Cătălin Cîrstoiu nu se retrage: ”Mandatul meu a fost, este şi va rămâne pe masa coaliţiei”

Gîndul de la ora 18

Prima emisiune electorală cu Victor Ponta, transmisă în direct de B1 Tv

Rareș Bogdan, dacă nu mă înșel, a ținut să ne convingă de o îmbîrligătură dintre Adevărul și Realitatea Tv. Sub acest semn, unora li s-o fi părut surprinzător că prezența fizică a lui Victor Ponta la Adevărul live a fost transmisă în direct nu de Realitatea Tv, ci de B1 Tv. Mie însă, care știu că, înainte de prezidențiale, televiziunile și ziarele pariază pe un anume candidat, inițiativa B1 Tv nu m-a surprins. Mai ales că, de la un capăt la altul, claca de la Adevărul live a fost un moment de campanie electorală, nu știu dacă pe gratis sau nu, pentru deja anunțatul candidat al PSD, Victor Viorel Ponta. Partitura de premier, pentru care, teoretic, Victor Ponta a fost invitat, a fost neglijată la înțelegere cu redactorii emisiunii, în favoarea partiturii de candidat. Victor Ponta a vorbit telespectatorilor B1 Tv despre ce va face și ce va drege el cînd va ajunge în încăperile de la Cotroceni. Ca orice emisiune electorală, cea realizată de Adevărul live și transmisă de B1 Tv,  a fost de o plictiseală dureroasă.

Singurul lucru interesant rămîne mărturisirea sinceră a lui Victor Ponta:
Dacă mă întrebaţi strict la nivel personal, şi poate nu-i nevoie să dau multe detalii, cu siguranţă, cel mai dificil contracandidat al meu ar fi fost Crin Antonescu. De ce mi-ar fi fost cel mai dificil? În primul şi în primul rând pentru că mi-a fost prieten şi mi-e greu să mă lupt cu, chiar dacă nu mai suntem, acum, mi-e greu să mă lupt cu oameni care mi-au fost apropiaţi. Deci, din acest punct de vedere, ca să zic aşa, decizia recentă a PNL mi-a luat o piatră de pe inimă.

Într-adevăr, singurul candidat capabil să-l bată pe Victor Ponta era Crin Antonescu. Și nu numai pentru că-l știe pe Victor Ponta pînă la ultima suflare plagiată, dar și pentru că, prin contrast cu Crin Antonescu, Victor Ponta s-ar fi dezvăluit puternic drept ceea ce este:
Un golanaș.

 


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

25 comentarii pentru articolul „Gîndul de la ora 18”

  • dar tu IOANE ce esti un boschetar care linge mina celui care ii da bani cite fete ai pelticule

  • Nu cred Taunul ! Poporul asta trebuie sa fi evoluat putin macar !

  • Multumesc, domnule Cristoiu. Nici macar eu, care nu as vota pe altcineva drept presedinte, nu cred ca Antonescu ar mai fi avut sanse sa fie inteles de public (dupa atata propaganda antena 3 si dupa atata suficienta a electoratului de dreapta), dar ma bucura tare mult faptul ca dumneavoastra sustineti asta. Multumesc.

  • cu toata stima opinia mea este ca doctorul Ponta ,proetenul doctorului duicu si sustinatorul politiei politice prezente prin judetele tarii,mascheaza cu ipocrizie adevarul -este exact invers–doctorul si politaiul politic Victor Ponta si-l doreste ‘la disperare’ pe Crin Antonescu contracandidat in turul 2 pentru ca stie ca il va invinge foarte usor.de fapt Crin Antonescu si PNL-ul au fost bagati in alianta USL pe post de ciobanas mioritic insa rocada istorica Antonescu-Iohannis ,initiata de catre Crin Antonescu a salvat partidul istoric PNL ,dreapta si a generat o democratizare rapida a partidelor politice. )am obsevat si faptul ca doctorul Ponta vorbeste ipocrit despre importanta parteneriatului nostru cu SUA ,importanta intradevar esentiala pentru viitorul nostru in lumea democratica civilizata si prospera ,insa este sincer Victor Ponta? Eu stiu ca nu este sincer pentru ca orice cetatean si mai ales un jurnalist chiar si unul modest de provincie precum sumsemnatul poate observa zilnic politia politica prezenta in judetele tarii si in Dobrogea,abuzurile,inscenarile,atacurile similare cu cele ale nazistilor etc si daca premierul ponta ‘nu stie’ despre acesta politie politica care ii ataca pe sustinatorii democratiei poate este nevoie de o ancheta jurnalistica ampla publicata pe facebook cu nume date numere de masini declaratii etc. Deocamdata eu am publicat pe facebook doar inscenarea facuta de o oarecare Camelia Dumitrescu -o securista ce pozeaza pe facebook ca fiind o mare aparatoare a drepturilor animalelor insa cred ca trebuie deconspirati toti politaii politici care ataca democratia si drepturile omului si actioneaza pe facebook si in viata cotidiana. Pentru ca tolereaza si incurajeaza o astfel de politie politica Victor Viorel Ponta nu merita sa fie Presedintele Romaniei.

  • Cacarau l-ar fi putut bate intr-adevar pe Dottore Viorel. In confruntarile televizate. Nu si la vot.

  • de parca antonescu ar fi altceva decit un golanas

    • crin, indiferent de greselile lui, are foarte mult bun-simt, nu e corupt, este educat, nu s-a agatat de functii si e foarte loial PNL. Macar demonstreaza ca poate fi loial cuiva…E un politician aparte, curat, onest si care emana bun-simt.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *