Joe Biden se retrage din cursa prezidențială: „Este în interesul partidului meu și al țării”

Gîndul de la ora 18

Va reuși agentul electoral Dan Diaconescu să-i aducă lui Victor Ponta voturile diasporei?

Mult preconizata alianță dintre PSD și Dan Diaconescu, împuternicitul pe Lumea asta al Elodiei de pe Lumea Ailaltă lasă să se înțeleagă și altceva decît adevărul că lui Victor Ponta îi țin loc de minte fustele Ancăi Alexandrescu.
Și anume, prin repartizarea Departamentului românilor de Pretutindeni PPDD, șmecherii care-l susțin pe premier la Președinția României prevăd o trecere a Diasporei de partea PSD.

Plecînd de la succesul PPDD printre cei care muncesc în străinătate, PSD socotește că Domnul Dan va reuși să-i atragă pe aceștia din urmă să voteze cu Victor Ponta.
E o bună negustorie și pentru Dan Diaconescu.

Românii din străinătate au fost o vacă de muls pentru acest personaj năstrușnic, care luptă împotriva Ciocoilor speriindu-i că dă peste Mercedesurile lor cu Mercedesul său.

Pricopsit cu un minister al românilor din străinătate, Dan Diaconescu își va putea lua un satelit artificial al Pămîntului, să meargă cu el printre alegătorii cărora le-a promis 20000 de euro.

Dvs ce credeți?
Va reuși agentul electoral Dan Diaconescu să-i aducă lui Victor Ponta voturile diasporei?


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

14 comentarii pentru articolul „Gîndul de la ora 18”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *