În fiecare marți, îl puteți urmări pe Ion Cristoiu și pe Canal33, unde scrie, săptămânal, un editorial. Seara, de la 21:15, participă la un podcast, tot pe Canal33, moderat de Alexandru Răducanu

Gîndul de la ora 12

Va fi sau nu scandal la Congresul PNL de sîmbătă?

Lipsit de fudulie cum mă știu, nu pretind cititorilor acestui blog să fi urmărit, joi seara, întrebările pe care i le-am pus lui Crin Antonescu, la Realitatea Tv, în ipostaza de fătucă autoare de interviuri.

La un moment dat, i-am spus lui Crin Antonescu că, urmare a invitației lansate de Rareș Bogdan, voi fi și eu prezent, ca reporter, la Congresul PNL. În cei 24 de ani postdecembriști, am fost prezent la toate reuniunile de partid care s-au lăsat cu scandal. Am fost în sală cînd s-a rupt FSN. Am fost martor la convenția PD când a avut loc răsturnarea lui Petre  Roman de către Traian Băsescu. Am fost reporter la victoria lui Mircea Geoană asupra lui Ion Iliescu. Într-un cuvînt, asemenea unei hiene (ce-i ziaristul altceva decît o hienă care se hrănește din cadavrele rămase după războaiele politice?!),  am mers acolo unde am simțit miros de sînge. I-am spus asta lui Crin Antonescu, întrebîndu-l dacă la Congresul de sîmbătă va fi scandalul care să merite  plecarea mea din bibliotecă (sîmbăta scriu și citesc pentru sufletul meu). Crin Antonescu mi-a repetat că nu se va întîmpla nimic deosebit.

Eu, totuși, simt că va fi scandal.
Unul dintre ele cred că va fi pus la cale de Călin Popescu Tăriceanu, în postura sa de prezervativ găurit al PSD.

Dvs ce credeți?
Va fi un Congres obișnuit sau un Congres cu scandal?
Ce va face Călin Popescu Tăriceanu la ordinele lui Victor Ponta?

 


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

24 comentarii pentru articolul „Gîndul de la ora 12”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *