Marcel Ciolacu: De astăzi, dansul în doi s-a terminat! Decizia ca PSD și PNL să meargă cu propriii candidați la Primăria Capitalei a fost dificilă, dar este soluția corectă

Gîndul de la ora 12

Izaura, un fel de Victor Ponta al Clanului Mondialu!

Vineri, 4 iulie 2014, celebra Izaura Mondialu, această Ecaterina Teodoroiu a Antenei 3, a fost la Curtea de Apel Constanța, pentru a-și scăpa concubinul de arest preventiv și a obține pentru ea eliberarea de sub control judiciar. N-a reușit nimic, deoarece milițianul Pavel Abraham, după ce s-a folosit de ea pentru a face politica lui Dan Voiculescu, se dă peste cap s-o aburească.

Ori de cîte ori iese de undeva, chiar și de la WC, Victor Ponta se adresează presei.
Izaura, un fel de Victor Ponta al Clanului Mondialu, Sandu Anghel fiind un fel de Ion Iliescu al Clanului și Florin Anghel, un fel de Adrian Năstase, și-a însușit și ea acest nărav de a face declarații presei cînd iese de undeva.

Vineri, ieșind de la Curtea de Apel Constanța, pe scări, cum îi stă bine unei vedete, Izaura Mondialu a făcut următoarea declarație de presă:
Eram pe patul spitalului şi am primit un telefon. Şi mi s-a spus aşa. Este Izaura la telefon? Eu, da. Bună ziua, bună ziua. Sunt din partea omului pe care voi l-aţi arestat. Da, spuneţi, îi spun. Păi, vă rog să renunţaţi la toate declaraţiile care le-aţi depus la dosar, să nu mai daţi nimic, să spuneţi că filmările care s-au depus sunt false. Ca să puteţi să fiţi şi voi eliberaţi, să fim şi noi. Şi eu i-am spus, eu nu pot să fac aşa ceva, pentru că dacă eu mă duc să duc organele judiciare, ducerea în eroare justiţia, eu pot să fiu arestată şi pe legea asta şi pe legea cu mărturie mincinoasă”.

Citind această declarație, reprodusă de Feri Predescu, excelenta corespondentă a Evz la Constanța, m-am întrebat cine  a scris textul, recitat apoi papagalicește de Izaura.
După părerea mea, la text au lucrat mai mulți.

Judecînd după șmecheria cu omul lui Mircea Băsescu, un autor a fost Mihai Gâdea. Nu de alta, dar seară de seară, bietul de el se screme să mai născocească ceva despre dușmanii binefăcătorului său Dan Voiculescu. Numai  Mihai Gâdea, total lipsit de talent de ziarist, putea s-o pună pe fata lui Bercea Mondialu să vorbească mai ceva ca o membră a Casei Regale Britanice: ”Eram pe patul spitalului”.
Lui Pavel Abraham îi aparține expresia de milițian care dă cu bulanul în limba română: ”Este Izaura la telefon?

Pe aceștia i-am identificat eu ca autori ai textului zis de Izaura Mondialu presei nosstre pe scările Curții de Apel Constanța.
Citind textul, dvs ce alți autori identificați și de ce?


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

16 comentarii pentru articolul „Gîndul de la ora 12”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *