Campania electorală pentru alegerile locale şi europarlamentare din data de 9 iunie începe vineri,10 mai, şi se încheie în 8 iunie. Campania în audiovizual se va încheia în 7 iunie

Gîndul de la ora 14

M-am înșelat. Nu Sebastian Ghiță i-a pus fătucei întrebarea în gură, ci Victor Ponta.

În postarea anterioară dibuiam că întrebarea flaulență pusă lui Traian Băsescu aseară, la Conferința de presă, despre patronul Astra, fusese adusă-n guriță de fătucă, de la redacție, unde i-o pusese Sebastian Ghiță, amicul de Dubai al lui Victor Ponta.

Întrebat azi dimneață în chestiunea lefurilor fabulos  de nesimțite de la ASF, iresponsabilul vesel a răspuns astfel:

”Şi mai cred un lucru pe care o să vi-l spun la guvern, cred că domnul preşedinte este foarte supărat că unul dintre sponsorii săi, patronul de la Astra Asigurări, are probleme şi de aceea s-a apucat să fie supărat pe ASF, că veniturile astea nu erau de astăzi, erau de mult timp.”

M-am înșelat.

Nu Sebastian Ghiță i-a pus întrebarea fătucei în gură, ci Victor Ponta.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

9 comentarii pentru articolul „Gîndul de la ora 14”

  • Exact,dle Cristoiu!Acelasi lucru l-am sesizat azi la ponta cand a pomenit de Astra si Basescu cu exact vorbele lui gadea si badea de aseara.Deci,de la ponta pleaca linia televiziunilor usd-iste.

  • Legat de ruperea USL, eu cred ca daca PSD-ul se hotaraste sa se desparta de PNL, ceea ce va urma pana la prezidentiale va fi catastrofal. Asa cum am mai spus, Ponta sau PSD-ul nu are sanse sa castige alegerile prezidentiale alergand singur, la guvernare fiind si cu o opozitie redutabila. Daca o vor face totusi asta va insemna ca vor declansa cea mai mare operatiune propagandistica si de manipulare din istorie, cu tot ceea ce inseamna asta, implicand toate institutiile statului pe care le controleaza. Vom avea parte de cele mai murdare jocuri, inscenari si diversiuni. Este singura cala, in caz de reusita a acestei operatiuni, ca sa aiba o sansa de a obtine functia de presedinte. Si asta constienti fiindca ca daca nu reusesc vor iesi de la guvernare.

  • daca din calcatul reciproc pe bataturi al politicienilor ar iesi si ceva bun pentru oamenii de rand, nu m-as revolta. Adica daca Adamenscu este castrat si taxele impuse actorilor din piata financiara scad eu as fi multumita. Voi nu?

  • Imi e imposibil sa-l mai ascult pe Ponta, dar, daca printr-o minune isi da cumva demisia, sunt sigura ca o sa gasesc informatia pe blogul dvs. Maestre!

  • imi place…pot spune dar… dupa multe…nu-mi place

  • da, i-a pus-o in gura

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *