Marcel Ciolacu: De astăzi, dansul în doi s-a terminat! Decizia ca PSD și PNL să meargă cu propriii candidați la Primăria Capitalei a fost dificilă, dar este soluția corectă

Gîndul de la ora 12

Mîndri de a fi carne de tun?!

A venit secretarul general NATO. Vor veni, potrivit anunțurilor, și alte vedete ale Coaliției occidentale.
Observ în multe locuri o anume bucurie iscată de aceste vizite, dublată de o frecare a mîinilor în semn de satisfacție deplină.

Nu lipsesc, evident, nici considerațiile geopolitice, gen, Slavă Domnului, am devenit importanți pentru Occident!
Da, am devenit importanți pentru Occident.
De aia și dau buluc vedetele politicii occidentale.

De ce-am devenit importanți?
Trăiesc mai bine românii decît elvețienii?
Au descoperit românii focul grecesc de azi?
Produc românii mărfuri pe care occidentalii se înghesuie să le cumpere?
Nici vorbă.

Occidentul  se pregătește de război cu Federația Rusă.
Și România s-a nimerit să fie în vecinătatea Colosului de la Răsărit.

România e văzută – și pe drept cuvînt – drept avanpost de unde se poate porni atacarea Rusiei.
Numai că avanpostul cade primul victimă distrugerilor în cazul unui război.

Desigur, ca membri ai unei Coaliții trebuie să ne îndeplinim îndatoririle.
Inclusiv aceea de a fi carne de tun.
Înseamnă  că trebuie să fim mîndri de asta?


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

18 comentarii pentru articolul „Gîndul de la ora 12”

  • oricu te sucesti, tot la margine dai de tine.. Nu sunt deloc de acord cu panseul de 12, scuze.

  • daca ar incepe un razboi,in hartiile administratiei ar aparea ca fiecare soldat ruman conduce 2 tancuri ,4 avioane ,are 5 pistoale mitraliera ,3 pusti cu luneta de ultima gheneratiune ,6 carabine si 2 pistoale.Din hartyii ar rezulta ca avem mii de baterii AA si AC ,ca s au tras sute de mii de tone de munitie ,de carburant sa nu mai vorbim,,,,,,,,Ș)))))))

  • nu va apara nimeni,jocurile se castiga si se pierd la masa verde,,Vezi Yalta,vezi Malta

  • Comentariu scris imediat dupa semnarea acordului pentru Scut!
    Daca Romania ar fi avut politicieni responabili, si nu niste marionete de plastilina, fara coloana vertebrala, atunci ar fi trebuit ca ea sa fie ULTIMA tara din Europa care sa accepte „oferta” Scutului antiracheta! De ce? Pentru ca noi suntem vecinii Rusiei, iar relatiile noastre bilaterale sunt marcate de imaginea unui contencios nerezolvat! In aceste conditii politicienii nostri iresponsabili, incepand cu cei de la 1918 si pana astazi, au facut „totul” pentru a oferi Rusiei, imaginea unei Romanii care ii este fundamental ostila! Din „cultivarea” prosteasca a acestei ostilitati, nu a avut, si nu va avea de pierdut decat… Romania! „Prietenii” germani (in 1940) si “prietenii” americani (astazi) si-au servit, si isi servesc propriile interese, iar Romania s-a ales, si se va alege DOAR…cu PONOASELE! Parca, politicienii romani sunt dotati cu o gena a prostiei care nu le permite sa cunoasca si sa urmareasca interesele Romaniei pe termen lung! Intr-o seara am vazut un titlu absolut tembel la 10TV, in emisiunea Nasul cu Baconschi, si anume: „Cum va schimba viata romanilor scutul antiracheta”! Cat de prost trebuie sa fie un jurnalist si un ministru de Externe pentru a afisa un asemenea titlu? Ceea ce este cu adevarat in exces, in mass-media si clasa politica romaneasca, (si la foarte multi comentatori) este PROSTIA! Scutul putea fi instalat 50 de km mai la sud, in Bulgaria, si Romania nu si-ar mai fi batut un cui in talpa! Sau asa cum am spus la inceput, Romania TREBUIA SA FIE ULTIMA TARA DIN EUROPA, in care sa se fi instalat acest Scut, daca Romania ar fi avut o clasa politica RESPONSABILA fata de prezentul si viitorul Romaniei!

  • ei! nu cred ca ar trebui sa dramatizam .

  • …mai bine sa fim un neam de curve si sa ne predam Federatiei Ruse, nu?

  • Dar asta e ,am fost ,suntem mereu la aceasta rascruce/graninta ,la marginea intre est/vest.Au,daca au,nevoie,ca sa opreasca inaintarea rusilor mai departe,spre ei,desi,occcidentului nu ii pasa,dar daca ar ajunge la ei…,sa ii vad atunci. Nu ca sa fim mindri,dar altfel cine o sa ne apere?sau,poate nici americanii?!

  • Greu de imaginat un 3 lea război mondial ASTĂZI! Cine ridica primul sabia de sabie va muri, iar sabia de astăzi este mult mai ucigașă!

  • Pentru Rusia l ati uitat pe Napoleon si Hitler!

  • Nici America nici Rusia nu si-au tinut razboaiele pe teritoriul lor…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *