Vladimir Putin, în interviul acordat lui Tucker Carlson: ”Invadarea unei ţări NATO este un scenariu exclus”

O altă perie de ghete a lui Victor Ponta: fostul premier CDR-ist Victor Ciorbea!

Am trăit s-o văd și pe asta!
Legea educației, lege organică, pentru că vizează un domeniu vital pentru România, a fost modificată prin Ordonanță de urgență. Prevederile documentului sunt în favoarea Mafiei reprezentate de facultățile particulare, aceste fabrici de diplome, care au reușit să tîmpească generații întregi mai ceva decît dacă le-ar fi dat să bea, în loc de apă, țuică falsificată. De ce a apelat Întîiul Plagiator al țării la Ordonanță de urgență, cînd avea la dispoziție proiectul de Lege? Pentru că Ordonanța de urgență nu poate fi contestată la CCR decît de Avocatul Poporului. Care Avocat n-o va contesta în veci. De ce? Pentru că tot printr-o Ordonanță de urgență, dată pe 30 iunie 2014, Avocatul Poporului a fost mituit cu privilegii greu de imaginat în cazul unui funcționar public în România sărăciei endemice. Printre altele, timpul cît stă în funcție curge pentru Avocatul Poporului ca un timp de magistratură, deși funcția n-ar nici o legătură cu magistratura.

Știți cine e Avocat al Poporului?
Nimeni altul decît Victor Ciorbea!

Cei din generația mea își amintesc că Victor Ciorbea  a fost pus de CDR premier. Devenit și lider PNȚCD, Victor Ciorbea a fost atacat sîngeros de către PSD. Ca şi-n cazul lui Tăriceanu şi Stelică Tănase, Victor Ponta a apelat la un membru PNL pentru a pune într-o funcţie importantă un nevertebrat. Călin Popescu Tăriceanu avea faima de păpuşă care spune Trăiască PSD! Victor Ciorbea mai trecea drept un tip demn. Ce s-a întîmplat cu omul acesta de a devenit prezervativul găurit al PSD? A fost dintotdeauna o lichea sau a devenit între timp? Oricum, spectacolul  fostului premier CDR  acceptînd să fie peria de ghete a PSD te face s-o rupi la fugă din ţara asta în care foştii lideri ai luptei cu PSD sunt acum mai PSD-işti decît Ion Iliescu.

 


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

16 comentarii pentru articolul „O altă perie de ghete a lui Victor Ponta: fostul premier CDR-ist Victor Ciorbea!”

  • Ciorbea a fost o lichea intotdeauna. Si, mai ales, este cam diliu. Sa nu uitam ca a fost procuror comunist are exercitiul adaptarii si al slugarniciei.

  • intrebati-l pe Mircea Quintus, marele „mester” al Congresului PNL recent, de ce isi dorea foarte tare, pe vremea CDR, doi ca Victor Ciorbea, asa de bun il considera… si asta atunci, cu multi ani in urma cand Quintus era ceva mai tanar (cu un bagaj de neuroni, la care viata nu face rabat, o stim cu totii). Poate ca acum ar putea deveni mai credibil privind manevrele PNL daca si-ar aminti de eroarea Ciorbea si si-ar asuma-o. Dar…de la liberali sa nu te astpti sa recunoasca vreodata ca au greit. Nici Bratienii nu au facut-o si nici acum nu se intampla ! (ce declara/afirma Crin mai zilele trecute ?, o palida imagine dar in topul PNL)

  • De ce ?de sluga josnica,taratoare!

  • INTOTDEAUNA A FOST UN JEG DE OM.

  • Sa fim seriosi ! Nu e nici primul si nici ultimul ! Acești actori ai politicii românești își joaca rolurile , atât de bine încât la un moment dat cred si si ei ca sunt politicieni . Dacă astăzi își joaca rolul cu casa închisă , fiind la putere , interpretandu-si rolul exemplar fiind si bine plătit , mâine schimbandusi partidul caută sa se întreacă pe sine , devenind foarte virulent si critic la adresa fostului partid . De 25 de ani acești mercenari politici nu slujesc interesele poporului ci pe cele ale stapanului in solda cărora sunt ! Poate intr-o zi vom avea de ales intre acești mercenari si politicieni adevarati ! Pana atunci asistam cum „regizorii politicii românești”se chinuie cu acești actori de comedie sa joace roluri serioase !

  • Domnule Cristoiu,de ce nu candidati la presedentie?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *