Campania electorală pentru alegerile locale şi europarlamentare din data de 9 iunie începe vineri,10 mai, şi se încheie în 8 iunie. Campania în audiovizual se va încheia în 7 iunie

Gîndul de la ora 12

O premieră mondială: PSD-izarea exit poll- urilor!

După CNA, TVR, Avocatul Poporului și Buletinul Meteorologic, Partidul Stat a reușit să PSD-izeze și exit pollurile.
O premieră mondială! s-o recunoaștem.

În cel mai pur dispreț față de bunul simț democratic, două dintre institutele de cercetare sociologică au drept proprietari consilieri ai lui Victor Ponta.
Mai rămîne ca și Patriarhul Daniel să-i devină duhovnic iresponsabilului vesel în cadrul acestui proces nestăvilit de PSD-izare a tot ce mișcă în țara asta, inclusiv a frunzei, care o să devină din verde, roșie.

Vineri seara, la Jocuri de putere de la Realitatea Tv, am aflat de la Rareș Bogdan că duminică seara vor face exit poll-uri doar institutele aflate în slujba PSD. Desigur, cele trei institute au primit comenzi – un exit poll costă peste 150.000 de euro – de la trei televiziuni: Antena 3, România Tv, TVR. Costul uriaș al unui exit polll pentru o televiziune ne lasă să credem că exit pollurile au fost plătite pe șest de PSD.

De ce?
Pentru că rezultatele anunțate de sondajele PSD-izate duminică seara  au menirea  să:

  1. Creeze un impact mediatic uriaș  în favoarea PSD. Rezultatele reale, date abia luni seara, vor trece neobservate. Fundamentale vor cifrele falsificate de sondajele PSD-izate.
  2. Rezultatele  exit pollurilor au menirea de a acoperi  fraudarea din timpul numărătorii voturilor. Multe partide n-au reprezentanți în secțiile de votare. Aceste partide vor fi fraudate grosolan în favoarea PSD.

Și la scrutinurile anterioare, PSD, partidul cu cei mai mulți bani negri din România, a beneficiat de sondaje plătite din greu pentru a PSD-iza cercetarea sociologică. Numai că la scrutinurile anterioare, Opoziția a reușit să comande, printr-o televiziune apropiată, propriul sondaj. Institutele PSD-izate, interesîndu-se și de cifrele pregătite de institutul respectiv, n-au îndrăznit să falsifice grosolan cifrele. Acum însă nu există decît exit poll-uri PSD-izate, difuzate de televiziunile PSD, finanțate de PSD.

Credeți că aceste exit polluri vor fi corecte?


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

17 comentarii pentru articolul „Gîndul de la ora 12”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *