Cătălin Cîrstoiu nu se retrage: ”Mandatul meu a fost, este şi va rămâne pe masa coaliţiei”

Gîndul de la ora 15

Bogdan Teodorescu, acest Dumitru Popescu-Dumnezeu al Regimului Ponta, lingușit de slugile de la TVR

Citez știrea, de mai jos, găzduită doar de Reporter virtual:
”Sâmbătă, 12 aprilie, de la ora 22.30, după Filmul de Oscar, telespectatorii TVR 2 vor afla într-o ediţie găzduită de Ioan Buduca, de ce criticii de specialitate vorbesc despre Băieţi aproape buni ca fiind „cel mai bun roman politic din perioada postdecembristă”, anunță postul de televiziune.
Bogdan Teodorescu este consilierul premierului Victor Ponta și este co-autorul programului de guvernare al USL. Aparițiile publice ale lui Ponta sunt atent pregătite de Teodorescu.”

Pentru a pricepe haznaua pe cale de a deveni TVR-ului Victor Ponta, se impun următoarele precizări:

 1. Emisiunea în care se va vorbi despre acest Dante al României PSD-izate e dedicată cărților de excepție ale culturii noastre, „parte a misiunii publice a TVR de educare a publicului şi de promovare a valorilor româneşti autentice”.
  Bogdan Teodorescu e un grafoman în timpul său liber, cel de program fiind consacrat propagandei PSD, pe care o conduce de la Victoria, pe post de Cabinetul 2, evident, plătit ca funcționar guvernamental și nu ca activist al unui partid. Emisiunea de sîmbătă e a doua din șirul edițiilor unei emisiuni consacrate, repet, cărților care au făcut epocă în cultura română. Să dedici o ediție a unei emisiuni cu astfel de pretenții unui autor mediocru numai pentru că el are pînea și cuțitul în TVR mi se pare nu numai un act de lingușeală grețoasă, dar și de ofensă gravă adusă culturii române.
 2. Bogdan Teodorescu e cel care a negociat cu Stelian Tănase trecerea de partea PSD drept condiție a rămînerii în fruntea TVR. Pentru TVR, dar și pentru televiziunile Puterii – Antena 3 și România Tv – el e un fel de Dumitru Popescu-Dumnezeu al Regimului Ponta. Chiar dacă el, Bogdan Teodorescu, ar fi fost Balzac al vremurilor PSD-iste, bunul simț îi cerea să refuze o asemenea lustruire drept mare scriitor de slugile sale de la TVR.
 3. De unde însă bun simț la un activist PSD?

Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

13 comentarii pentru articolul „Gîndul de la ora 15”

 • BAAAAAA@ ! Ponta e prost rau ! Ponta tanralaul daca vrea ca el sa faca legea in partid trebuiie sa „taie macaroana” la unul din partid si sa-i dea doua palme pe ceafa. El inca nu are autoritate in partid pentru va nu a reusit sa „brleasca” unul tare din partid. Este molau ! Asteptam sa vedem SANGE UN UNSTALATIE !

 • ROMANI! (Cei ce apreciaza acest text, sa-l distribuie!).
  La 25 mai 2014, sa inregistram cea mai mare prezenta la vot a romanilor din ultimii 25 de ani!

  De ce sa facem acest efort?
  1. Pentru ca un procent maxim de voturi valabile realizat de romani, inseamna ca Tokes va avea un numar minim de eurodeputati!

  2. Pentru ca raportul dintre europarlamentarii nostri, de Stanga si de Dreapta, sa fie cat mai aproape de raportul din societate dintre Saraci si Bogati!

  3. Pentru ca toti romanii sunt motivati sa votze, deoarece e posibila orice preferinta, astfel:
  –Cei ce nu mai pot vota partide (din cauza scarbei excesive fata de acestea), pot sa voteze independenti, intre care cel mai votat va fi Mircea Diaconu!
  (Este adevarat ca tuturor ne este scarba de actualele partide politice, dar stim ca politica se face, totusi, de catre partide!)

  –Asa ca, toti cei saraci si patrioti, care formeaza electoratul de Stanga, trebuie sa voteze pe unul dintre partidele de Stanga, inscrise in cursa electorala!
  A sosit momentul razbunarii electoratului de Stanga pe PSD, care ne sfideaza de 25 de ani!
  –PSD-ul NU TREBUIE VOTAT decat de rudele si de clanurile lui mafiote!
  –Toti ceilalti alegatori de Stanga, TREBUIE sa voteze noile partide de Stanga inscrise in cursa electorala, pentru a LICHIDA monopolul PSD pe zona politica de Stanga!

  Apoi, toti cei bogati, care formeaza electoratul de Dreapta, pot participa la vot in procent maxim, deoarece au o oferta foarte diversa din care pot alege, astfel:
  –PNL, antibasist, dar alaturi de Basescu;
  –PDL, pe cale de a se „deconecta” de Basescu, dar alaturi de el;
  –PMP, FC si Noua Republica, basiste pana la maduva;

  Cei ce n-au „servit” din oferta de mai sus, pot servi dintre urmatoarele partide ciudatele, care nu sunt nici de Stanga si nici de Dreapta, astfel:
  –PER, PRM si PPDD!

 • poate vorbeste in emisiune si despre doctoratul sefului!

 • Ev.zilei cand iese din insolventa-pentru asemenea lege cred si eu ca il albesti si pe dracu,ca doar esti obisnuit.

 • Foarte buna comparatia cu Dumitru Popescu-Dumnezeu!

 • Unii presari din „contra” au devenit „pro, altii invers, functie de interes 🙂 Ce-mi mai place! 🙂 Iar reprosurile presarilor privind proprii colegi sunt delicioase! 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *