Agenția Internațională pentru Energie Atomică, îngrijorată că Israelul ar putea viza instalațiile nucleare iraniene

Gîndul de la ora 18

O soluție pentru ca PSD să arate minunat în sondaje: Baronii locali să fure și mai tare

Printre reclamele idioate – cele mai multe, în chip ciudat, la medicamente, de parcă folosirea lor ar depinde de gusturi și nu de nevoi – mă amuză teribil una despre efectele unui leac împotriva constipației. Personajele sunt două femei – femeile părînd a suferi de chestia asta cu defecatul, în viziunea producătorilor de medicamente – amîndouă proaste ca niște sobe. Una înfulecă de zor ciocolată. Cealaltă, amica, îi atrage atenția că suferă de constipație. Constipata îi răspunde veselă – mai ceva decît Ponta cînd vrea să fie grav – că ia medicamentul cu pricina și se simte minunat. Nu mai are constipație – se înțelege. Și arăți minunat! exclamă proasta ailaltă.

Ori de cîte ori aud reclama asta neroadă – se dă la Radio- îmi zic:
Toate femeile sunt moarte să arate minunat, mai ales cele pe care Dumnezeu le-a pedepsit să arate ca dracu’.

Se vede treaba că, potrivit reclamei, soluția la îndemîna unei femei care e ca o balercă fără dop, ca să arate minunat, e simplă. Se constipă. Atunci va fi obligată să ia medicamentul cu pricina și, gata, arată ca Fata Împăratului Roș.

Sociologul de serviciu al PSD, Vasile Dâncu a susținut azi că anchetarea baronilor locali de către DNA duce la creșterea spectaculoasă a PSD în sondaje. Baronii locali sunt anchetați de DNA, pentru că n-au lăsat piatră pe piatră nefurată în județele-stat pe care le conduc.

Soluția lui Vasile Dâncu pentru ca PSD să arate minunat în sondaje?
Rîtanii PSD să fure și mai tare.
DNA le administrează medicamentul purgativ numit închisoarea și, atunci, PSD crește în sondaje!


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

14 comentarii pentru articolul „Gîndul de la ora 18”

  • eliminarea totala a prescriptilor si taxelor de timbru………!!!!!!!!!!! acestea ingradesc dreptul si accesul la justitie !!!!!!!!!!!!! O PROBLEMA FOARTE SPINOASA ….. PE CARE NIMENI NU O REZOLVA !!!!!!!

  • Stimabililor…V-a aruncat Dancu un os si v-ati repezit sa-l rontaiti. Nu uitati, Dancu este un meserias, un sociolog inteligent care cu aceasta iesire si-a demonstrat valoarea. Stia cu siguranta reactia…pe care o veti manifesta…Este ca „v-a facut din doua vorbe?”. Nu va simtiti vexati, mai ganditi-va inainte de „a pune botul”. PSD are multi profesionisti in arta manevrarii, Ponta insusi este o jucarie , o papusa in mana maestrilor sforari din partidul in care Victoras nu a insemnat niciodata nimic. El Carlan, Geoana prostanac (epitete definitorii puse de adevaratii sefi). Parerea mea !

  • Sunteti misogin, maestre? In SUA,un procuror homosexual, maritat, v-ar fi obligat sa va cereti scuze public in fata femeilor pentru astfel de jigniri. Democratia pentru care se zbat tinerii astia hibrizi de astazi va aduce nu peste mult timp si la noi tipul de societate in care sexul si usturoiul vor fi prohibite, si va vor baga la inchisoare ptr articole antifeminine. In rest, nu ati auzit ca nu conteaza cine iese la alegeri, tot ce vor „EI” se va intampla? Totu’i doar circ. Vor sa te faca sa crezi ca daca va fi altcineva va fi si altfel. Fals! Toti vor face ce li se spune.

  • Se urmăreşte anihilarea aripii aşa-zis „naţionalistă” din PSD*, câtă o mai fi rămas ea, şi alinierea PSD la internaţionalismul militant al Socialiştilor Europeni.

    * Reminiscenţă a „naţional-comunismului” ceauşist; Antonie Iorgovan era cel mai vocal exponent al acestei aripi din PSD.

  • Mestere ti-ai luat medicamentul de seara,mai nebunila, iar te-ai uitat la postarul domnisoare udrea si te-ai inferbantat.

  • Dancu e un ticalos de scoala noua. Si este din categoria ticalosilor care vor veni. Ei vor prelua puterea cat de curand. Mesajul lui Dancu seamana cu cel al lui Ponta de ieri. Doar ca la Dancu totul este calculat constient, chiar daca bate campii. Ce vor acesti securisti aroganti de fapt. Sa preia PSD-ul cu tot bagajul sau electoral distrugandu-i in acelasi timp pe cei care formeaza aceasta retea. Acesti vesnici impotenti electoral cred ca pot prelua PSD-ul si sa-i mentina capacitatea electorala fara baroni. Frumos, dar complet nerealist, fiindca nu realizeaza ca ei nu sunt oamenii care pot sa aduca voturi. Nu spun ca doar baronii pot aduce voturi, dar acesti ticalosi aroganti de scoala noua nu sunt carismatici si nu simt electoratul. Ce face de fapt Dancu, el fiind in cercul de putere care ii aresteaza pe baroni, ii da cu atacul impotriva justitiei fiindca vede ca tine la electorat si mai arunca si galusca cu efectul mobilizator al acestei campanii ca sa anestezieze structura sa nu se revolte. Ei au nevoie de aceasta structura si de voturi fiindca urmeaza sa preia conducerea PSD-ului, avand impresia ca vor putea sa o domine fara sa ii scada performanta electorala. Dancu este un manipulator netalentat si, fiindca nu are talent incearca sa compenseze cu mai multa ticalosie si cu mai mult tupeu. Din aceasta combinatie apar astfel de traznai.

  • Maestre , nu fiti prozaic ! Nu ma puteti convinge ca sunteti atat de sarac cu duhul .

  • E normal sa se intample asta. Dupa creierasul electoratului psd-ist spalat cu abnegatie de varaneii de la Haznale si de slujbasii lui Ghita pe Ramaru TV, indivizii respectivi sunt doar victimele „statului politienesc si ai dictaturii basiste”. Si se va mobiliza calicimea la vot ca nu cumva sa ramana pe viitor fara kilul de faina si galeata rosie pe care scrie PSD.

    • Taunule! Mintea ta unde e? E adevarat ca electoratul de Stanga (cei saraci) vad lucrurile si asa, adica „selectarea” baronilor PSD, in speranta lui Basila ca PSD va pierde atat la imagine, vcat si la procente de vot! Dar atata timp cat Dreapta politica, nu favorizeaza aparitia unpr partide de Stanga, PSD nu va avea concurent, si va lua toate voturile de Stanga! Alegatorii de Stanga, care nu sunt nici prosti din nastere, si nici prostiti de propaganda lui Basila, nici nu vor sta acasa si nici nu vor vota cu partide de Dreapta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *