Vladimir Putin a câștigat alegerile prezidențiale din Rusia cu 87,97 la sută

Gîndul de la ora 16,30

 

 

Steluța Victor Ponta se teme de moarte de Steaua Klaus Johannis!

Declarațiile de azi ale celor doi beligeranți din interiorul lagărului USL au adus precizările cerute de o mai bună pricepere a chestiuni în dispută:

Crin Antonescu susține mai departe varianta unui guvern în care Klaus Johannis să fie vicepremier și ministru de Interne.

Pentru aceasta- declară liderul PNL- Coaliția  de guvernămînt n-are de făcut altceva decît să dea un vot parlamentar de rutină.

Victor Ponta susține că e d acord cu Kaus Johannis la Interne, dar fără a fi vicepremier cu probleme de Finanțe. El propune un Klaus Johannis ministru de Finanțe și vicepremier cu Finanțele. Cît despre votul din Parlaent, Victor Ponta afirmă că nu-l poate convoca pentru un singur om, fie el și Johannis.

În consecință, oferta USD e aceasta:

Sau rămînem pe structura de pînă acum, în care Klaus Johannis e ministru de Finanțe și vicepremier pe Finanțe sau doar ministru de Interne, urmînd ca Eugen Nicolăescu să fie vic, sau mergem în Parlament cu o modificare mai amplă de structură, în care Dan Voiculescu primește un post de vicepremier drept răsplată pentru rahatul  pe care-l  mestecă în prime time Antena 3.

Unde-i problema? Se vor întreba cei mai puțin cunoscători ai mișculațiilor din politichia moldo-valahă.

Unde să fie?

În spaima lui Victor Ponta de Klaus Johannis.

Noul secretar general al Partidului Comunist Român care și a- schimbat titlul în USD, Victor Ponta știe că primarul Sibiului nu va accepta să plece de la primărie decît pentru postul de vicepremier și ministru de Interne. Postul acesta e  impus și de strategia lui Crin Antonescu vizînd sporirea vizibilității PNL în Guvern.

De ce se teme Victor Ponta de  Klaus Johannis?

Pentru că, din noul său post, Klaus Johannis l-ar eclipsa mediatic pe Victor Ponta.

Victor Ponta trăiește numai și numai pentru a străluci la televizor.

Steaua Johannis ar face să pălească steluța Victor Ponta.

Dacă nu e steluță, Victor Ponta nu mai nimic. Că doar n-o să credem că Victor Ponta e premierul României?!


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

18 comentarii pentru articolul „Gîndul de la ora 16,30”

  • Totul , inclusiv democratia , crestinismul si implicatiile lor , gloata proasta , elita tampita si clasa politica parazitara , trebuie , codasi ai Europei la nivelul de trai , raportat la nemurire , ca daca-i moarte , nu-i nimic . Deci : electorat cu studii superioare , complete , sau Armata , Politia si Serviciile Secrete nu mai dorm in cizmele statului pe bani publici . Obiectii…obiecte ?

  • Maestre, de ce nu copii textul de pe blog si pe facebook??? Chiar vreau sa va citesc dar de pe telefon si e tare enervant sa fiu trimis de pe un site pe altul…

  • Ponta,este o stea la tv,dovada sunt sondajele de opinie!Si se va stinge tot de dragul tv-ului!?

  • Aveti dreptate, numai ca problemele sunt mult mai ample si mai grave. Crin Antonescu, ajutat de Klaus Iohannis vor sa se delimiteze de grupul infractional organizat si sa traga si PNL-ul dupa ei. Daca vor reusi intr-o luna-doua sa capete un plus de popularitate, ceea ce nu este deloc greu, pot forta partidul sa-i urmeze. Grupul infractional vrea sa blocheze din fasa orice tentativa de acest fel. Nu este vorba doar despre Ponta vs. Iohannis, ci si despre batalia pentru PNL.

  • „Steaua Johannis ar face să pălească steluța Victor Ponta.” Superb…!

  • Dl Cristoiu, chiar credeti ca dl Ponta e o stea stralucitoare la Tv ? Faptele il contrazic putin, probabil ca nu ne mai intereseaza omul, ci faptele/actiunile ! 😉 Dl Johannis este pt pnl o posibila cosmetizare a imaginii si probabil si pt Antonescu (care a cam bagat de seama ca psd-ul la cam lasat din brate si electoratul pe care miza e doar fum).

  • Klaus Iohannis este un potential candidat la presedentie. Daca „finala” s-ar desfasura intre cei doi, Victor Ponta Presedinte va avea mari probleme… 🙂

  • ponta sufera de klaustrofobie

  • Nu doar ca va straluci mediatic dar va ocupa si primul loc prin toate cercetarile sociologice. Dupa 14 ani de stat in fruntea unui mare oras si pe care l-a administrat cu succes a dobandit competentele necesare gestionarii Ministerului de interne. Plus ca la Interne ar avea o serie de structuri subordonate. De aceea incearca Balalau-Tonta sa-l impinga intr-o zona in care nu are competente si care are foarte multe probleme nerezolvate, Finantele.

  • Categoric totul pleaca de la frica de Iohannis! Dar ce spuneti,care este mai tare:scutul antiracheta de la Deveselu sau scutul pt apararea infractorilor si coruptilor al psd-ului????

  • Victor P e Bianca Dragusanu a politicii dimbovitene

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *