Începând din 13 noiembrie, îl puteți urmări pe Ion Cristoiu și pe Canal33, unde scrie, săptămânal, un editorial

Gîndul de la ora 18

Întrebarea Sezonului: Ce are-n față cînd Oana Stancu cînd deschide gura?

Revenită la Antena 3 cu o hămeseală cumplită de a se arăta schimbătoare harnică de așternuturi  la Conacul Stăpînului, Oana Stancu și-a făcut un țel al vieții și activității din a susține public visurile lui Dan Voiculescu despre dreptul Ministrului Justiției de a chema procurorii DNA și a le ordona pe cine să ancheteze și pe cine nu.

Angajată într-o ciorovăială cu Mugur Ciuvică, Oana Stancu a dus drept argument în sprijinul elucubrațiilor sale danvoiculesciene următoarele:
De asemenea, telespectatorii cred că știu că atunci când Oana Stancu deschide gura, deschide gura având în față niște texte și o documentare.

Un asemenea argument mă îmboldește să vă pun întrebările:

  1. Care telespectatori o știu pe Oana Stancu documentata?
  2. Ce are în față de-adevăratelea Oana Stancu în clipa cînd deschide gura?

Aștept răspunsurile dvs.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

8 comentarii pentru articolul „Gîndul de la ora 18”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *