Agenția Internațională pentru Energie Atomică, îngrijorată că Israelul ar putea viza instalațiile nucleare iraniene

Pe cine vrea să reformeze Călin Popescu Tăriceanu?

Călin Popescu Tăriceanu lansează azi un nou partid: Partidul Liberal Reformator.
Pe vremea cînd făceam ziare nu concepeam ca numele publicației să nu spună ceva despre ce-și propune conținutul. Cînd i-am zis Evenimentului zilei, cum i-am zis m-am gîndit că va fi un ziar dedicat evenimentelor.

Călin Popescu Tăriceanu a botezat noul partid – Liberal Reformator. Că-i zice Liberal am înțeles. C. P. Tăriceanu se vrea un Liberal al PSD-ismului. De ce însă Reformator? Ce-și propune să reformeze noul partid? Liberalismul? Politica românească? România? Pe Călin Popescu Tăriceanu însuși? Instituția căsătoriei?

Asta ar fi o chestiune.
A doua vizează rostul acestei osteneli a lui Călin Popescu Tăriceanu. Continuînd să-l trateze ca pe tocul de la pantoful Dacianei, Victor Ponta a exclus posibilitatea de a-l avea ca premier pe Călin Popescu Tăriceanu:
Eu cred că a fost un premier foarte bun. Nu cred însă că-și dorește domnia sa să fie din nou premier. E o funcție din care de obicei, după ce pleci, răsufli ușurat”.

Păi, atunci de ce-și face partid Călin Popescu Tăriceanu? Să se însoare cu el?


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

10 comentarii pentru articolul „Pe cine vrea să reformeze Călin Popescu Tăriceanu?”

  • )) cu stima si respect Maestre Ion Cristoiu eu fac prte din generatia care a crescut citind ziare pentru ca imediat dupa 1989 nu existau nici televiziuninici internet iar Evenimentul Zilei a fost ziarul cu cel mai mare tiraj din estul Europei la un moment dat -a fost si este o publicatie istorica. Tot istoria joaca un rol esential in cea ce priveste Partidul Liberal infiintat in 1875 ,liberalii fiind cei care au contriuit decisiv la aducerea Regelui Carol I in Romania ,rege care in 1877 a luptat in Razboiul de Independenta si a scos Romania de sub opresiunea feudala a imperiului otoman.multi romani indobitociti de nationalismul propagandei comunsite l-au uitat poate pe acest neamt Carol devenit Carol I rege al Romaniei si un mare patriot roman ,Regele Carol I si-a facut coroana din metalul unui tun turcesc capturat la Plevna in 1877 de catre Armata Romana in fruntea careia se afla.un mare om de stat la fel ca si liberalii de atunci si toti cei care s-au implicat in razboiul de la 1877. In prezent insa tara noastra Romania este plina de ipocriti fara onoare gata sa-si vinda sufletul pentru 30 de arginti iar acesti ipocriti precum tarciceanu& co gasesc tot felul de trucuri de PR si denumiri ipocrite pentru a pacali cit mai multi cetateni care nu au auzit de nemtul Carol I si nici de razboiul de independenta de la 1877. Dincolo de vorbe si campanii de PR exita faptele ,actiunile iar ‘liberalul reformator’ tariceanu si restul de ipocriti nu pot pacali nici un om care judeca logic pentru ca este un nonsens o aberatie ca niste liberali sa militeze contra dreptei si pentru stinga.

  • Spune foarte corect presedintele Basescu:

    “Statul de drept înseamnă domnia legii, înseamnă că legea bună sau rea se aplică tuturor, dar statul e primul care trebuie să aplice legea.”

    Mai comenteaza iarasi foarte corect: ” Individului îți este ușor să-i aplici legile, ce te faci însă când statul nu respectă legile?”

    Aici va raspunde profesorul meu de istorie Dumnezeu sa-l ierte care ne spunea ca atunci cand o putere nu-si respecta legile de ea insasi facute este o putere fascista.Desigur ca trebuia sa spuna fascista sau comunista, dar eram in comunism si nu putea asta, dar noi elevii intelegeam bine ce spunea, caci noi romanii pe atunci cu comunismul aveam treaba si nu cu fascismul. 🙂

  • Pur si simplu ptr.a mai atrage din oportunistii PNL in partidul sau…promisiuni de functii …bani…beneficii…o maslina…un biscuite…

  • Maestre,nu stiu daca aveti cunostinta de siteul revistei on line http://www.justitiarul.ro! Va rog,cu respect,sa consultati o serie de materiale de pe acest site,bine documentate, cu dovezi ,despre persoane politice de prim rang in Romania.Sunt convinsa ca veti fi interesat (spre binele nostru al tuturor).Cu respect,va multumesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *