Liderii coaliției PSD-PNL au decis ca medicul Cătălin Cîrstoiu să fie candidat comun la Primăria București

Gîndul de la ora 19

Antena 3 îi dă  lui Crin Antonescu necesar lecție cu tărîțele în care nu-i bine să te amesteci din motive de porci

Vă amintiți?

Crin Antonescu avea o negustorie cu Dan Voiculescu. Dan Voiculescu îi oferea, la cheie, Antena 3, să-i facă masaj oridecîteori lui Crin Antonescu îi lipsea o măturică de limbi dulci. Potrivit aceleiași învoieli, dușmanii lui Crin Antonescu erau tăvăliți prin cerneală de hîrdău de comandoul de la Antena 3.

La schimb, Crin Antonescu urma să vîre în Parlament un partid care nu exista decît în bacșișurile date de Dan Voiculescu chelnerițelor care-i spunea că-i viril judecînd după nodul de la cravată.

Drept bonus, Crin Antonescu îl ridica în azur pe Dan Voiculescu.  Orbit de negustorie, Crin Antonescu nu vedea și nu auzea nimic din ticăloșiile mediatice ale Antenei 3. Cîtă vreme el era lustruit, iar dușmanii ciomăgiți, totul mergea perfect. La vremea respectivă, om bătrîn, care l-a văzut pe Ceaușescu coborînd din Tab și de atunci a învățat că Puterea e ca fumul, l-am avertizat pe Crin Antonescu că ghioaga pe care el o înfățișa drept baton de ciocolată s-ar putea întoarce la fel de bine împotriva lui, dacă-l va supăra pe Dan Voiculescu. Crin Antonescu e tăvălit prin balega cernelei de Grupul Infracțional Organizat Mediatic aflat la ordinele lui Felix. Victor Ponta e, în schimb, lustruit cu aceeași sîrguință cu care era lustruit Crin Antonescu pe vremuri.

Au fost puse la lucru împotriva lui Crin Antonescu toate mîrșăviile mediatice folosite împotriva dușmanilor lui Crin Antonescu pe vremea negustoriei Felix-PNL.

Crin Antonescu e revoltat de aceste ticăloșii ale Antenei 3.

N-ar fi fost oare mult mai bine ca el să se fi revoltat și cînd Antena 3 le utiliza împotriva dușmanilor săi?!

Pînă la urmă, Antena 3 îi dă lui Crin Antonescu lecția de care acest politician avea nevoie. Cea cu tărîțele în care nu-i bine să te amesteci din motive de porci.

 

 


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

9 comentarii pentru articolul „Gîndul de la ora 19”

  • Da-l in futere , își merită soarta ! Urmează doctor innocentius causa Victor Viorel Pinochio !

  • A3 i-a dat repetentului epic prime-time / vizibilitate ani si ani iar chhachharau a pus botu tot asa, tot timpul, ani si ani, pana la un moment dat … prostitutia, da, e o meserie, chiar arta uneori dar fraierul era preponderent p’acolo mai penibil decat eva kent … d’asta a pus piciorul in prag, piedica, Basescu, era pacat, are copil de crescut Antonescu … voiculescu l-a ginit perfect de sluga, a construit un chaachaarau iesit din tipar, talentat, de luat in seama, George Crin Laurențiu Antonescu – Banciu e epigon … prima data voiculescu, nici macar peneleul … un ins dotat, fraze corect „recitate”, talentat si principal, cu rost pecuniar constient de valoare, de neegalat dpdv gramatical si nu se exista altul mai bun cu smac cleios, fond de ten, gene false, unghii de reptila ca sa-l atace pe Basescu din motiv pragmatic, malai in conturi … antenescu n-a parasit adresa, doar se mascheza – nu are coaie de pilot sinucigas / kamikaze, cf dex,” Luptător (japonez) care se sacrifică într-o acțiune de atac” … canitul japonez la a3, cu batataturi in cur pe scaunul unde a fost pudrat si un Stoian, nici in caz de esec n’are la el Seppuku, … adina valean il vrea impotent!

  • Antonescu,alaturi de MRU,care a dovedit in celebrul interviu cu Gadea,poate face fata atacurilor.A fost el lustruit ,dar a si aflat multe,pe care le poate folosi.Asteptati-va in scurt timp ca la A3 sa urmarim un dialog, interviu,cum vreti sa-i spuneti ,luat de Gadea lui Antonescu si Ponta,ca un preambul al impacarii sau ca un moment al impacarii, realizate in direct,in fata a 7,5mil de creiere spalate ,dar in totala admiratie.Cred ca se va intampla cel tarziu marti seara de la ora 20 sau 21.Retineti maestre si sa nu va programati altceva !Voi astepta atunci reactia d-voastra si apoi vom comenta.Daca Gadea nu ar fi pastor,ci ziarist, nu ar rata marea lovitura ca intre cei doi sa-l aduca si pe Voiculescu, artizanul de facto al dezbinarii dar si al impacarii lor.

  • bine spus, felicitari MAESTRE…

  • Asa se vede profenalismul celor de la a3,nu esti cu noi,esti de porc!Maiestre ati uitat?

  • Foarte bun, felicitari, m-a uns pe suflet!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *