Vladimir Putin, în interviul acordat lui Tucker Carlson: ”Invadarea unei ţări NATO este un scenariu exclus”

Gîndul de la ora 18

S-a născut Alianța DA, rebotezată europenește: Alianța Creștin Liberală!

Dacă ar fi să credem pufăitului propagandistic al celor două partide – PDL și PNL – sîmbătă va avea loc împreunarea din care se va naște un nou partid: PNL.
Azi însă, cei doi concubin, neamțul Klaus Iohannis și românul Vasile Blaga, alcătuind un cuplu de amici, menit a înlocui, în spațiul public autohton, răposatul cuplul de amici Victor Ponta și Crin Antonescu, au anunțat că pentru alegerile prezidențiale va funcționa Alianța Creștin Liberală PNL-PDL.

Sîmbătă, așadar, vom fi martorii unei butaforii.
Sub numele de nou partid, va lua naștere doar Proiectul unui nou partid.
Firește, pentru așa ceva, se putea folosi Facebook-ul sau, mă rog, întrunirea celor două partide prin corespondență. S-ar fi făcut economii, ba chiar ar fi fost și mai romantic.

Vasile Blaga, cel care se grăbește să vîndă PDL cît mai repede, de teamă că vine Traian Băsescu și i-l ia înapoi, ține neapărat la Nunta de la Palatul Parlamentului, nuntă după care cei doi miri se vor întoarce acasă, dat fiind că s-au căsătorit  așa, de ochii lumii.

Pînă la Prezidențiale, noul partid, PNL, nu va exista pentru opinia publică, deoarece toată lumea va vorbi de Alianța Creștin Liberală, un fel de Alianța DA rebotezată europenește.
După prezidențiale, nu se va vorbi, totuși, de noul partid, deoarece, amorul dintre cele două formațiuni se va răci brusc odată încheiate socotelile electorale.

Întrebare:
De ce mai e nevoie de bîlciul fuziunii, dacă pînă la urmă a ieșit un nou USL?


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

18 comentarii pentru articolul „Gîndul de la ora 18”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *