Joe Biden se retrage din cursa prezidențială: „Este în interesul partidului meu și al țării”

Gîndul de la ora 18

Redeschiderea OTV – un troc politico-mediatic între Victor Ponta și Dan Diaconescu

România Tv, zisă Căcănia Tv, a dat publicității un Comunicat despre escrocheria de tip PSD-ist întruchipată de redeschiderea televiziunii lui Dan Diaconescu, OTV, închisă din motive de datorii înfricoșătoare neachitate, sub formula Emisiune realizată de Dan Diaconescu la România Tv.

Citez din acest text, ce pare a fi scris, după topica semidoctă, de însuși Sebastian Ghiță:
Romania Tv va respecta cu strictete legea audiovizualului si reglementarile impuse de legislatia in vigoare. Eventualele abateri din emisiunea lui Dan Diaconescu pe care CNA le va sesiza vor fi preluate de reprezentantul Romania Tv de la CNA si vor fi rezolvate conform legii”.

Dacă mai avea cineva vreo îndoială asupra bordelului penal pe care-l reprezintă relația dintre premierul Victor Ponta și afaceristul Sebastian Ghiță, trocul dintre Dan Diaconescu și PSD e un argument zdrobitor că România Tv a apărut (după ce o operațiune mafiotă, una dintre cele mai jegoase din istoria postdecembristă, l-a scos din jos pe SOV) pentru ca Victor Ponta să aibă un instrument de rezolvare a nevoilor sale de tot soiul.

Victor Ponta avea nevoie de sprijinul parlamentar al Partidului tomberon.
Pentru că tot Victor Ponta îi închisese OTV-ul lui Dan Diaconescu, părintele PPDD a cerut deschiderea OTV în schimbul sprijinului parlamentar dat Guvernului.
S-a găsit atunci șmecheria cu OTV live, care nu-i altceva decît reînvierea decedatei legal OTV.
De ce se  ține morțiș să fie OTV și nu Dan Diaconescu direct?

Sebastian Ghiță i-a dat lui Dan Diaconescu emisiunea asta cu condiția să spună despre familia Băsescu mizerii de hazna pe care nici Antena 3 n-ar îndrăzni să le difuzeze. Pentru ca aceste infamii să aibă credibilitate ele trebuie să apară ca difuzate de televiziunea anti-Ciocoi OTV și nu de România Tv, postul Ciocoiului Victor Ponta.

Comunicatul Căcănia tv se bazează pe o realitate.
Pentru ca eventualele abateri să fie discutate de CNA, trebuie ca organismul să facă ședințe.
CNA nu poate ține ședințe din simplul motiv că Laura Georgescu e contestată.
Și astfel, OTV emite din nou.
În chip ilegal și ca urmare a unui troc politico-mediatic  între Victor Ponta și Dan Diaconescu.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

9 comentarii pentru articolul „Gîndul de la ora 18”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *