Marcel Ciolacu: De astăzi, dansul în doi s-a terminat! Decizia ca PSD și PNL să meargă cu propriii candidați la Primăria Capitalei a fost dificilă, dar este soluția corectă

Gîndul de la ora 18

Victor Ponta sau Eu, Televizatul!

La ora 14 s-a întrunit la Guvern Comandamentul pentru inundații.
Foarte bine.

Speriată de un organism cu numele șterpelit din domeniul militar și mai ales condus de Victor Ponta, omul care se dă în toate bărcile, Dunărea nici nu va mai intra în țară.
Mai ales că premierul ar putea s-o acuze de fascism!

Comandamentele e au menirea – o știm de la Iulius Cezar, generalul care a rămas în istorie și pentru că s-a apucat de scris – de a angaja discuții strict la obiect, urmate de decizii.
De aceea, ședințele lor, definite prin seriozitate, sunt cu ușile închise.

Victor Ponta a inaugurat în România, sub semnul lozincii Totul se televizează cînd vine vorba de mine! ședința de Comandament transmisă în direct.
Mi se pare normal că autoritățile să dea seamă Populimii de ceea ce-au decis pentru a lupta cu intemperiile.

Nu mi se pare normal însă ca ședințele de lucru în care Autoritățile discută situația privind inundațiile să fie transmise în direct, pentru a vedea Populimea că Victor Ponta dă cu rigla peste deștele celor care nu se uită la el cu ochi de viței iubitori.

În definitiv,  o gospodină e interesantă după ce-a terminat ciorba și, roșie în obraji de emoție, o aduce mesenilor.
Nu cred că gospodina și-ar dori să fie transmisă în direct în timp ce prepară ciorba.
Asta dacă nu cumva doar se face că prepară ciorba.

Tare mă tem că Victor Ponta, transmis în direct cînd muncește, doar se face că muncește.
Să se vadă la televizor!


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

9 comentarii pentru articolul „Gîndul de la ora 18”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *