise , PNL n-ar avea farmec !

  • GH(E)IȘE are oare nepoti?Par alb are,dar cam degeaba.

  • Crin va avea grija de PNL…sper, la cat de dezamagit de catre colegii lui mi s-a parut la ultimul interviu, la dl turcescu, sper sa nu lase PNL…Crin a vrut sa testeze daca partidul pe care l-a facut mare, poate fi intr-adevar mare. testul a aratat ca NU- multi sunt fripturisti, puturosi, oportunisti care nu au inteles de ce trebuie sa traga pt PNL. nu vedeti ca ei in campanie il lasa mereu pe Crin singur?? le-a facut degeaba structuri prin alianta usl, liberalii fara Crin vor ajunge la max 5%- varianta optimista. ce credeti, ar trebui sa ramana Crin candidatul la prezidentiale?

  • Ghise, ca si Ponta, ca si alti multi incompetenti / ratati din politica, sunt redusi la zero ca oameni daca ies / sunt scosi din politica. Disperarea lui Ghise este aceea ca nu-si permite sa iasa din politica, iar suportul lui este ca, maimutoi ca el, cu cat sunt mai penibili in public, cu atat mai de succes in alegeri. Astfel, pentru supravietuire, politicienii ratati / incompetenti din Romania sunt OBLIGATI sa traiasca o viata publica penibila. E preconditia unui trai pe care altfel nu si l-ar permite ! Aici revine din nou educatia civica precara a electoratului care permite asa ceva.

  • si daca crin atonescu uita intr-o zi sa se mai trezeasca ? inseamna ca PNL ramane pe vecie fara conducator ? ,,,, s-or mai gasi si altii care sa nu vanda partidul lui Frunzaverde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *