Agenția Internațională pentru Energie Atomică, îngrijorată că Israelul ar putea viza instalațiile nucleare iraniene

Pentru că nu putea divorța peste noapte, Călin Popescu Tăriceanu a ținut o conferință de presă în care a anunțat că rămîne membru al USL, chiar dacă aceasta nu mai există

Spre ghinionul meu, aflat la Bibliotecă, am uitat să pun telefonul pe silenţios. Așa se face că în plină linişte de studiu telefonul meu a prins să sune. Am rupt-o la fugă afară, în hol, pentru că, fîstîcit de împrejurare, uitasem cum să apăs pe Refuz. Un cunoscut a ținut să mă informeze că avusese loc o Lovitură de teatru în PNL. Ce lovitură? am întrebat eu, gîndindu-mă că o nouă Delegație Permanentă se va fi întrunit în Transnistria, pe șest, pentru a invalida deciziile de marți seara sub protecția unui crucișător rusesc. Mi s-a răspuns că fostul premier Călin Popescu Tăriceanu a ținut o Declarație de presă în cadrul căreia a anunțat că merge la Palatul Victoria pentru a-i cere lui Victor Ponta ca PNL să rămînă în USL și, prin asta, la Guvernare. De precizat că între timp, miniștrii PNL au demisionat, Victor Ponta a numit interimari, interimarii au fost aprobați de Traian Băsescu, iar decizia a fost publicată în Monitorul Oficial.

Plecînd de la aceste realități, am comentat astfel situația pentru cunoscutul meu și, evident, prin acest blog, pentru dvs. Imaginați-vă că o fată  se  mărită cu un tip, deși a fost în tandrețuri cu altcineva. A făcut asta pentru că i-a zis taică-său, dar și pentru că tipul respectiv a sfîrșit prin a o cuceri. Are loc nunta, petrecerea, dezvirginarea. A doua zi, luni, fostul iubit, care n-a făcut nimic pînă atunci pentru a contracara nunta, se duce la tatăl fetei și-i spune că el vrea să rămînă cu fata lui, dar nu oricum, ci revenită fată mare.

Cam așa a procedat Călin Popescu Tăriceanu, pe care-l credeam cel puțin matur, avînd în vedere că e la a nu știu cîta nevastă. Zic asta, pentru că, de la a doua nevastă în sus, te maturizezi fără să vrei.

De ce a făcut-o?

Cei din show bizz știu că nimic nu stîrnește mai multă vîlvă în jurul unei starlete decît o conferință de presă în care aceasta să anunțe că divorțează.

Călin Popescu Tăriceanu simțea nevoia de nițică vîlvă în jurul persoanei sale.

Și cum nu putea divorța chiar așa, peste noapte, a decis să țină o conferință de presă în care a anunțat că rămîne membru al USL, deși USL nu mai există.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

28 comentarii pentru articolul „Pentru că nu putea divorța peste noapte, Călin Popescu Tăriceanu a ținut o conferință de presă în care a anunțat că rămîne membru al USL, chiar dacă aceasta nu mai există”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *