Agenția Internațională pentru Energie Atomică, îngrijorată că Israelul ar putea viza instalațiile nucleare iraniene

Gîndul de la ora 18

Traian Băsescu pregătește candidatura Elenei Udrea la Președinție

În cadrul turneului său electoral pe la televiziuni, Traian Băsescu a poposit și la ziarul online Gândul.
Mi-a sărit în ochi următorul dialog:
Realizator: Deci dumneavoastră v-aţi duce la alegeri, să puneţi în urnă votul pentru Elena Udrea la preşedinţia României, dle Traian Băsescu?
Traian Băsescu: Categoric, da. Dacă ar candida, categoric. Aş pune votul meu în urnă pentru Elena Udrea.
Realizator: Şi aţi întrebat-o dacă vrea să candideze?
Traian Băsescu: Păi asta nu am întrebat-o, asta m-aţi întrebat, dacă ar candida, ce aş face. Şi v-am spus ce aş face.
Realizator: Cum ar arăta o campanie electorală în care actori principali ar fi Elena Udrea, Victor Ponta şi Crin Antonescu?
Traian Băsescu: Am certitudinea că Elena Udrea l-ar bate în disputele televizate pe Victor Ponta, care trăieşte numai din fraze de multe ori fără acoperire, pe când Elena Udrea e mult mai pragmatică, dacă aţi urmărit-o în abordări.

Cu ceva timp în urmă, întrebat despre candidatura Elenei Udrea, obsesia politico-mondenă a presei noastre de caviar, Traian Băsescu și-a exprimat scepticismul, argumentîndu-se prin junețea presupusei.

Acum, iată, e gata s-o voteze pe Elena Udrea.
Nu e o vorbă-n dodii.
E pregătirea terenului pentru candidatura Elenei Udrea la Președinție.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

25 comentarii pentru articolul „Gîndul de la ora 18”

  • Dlor , Basescu a spus ca daca in fata lui Ponta este Crin il voteaza pe acesta. Si atunci nu e normal si acest raspuns?

  • Poate s-o „mediteze” Basoiul in fiecare seara pana la 2 noaptea, si tot nu va gasi destui tampiti, ca dintre cei trei (Ponta, Antonescu si Udrea), sa ramana Udrea in turul doi!

  • Maestre, sincer nu cred!

  • broastele care sunt terciuite de masni,storcite pe asfalt ,in mijlocul verii ,se usuca si se smochinersc, dar isi pastreaza forma exacta de broasca,chiar si culoarea . Asa arata Romania azi,ca o broasca storcita de evenimente,mai are forma de broasca -tara,dar nu mai e o broasca -tara viabila . E doar o broasca -tara neviabila,moarta,uscata,o amintire a ceea ce a fost. Ș)))))))))))

  • Nu cred.Odata si o data s-ar putea sa candideze ea,dar NU acum,peste 5 ani,poate….

  • https://ro-ro.facebook.com/CrinAntonescuPresedinte daca vreti sa mai vedeti si un politician normal si decent. cam singurul…chiar mi s-a facut dor sa-l vad la tv. va fi o adevarata revelatie dupa ce ne vom intoxica la maxim cu victor viorel, basescu, nutzica, uite tricoul, parasuta, puscaria..

    • Nu l-ai mai vazut? Apoi cred ca a ramas uitat in asternuturile lui Ponta. Ii e greu sa se trezeasca.

    • Pariul meu e ca nici nu va candida! Pe stilul „Draga Stolo…” Se va retrage si va impinge in fata acel „print strain”, asa cum l-am numit in comentariul meu, insa numai in momentul in care va fi prea tarziu pentru a se putea articula povesti compromitatoare despre acesta.

  • nu mai este NIMENI in tara asta care sa poata sa fie destul de jigodie incat sa primeasca sprijinul partidelor dar destul de competent si curat incat tarisoara asta sa poata face un MIC pas inainte ?

  • Mru presedinte

  • Desi sunt ” basista ” declarata si asumata cu Udrea nu as vota nici in ruptu” capului . Nici consatenii soacrei mele n-ar vota-o ! Ideea este : Daca- prin absurd- in turul doi ar fi Ponta si Udrea voi fi obligata s-o votez. Orice candidat de dreapta ar fi ! Nici nu vreau sa-mi imaginez ce-ar fi in tara asta daca ar iesi Ponta. Desi , eu care ies la pensie peste doi ani …..cred ca mai putin m-ar afecta. Copiii mei sunt plecati din tara , astfel incat pot muri linistita indiferent de cine va conduce tara.

  • nu umbla cu aiureli maestre, se pare ca te-ai intors de la Gagesti si iar ai luat-o razna. Esti tare, hai sa zic eufemistic, „neinspirat” sau umblii iar pe aratura. Elena Udrea este o nada aruncata pentru plevusca comentatoare de catre marinar. Vad ca ai pus si mata botul si nu-i pentru prima oara. Pe Base nu prea-l prinzi cu natragii in vine si nu este prima data cand joaca la cacialma. A pierdut el multe mize mici dar…niciuna care sa conteze. Nu ma dau in vant dupa marinari, dar nici nu-s atat de batut in cap sa-i iau de fraieri !

  • Nu il cred pe Basescu atat de timpit incat sa-si impuna blondasa candideze. Motivul nu este legat numai de imaginea dezastruoasa pe care o are madam Udrea in rindul populatiei care iese la vot in mod regulat ci mai degraba de misoginismul romanului majoritar care nu ar vota, in cadrul acestei generatii, o muiere(cum ii zic acestia) in fruntea tarii.
    Asa ca, maestre, eu inca imi pun toti banii pe mitul principelui strain ca si carte castigatoare in toamna asta

  • Pe pisoiul Ponta l-ar bate chiar si motanul meu, chit c-ar veni si cu al doilea ochi scos. Acuma, ce-i drept, gusturile motanului meu in materie de politica sunt destul de discutabile: nu-i plac merele, dar trandafirii i-ar „uda” cu mare placere…

  • Ba ! Sa candideze monica Lewinsky; pe asta o vetez ca e sincera , a recunoscut ca a cantat cu Clinton la saxofon

  • s-a tampit romania in asa hal incat sa voteze udrea ?

  • Daca candideaza coana Nutzy Parasutista atunci sigur iese Dottore Tontache presedinte. Toate eforturile partidelor de dreapta de a-si desemna un candidat unic s-ar duce pe apa sambetei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *