Marcel Ciolacu: De astăzi, dansul în doi s-a terminat! Decizia ca PSD și PNL să meargă cu propriii candidați la Primăria Capitalei a fost dificilă, dar este soluția corectă

Gîndul de la ora 12

Pe piața politică, în curînd, un brand de excepție disponibil: PDL!

O știre dată de mai multe ziare ne anunță că săptămîna asta șefii PDL și PNL vor decide fuziunea. Aceeași știre ne anunță că Statutul noii formațiuni a fost finalizat de o Comisie Mixtă care ar fi lucrat intens în ultimul timp. Denumirea partidului va fi, judecînd după  fermitatea liderilor PNL și resemnarea liderilor PDL, PNL.

Așadar, în curînd vom vedea la televizor pe liberalul Vasile Blaga, urmaș al lui Ionel Brătianu, pe liberala Sulfina Barbu, strănepoată a lui I. G. Duca și pe liberala Anca Boagiu pur și simplu vorbind în numele liberalismului românesc.

Prin înghițirea PDL de către PNL, pe piața politică rămîne disponibil brandul PDL.
Un brad excepțional, dacă ne gîndim că exprimă ani de guvernare, un partid care a dat președintele Republicii, o formațiune care a cîștigat alegerile parlamentare, care s-a opus cu brio atotputernicului PSD.

Cine va pune mîna pe acest brand, partid s-a făcut!
Mai ales că Vasile Blaga îl dă pe gratis!


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

12 comentarii pentru articolul „Gîndul de la ora 12”

  • maestrul este jurnalist si deci mi se pare ca e impartial si bine face,pe cand blaga si suita sunt oportunisti iar asta ii descalifica.

  • Sunteți sigur? Și ce-a zis?

  • brandul ”exceptional” pdl, maestre, pt cei mai multi romani inseamna o guvernare odioasa taietoare de salarii si pensii dar care sfida prin opulenta unora dintre autorii acestor masuri, plus partidul care ni l-a dat pe basescu, pe care vreo 7,4 mil de romani l-au vrut dat jos. deci, ceea ce fac pedelistii e normal daca vor sa mai aiba vreodata vreun cuvant de spus pe la guvernare sau prin vreo functie inalta- se rebranduiesc, iar brandul istoric al PNL, valorificat cum trebuie, nu e rau deloc. iar noi chiar avem nevoie de un partid de dreapta mare, puternic. asa ca pdl vine cu organizarea si structurarea de tip fesenist, iar PNL vine cu brandul si cu oameni precum Crin, pe care, maestre, nu mi-l pot imagina ca membru al vreunui partid care sa nu se numeasca PNL.

  • daca iar vedea ionel bratianu in p.n.l pe , petre roman, ceorbea, m. diaconu,chitoiu, fenechiu, e.t.c s-ar itoarce inapoi la sighet !

  • Intre a alege USL sau Vasile Blaga „urmasul bratienilor”, prefer ultima varianta!:))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *