Marcel Ciolacu: De astăzi, dansul în doi s-a terminat! Decizia ca PSD și PNL să meargă cu propriii candidați la Primăria Capitalei a fost dificilă, dar este soluția corectă

Gîndul de la ora 18

A mirosit Marian Oprișan că-i vine și lui rîndul?!

La ieșirile din Focșani, trebuie să te legi zdravăn de scaunul mașinii pentru ca săltatul în sus din cauza gropilor să nu te lase cu capul spart.
Focșaniul e orașul numărul unu al manifestațiilor PSD-iste la ivirea în localitate a lui Victor Ponta.
Focșaniul e orașul cu una dintre cele mai mari producții la hectar de voturi pentru PSD.
Focșaniul e însă un oraș plin de hîrtoape.

De ce?
Focșaniul e capitala Republicii Oprișan.

Baronul local tipic Partidului Stat, proprietarul unul județ-stat în care nici să strănuți n-ai voie dacă n-ai cerut aprobarea Consiliului Județean, Marian Oprișan a tăcut în ultima vreme.
Azi, el a vorbit:
”Preşedinţii de consilii judeţene, primarii, edilii, gospodarii localităţilor din România nu sunt pericole sociale, nu sunt oameni care să pună probleme de acest gen în comunităţile lor sau în România, fapt pentru care eu cred că prezumţia de nevinovăţie prevăzută de Constituţia României şi situaţia pe care eu am ridicat-o de facto să pună lucrurile în aşa manieră încât ei să fie cercetaţi în libertate”

Modalitatea de cercetare a unui cetățean român e decisă de o instanță judecătorească după criteriile precise ale Codului de Procedură Penală.
Numitul Marian Oprișan, Mahărul județului-stat Vrancea, pretinde ca o categorie de cetățeni să fie judecați în libertate chiar dacă Legea ar impune ca ei să fie arestați preventiv.

De ce?
Pentru că din această categorie face parte și el.
O fi mirosit Baronul local Oprișan că-i vine și lui rîndul?


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

10 comentarii pentru articolul „Gîndul de la ora 18”

  • Idolul femeilor, la bulau???…Nu se poaaate!!
    :)))

    Pfffui, Raducu Mazariche, ”dumnezeul” constantenilor, arestat! 24 de ore. Cu sanse mari de prelungire. Urmeaza fratiorul, Alexandru, senator. Asadar, cu un pic de ocol pe la ICCJ. Pe marginea terenului, in chiloti, se pregateste, asiduu, Marian Oprisan. :))).

    Ma sterg la ochi. O data. Si inca o data…si inca o data. Da, e real!… Da, recunosc: MISTO TARA!
    (naspa, ”baieti”, nuhh?)

    RESPECT, DNA!

  • Corect este asa: modalitatea de cercetare a unui cetățean român ar trebui decisă de o instanță judecătorească doar in limitele subiective permise de Codul de Procedură Penală. Daca intereseaza pot detalia. Sau se pot citi cu atentie dispozitiile relevante din acest cod care nu sunt chiar asa de greu de inteles. In practica, legea de cele mai multe ori nu impune arestul preventiv, ci il permite. Este o diferenta esentiala si tine de limita de subiectivism permisa de lege. Asta atunci cand nu se depasesc aceste limite, ceea ce se intampla in mod frecvent si structural (din pacate). Cazurile in care legea impune arestul preventiv au o pondere mult mai mica fata de cele in care legea doar permite aceasta masura.

  • oprisan capul mafie uslamiste,banditul banditilor,mai are si tupeu porcesc

  • Un parvenit ,hot de buzunare .

  • Oprisan este ultimul mare gangster psd-ist pe care nu l-au luat la intrebari procurorii in ultimul timp. E cazul sa dea si el cu subsemnatul prin anchete si sa fie dus si pe la cremenal. Eventual sa fie pastrat la racoare ca tot vine vara!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *