Marcel Ciolacu: Săptămâna viitoare stabilim la care dintre cele două date, 15 sau 29 septembrie, se va desfăşura primul tur al alegerilor prezidențiale

Gîndul de la ora 17

Sorin Oprescu- iepurele lui Victor Ponta în cursa pentru Cotroceni

Din toate punctele de vedere firești, prezența lui Sorin Oprescu la cununia dintre PSD și două partidulețe satelite- PC și UNPR- nu și-a avut rostul. Sorin Oprescu se declară independent de partide și dependent de bucureșteni. Candidează el la europarlamentare? Și-a trecut USD în program sprijinirea lui Sorin Oprescu pentru a risipi și mai nebunește Bugetul Primăriei?

Prezența lui Sorin Oprescu scapă logicii omenești pentru a intra sub puterea logicii politicianiste. Sorin Oprescu a fost privit ca unul dintre contracandidații PSD la  prezidențialele juruite de USL lui Crin Antonescu.  Cîînd vine vorba de contracandidatul PSD, e invocat mult iubitul de sondaje Victor Ponta. Liderul PSD se vede obligat să se izmenească de fiecare dată că el nu candidează, că președintele PNL e alesul USL. În strategia PSD împotriva lui Crin Antonescu asta e o parte slabă. Electoratului USL i se inoculează credința unui Crin Antonescu bătut în cuie. Scoaterea lui Sorin Oprescu la înaintare e o manvră menită a-i da una peste glezne lui Crin cu bocancul lui Sorin Oprescu.  Se păstrează trează posibiltiatea ca PSD să aibă un candidat propriu la Cotroceni. Pînă cînd se va decide oficial candidatura lui Ponta, Sorin Oprescu îi ține cald patul PSD. Sărmanul doctor! A ajuns iepurele lui Victor Ponta!


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

6 comentarii pentru articolul „Gîndul de la ora 17”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *