Vladimir Putin, în interviul acordat lui Tucker Carlson: ”Invadarea unei ţări NATO este un scenariu exclus”

Victor Ponta l-a declarat pe Călin Popescu Tăriceanu prezervativ găurit!

Luni, 9 iunie 2014, s-a petrecut un eveniment de seamă, din păcate trecut cu vederea de presa românească, ocupată pînă peste cap cu firul de la ciorapul drept al Elenei Udrea:
Victor Ponta  l-a declarat pe Călin Popescu Tăriceanu prezervativ bun de aruncat, pentru că e găurit.

Interviul dat de premier României Tv, într-un decor de dictator din Caraibe, care-și arată Populimii trofeele, a conținut și această secvență:

„Victor Ponta: Eu cred şi probabil că domnul Tăriceanu va candida la prezidențiale, dar atâta timp cât nu există USL, ştie foarte clar şi domnia sa că PSD-ul va avea propriul candidat. Nu ştiu… dacă intră domnul Tăriceanu în turul doi şi candidatul nostru nu intră, sigur că-l susţinem. Dar în acest moment nu se poate pune problema şi nici nu cred că domnul Tăriceanu vrea să fie candidatul PSD-ului; vrea să fie candidatul USL-ului – al PSD-ului, nu cred. Aşa încât, poate candida domnul Oprescu în continuare; cred, lucrul ăsta. Nu ştiu sigur dacă îşi doreşte foarte mult şi dacă…

Puțină lume știe, deși multă a bănuit, că între Victor Ponta și Călin Popescu Tăriceanu s-a încheiat un tîrg.
Potrivit învoielii, Călin Popescu Tăriceanu îi aducea iresponsabilului vesel, pe tavă, PNL sau o parte a acestuia, cu care PSD-ul să învie moarta USL.
Drept răsplată, Victor Ponta îl făcea pe Călin Popescu Tăriceanu candidat la Președinție.

Dar postul de la Senat?
Postul de la Senat nu era o răsplată.
Postul de la Senat era un soi de momeală pentru liberali flămînzi  de o șefie, asemenea brînzei din capcana pentru șobolani.

Numai că bravul motociclist al politicii românești nu numai că n-a reușit să-i ofere lui Victor Ponta PNL-ul, cu Ionel Brătianu cu tot, dar, mai mult, a reușit să-i ostilezeze pe liberali atît de tare împotriva unei curvăsării evidente încît aceștia au rupt alianța și în teritoriu.

Acum, din cîte ne arată declarația lui Victor Ponta, Călin Popescu Tăriceanu nu mai e de folos PSD, ca un prezervativ găurit.
În toamnă, probabil, îl vor da jos și de șefia Senatului.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

10 comentarii pentru articolul „Victor Ponta l-a declarat pe Călin Popescu Tăriceanu prezervativ găurit!”

  • Tariceanu – potrivit numelui – e pe post de supozitor pentru Ponta Viorel ! Intrucat Viorel Ponta a dovdit in repetate randuri precum ca „gura bate curul” ,DAR INDEOSEBI NESTIINTEI SALE ASUPRA ARTEI CONVERSATIEI senzatia oferita auditoriului este pe masura,anume ca Viorel Ponta ADESEORI „VORBESTE” CU CURUL,IAR ALTEORI CURUL E POST DE GURA MAI ALES CAND SE AFLA LA HA-HAZNAUA = ANTENA 3 ! Ca atare nu e de mirare nimanui asupra rolului jucat de Calin Popescu Tariceanu SUPOZITOR – marca inregistrata la televizor. La fel de adevarat e faptul ca uneori .. supozitorul Tariceanu intra mai greu , dar totusi intra , si se mentine cu stoicism – mucru care nu-l deranjeaza pe Viorel Ponta – CONSTIPATUL DE SERVICIU AL GUVERNULUI ROMAINIEI ! N-at sesizat ca Viorel POnta uneori zambeste de nu se mai termina ??? Fenomenul se datoreaza supozitorului „Tariceanu” care isi face efectul laxativ pentru un climax mai bun dar si in cazurile grave efectul de supozitor „Tariceanu” este foarte bine combinat cu o CLISMA SALTAREATA care ii produce EDULCORATULUI PRETINS PREMIER NUANTE DE ROMANTISM gen „Lacul codrilor albastri” in cazul inundatiilor sau de alt gen romantic „BURU -BURU – BURU ! Am probleme iar cu turu’ ! Se infatizseaza in aceasta situatie maestre imagistica de care sufera copil-otul care nu si-a terminat turul Frantei de exemplu sau chiar Turul pantalonilor ! Salvarea pretinsului premier vine de la cel mai bun supozitor cu efect imediat anume „Tariceanu” pe post de supozitor minune. Dupa ultimele estimari se reliefeaza ca SUPOZITORUL „TARICEANU” A FOST UTILIZAT CU SUCCES SI DE ADRIAN NASTASE DAR SI DE SEFUL HA-HAZNALELOR Diavolul Rosu alias Dan Voiculescu ! EFECTUL SUPOZITORULUI „TARICEANU” S-A SIMTIT PESTE TOT , INCLUSIV LA TOTI MEMBRII SENATULUI ROMANIEI ,IERI, CAND DIN LIPSA DE BASESCU MAJORITATEA A UTILIZAT SUPOZITORUL „TARICEANU” CA MOTIVATIE COMPLEMENTARA LA IESITUL PE AFARA !

  • oh da 🙂 cred ca e cea mai buna caracterizare a lui tariceanu. sunteti foarte inspirat, maestre!!

  • In traducere libera… daca nu e armasar pursange, e buna si… mula, nu-i asa? 🙂 Pare-se ca aceasta este unica ”Made in Romania”, restul sunt ”Made in China”! 😉

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *