Novak Djokovic a câştigat Australian Open pentru a zecea oară. El va reveni pe locul 1 ATP

Gîndul de la ora 12

Victor Ponta a uitat să spună: Am plagiat în această țară!

Deloc greu de dibuit în Pelteaua care a fost Discursul de candidat ținut de Victor Ponta la Festivalul PSD-ist de la Craiova mîna echipei de consultanți americani. Ca și în cazul lui Mircea Geoană, nenorocit tot de o echipă de americani, care au confundat prezidențialele din România cu concursul Miss America, faza pe Ohio, Victor Ponta a fost pus să facă americănisme cum ar fi invocarea pe numele mic a colegilor de partid, deși unii dintre aceștia n-au jucat poarca cu el pe maidan, referirea la nevastă, la copii, la mămică (nu însă și la Tata Socru), declararea amorului față de patrie.

Sub acest semn, al patriotismului lătrător, Victor Ponta a spus la un moment dat:
M-am născut în această ţară, am crescut aici, aici este familia mea, prietenii mei, toţi cei pe care îi cunosc, aici m-au educat profesori cărora o să le fiu recunoscător toată viaţa şi nu-mi imaginez o viaţă în altă parte decât în România.

Ageri cum sunt n-am nici o îndoială că următorii acestei pagini vor fi observat imediat ce lipsește din această enumerare:
Am plagiat aici, în această țară!

Lipsa asta am descoperit-o eu.
Dvs ce altceva ați descoperit c-a lipsit din enumerarea lucrurilor făcute de Victor Pont aici, în această țară?


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

23 comentarii pentru articolul „Gîndul de la ora 12”

  • dar chioru la alegeri in 2004 avea dosar penal? presedintele tarii?sau aveti memorie scurta?mi-e lehamite ce ati ajuns!

  • corect d-na Daniela, scrisoarea lui crin eu am comentat-o deja pe fb, s-ar putea sa fie sincer si atunci si Crin a fost mintit ca Europa vb cu ponta la tel pe cand Europa era oripilata de ceea ce se petrecea in Romania ! ma mir totusi cum a crezut crin minciuna asta, cand vedea in zilele alea din vara 2012 comunicatele ambasadorilor si a UE cu privire la evenimentele de aici !

  • Dar Antonedcu n-a participat la excrocherie? Cine ai mai crede? Dar fuziunea de pe dreapta ce este.Suntem satui de propagandisti ,gen Cristoiu ,Gusa etc.

  • Nu stiu daca ati vazut scrisoarea lui crin,deschisa lui ponta…,vad ca nici nu s-a pomenit de ea nicaieri.Acolo recunoaste ca usl a fost cea mai mare escrocherie din politica-asa cum am considerat-o si eu.Si ca ,ponta e cel mai josnic om ce la intilnit…Aha!,nu mai T.B….,abia acum recunoaste.

  • Si cui ii va fi cel mai recunoscator dintre profesorii care l-au deformat in halul in care a ajuns? Bineinteles lui Adelu care a inchis ochii si l-a facut doctor cu o teza copiata ordinar!

  • lipseste…”in fiecare zi mint patologic aici”, ”in fiecare zi prostesc pe prosti aici”

A apărut „1990- Ce se ascunde dincolo de evenimentele din 13,14 și 15 iunie? ”. Primul volum din seria Ion Cristoiu – istoricul clipei, 1990 – 1996

Invitații cristoiublog

Invitații cristoiublog