Campania electorală pentru alegerile locale şi europarlamentare din data de 9 iunie începe vineri,10 mai, şi se încheie în 8 iunie. Campania în audiovizual se va încheia în 7 iunie

Gîndul de la ora 12,30

Clona lui Mihai Gâdea la TVR

Duminică noaptea. Ediție specială la Tvr. De regulă, televiziunile normale difuzează la această oră nițel divertisment, gîndul telespectatorilor fiind mai departe conectat la distracția de weekend. TVR e însă o televiziune anormală. Drept urmare, TVR transmite un interviu cu Crin Antonescu. Lîngă distinsul prezidențiabil  văd pe cineva cu  mîinile pe burtă. După asta și după impresia că doarme și cînd gîndește, socot că-i vorba de Nicolicea, de la UNPR. Nu-i Nicolicea. E Pieleanu, un ins permanentizat de televiziunile USL-iste drept sociolog. Așa-l prezintă și moderatorul, deși insul a fost invitat pentru a asigura direcția anti- Băsescu a emisiunii. Intervențiile lui Pieleanu sînt bucățică ruptă din Sinteza zilei.  Juri că în studioul TVR a aterizat, cu predici cu tot, țîrcovnicul Mihai Gâdea. Nu-i așa, domnule președinte) Crin Antonescu n.n.) că Traian Băsescu încalcă Legea? Culmea e că invitatul e mai moderat decît sociologul Pieleanu în  campania anti-Băsescu.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

7 comentarii pentru articolul „Gîndul de la ora 12,30”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *