Campania electorală pentru alegerile locale şi europarlamentare din data de 9 iunie începe vineri,10 mai, şi se încheie în 8 iunie. Campania în audiovizual se va încheia în 7 iunie

Stelică Tănase zis și Contracost – o cîrpă PSD-istă sub acoperire de independent

Luni, 16 iunie 2014, a doua zi după aniversarea morții lui Eminescu și în prefața unei răciri accentuate a vremii, Victor Ponta a ținut o conferință de presă.
Una dintre numeroasele conferințe de presă ale zilei de luni, iresponsabilul vesel avînd un soi de scărpiniș la apariții tv.

Cu acest prilej, el a zis:
Astăzi vreau să dăm un semnal foarte clar, tot în acelaşi sens, de stabilitate, numind, sau mai bine zis, confirmând, în mare parte, conducerea Băncii Naţionale a României, Curtea de Conturi, Televiziunea Română, care rămâne pe o propunere făcută de foştii noştri colegi liberali. Ideea principală este de a arăta că vrem să avem independenţă şi la TVR, RADIO ROMÂNIA, celelalte instituţii.

Virginii într-ale curvăsăriei politice, vor fi chiuit a admirație față de ceea s-ar părea a  fi angajamentul de a respecta democrația luat de cel mai tipic reprezentant al PSD-ismul ghiorțănesc.

Partidul Stat a suferit peste noapte o transformare uriașă și, în consecință, a decis să acorde independență TVR și altor instituții.
Cum?
Alegîndu-l pe Stelian Tănase în fruntea TVR, deși împricinatul a fost desemnat de PNL.

Pe noi, ăștia trecuți prin ciur și dîrmon cînd vine vorba de curvăsăria politică, declarația lui Victor Ponta ne-a făcut să surîdem.
Ca să vezi, acesta chiar ne crede proști!

Păi a-l numi pe Stelică zis și Contracost în fruntea PSD e mai ceva decît dacă a numi-o pe Daciana Sârbu. Nevastă și, mai ales fiică de baron PSD, Daciana Sârbu mai poate avea tresăriri de independență.
Stelică Tănase nu va avea nici măcar micțiuni de independență față de binefăcătorul său Victor Ponta.

E suficient să vezi slugărnicia grețoasă a lui Călin Popescu Tăriceanu drept mulțumire că PSD i-a dat un fotoliu, pentru a pricepe viclenia lui Victor Ponta.
Cînd blagoslovitul e un oportunist din cap pînă-n picioare numirea într-o funcție îl face slugoi perfect.

Punîndu-l pe Stelică Contracost într-o funcție după care tînjea sufletul lui de ins nedus la șefii, Victor Ponta a confirmat noua șmecherie PSD-istă:
Trecerea de la cîrpele declarat PSD-iste la cîrpele PSD-iste sub acoperire de independent.

 


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

15 comentarii pentru articolul „Stelică Tănase zis și Contracost – o cîrpă PSD-istă sub acoperire de independent”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *