Vladimir Putin, în interviul acordat lui Tucker Carlson: ”Invadarea unei ţări NATO este un scenariu exclus”

Gîndul de la ora 18

S-a măritat Gabi Firea cu Victor Ponta fără ca noi s-o știm?!

Se vorbeşte pe toate canelele şi pe la toate răscrucile că e nevoie de oameni noi în politică, veniţi din alte domenii şi, prin asta, în stare să aducă un suflu nou.
Gabriela Firea e nou-venită în politică.
A venit în politică din gazetărie.

Pe vremea cînd lucra ca gazetar (director de ziar, realizator de emisiuni), Gabriela Firea făcea mare caz de telenovelele ticluite de politicieni pentru a păcăli Populimea.
Se înscria astfel în perimetrul profesiei de gazetar, profesie a cărei misiune e de a le semnala cetăţenilor tentativele politicienilor de a-i crede proşti.

Nou-nouţa politiciană Gabriela Firea se pretează în aceste zile la unul dintre cele mai penibile iarmaroace ticluite de politruci în anii postdecembrişti.
Se dă victima unui pericol de moarte fără să fie victimă nici măcar cît unghiuţa sa dată cu ojă.

Indiscutabil, telenovela ticluită de Dumitru Popescu-Dumnezeu al PSD, Bogdan Teodorescu, proaspăt uns de TVR-ul lui domn Stelică PSD-izat drept un Rebreanu al vremurilor noastre, ţine de mizeriile șireteniei politicianiste.

Pentru ca telenovela să fie şi mai penibilă, soţul Gabrielei Firea, cel pînă la urmă ameninţat de Traian Băsescu, se declară liniştit.
Nevestica, în schimb, nu-şi mai găseşte somnul.
Compătimește cu ea, Victor Ponta, pe cale de a-şi asuma, cel puţin în faţa Parchetului, misiunea de soţ iubitor al Gabrielei Firea.
S-a măritat Gabi Firea cu Victor Ponta fără ca noi s-o știm?

Am mai spus şi scris că omul politic nu e om normal. E o scrînteală genetică primejdioasă.
Asistăm, prin spectacolul electoral ticluit de Victor Ponta şi Famiglia sa, la o aberaţie prin raport cu normalitatea.
Deşi are un soţ, Gabriela Firea s-a grămădit la pieptul şefului ei de partid, gata să fie, pentru femeile din PSD, mai ceva decît a fost Ion Iliescu pentru Corina Creţu.
Să mai spună cineva că politica nu tîmpeşte oamenii normali.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

21 comentarii pentru articolul „Gîndul de la ora 18”

 • Nu s-a maritat cu Ponta,dar nici mult nu mai are.Indragostita lulea este,acum ca se marita sau nu,numai Ponta stie.Semnalul dat de Ponta cu buncarul,este clar,un NU hotarat!

 • Daca ar mai trai Octavian Paler,ce parere ar avea de felul cum ganditi?

 • Esti orb,mut,surd-doar pentru o punga de mardei.

 • STIREA ZILEI
  Pentru prima oara de cand este presedinte, Traian Basescu a facut aluzie la moartea suspecta a procurorului Cristian Panait si prezenta lui Victor Ponta in preajma acestuia. Iata pasajul: ”Singurul element de care imi aduc aminte a fost declaratia mamei procurorului Panait ca Ponta a fost ultimul care l-a vazut in viata, in rest nimic.” (de fapt era matusa, si nu mama, dar asta conteaza mai putin.)
  Viorele, esti terminat, baiatule!…
  Crede-ma pe cuvant!

 • Armonia jigodismului politic s-a spart ?

 • Curat Mita Baston.Are in mana si sticluta cu vitriol? Precis sticluta o tine Ponta.

 • Ponta putea sa se mute la Interne..in conditiile agresiunii rusesti in Ucraina, mutarea lui Ponta la MInisterul Apararii poate deschide vreo usa ochilor si urechilor Moscovei?…

 • D le Cristoiu,aici nu este vorba de Firea pe care o acuzati.Este vorba ca un presedinte care de la cea mai inalta tribuna a tarii,jigneste,are un vocabular…si ameninta.Daca Firea a gresit cu ceva,asta nu i da dreptul presedintelui de a se comporta asa.Pana cand nu vom judeca pe fiecare dupa vorba si fapta,fara sa tinem cont de interese,nu vom face nici un pas inainte.Ii injuram pe unii ptr ca au furat mai mult decat altii,ceea ce mi se pare inadmisibil,caci toti care au furat ar trebui trasi la raspundere Imi pare rau cand vad pe retele de socializare cum se injura romanii intre ei avand aceeasi agresivitate ca a presedintelui,desii toti suferim la fel.Cum spune proverbul:Pestele de la cap….

  • credeti ca acest cristoiu nu vede adevarul?dar el e pus pe laude la adresa lui basescu si mereu, mereu pe jigniri urite la aderesa lui ponta, .

  • credeti ca acest cristoiu nu vede adevarul?dar el e pus pe laude la adresa lui basescu si mereu, mereu pe jigniri urite la aderesa lui ponta, .

 • O scarba antenista!

 • A venit tampita gata in politica!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *