Agenția Internațională pentru Energie Atomică, îngrijorată că Israelul ar putea viza instalațiile nucleare iraniene

Gîndul de la ora 20

Scopul vizitei lui Anders Fogh Rasmussen la București – Să mărim Bugetul pentru înarmare – s-a realizat. L-am mărit!

Secretarul general al NATO, Anders Fogh Rasmussen, a dat asigurări românilor:
Să fie liniștiți! România nu e singură. Mai e și NATO.
Faptul s-a petrecut la conferința de presă comună de la Cotroceni.
Formula a devenit titlu la televiziunile de știri și slogan la întrunirile electorale.

Anders Fogh Rasmussen e la finele mandatului de 10 ani.
Călătoria la București e și una de rămas bun.
Asta a putut provoca tulburarea personalității lui Anders Fogh Rasmussen prin care s-ar explica vestea trîmbițată că România nu e singură.

Oaspetele va fi crezut că se află în Georgia și nu în România.
Asta deoarece Georgia, care nu e membră a NATO, are nevoie de asigurări din partea Alianței că va fi apărată în eventualitatea unei agresiuni din partea Federației Ruse.
România e membră NATO.
În virtutea acestei condiții, prin însăși semnarea actului de aderare, România beneficiază de articolul 10, care prevede apărarea unei țări membre în eventualitatea unei agresiuni.
Activarea acestui articol se face în chip automat, în virtutea apartenenței și nu drept urmare a unei bunăvoințe din partea NATO.

De fapt, șeful NATO a venit pentru a ne cere mărirea Bugetului de înarmare.
Liderii la București s-au executat pe loc, fără a se gîndi că asta înseamnă bani luați de la spitale, de la școli, de la drumuri pentru a fi dați la armament vîrît pe gît de țările care fac jocurile în NATO.
Secretarul general al NATO și-a îndeplinit misiunea pentru care a fost trimis la București.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

14 comentarii pentru articolul „Gîndul de la ora 20”

  • mi se pare absolut normal sa maresti bugetul apararii cand la granitele tarii rusii isi fac de cap.anormal este sa vina altii sa ne spuna ca trebuie sa marim bugetul.si ce avem de facut.dar ce sa-i faci?! cu un guvern de penali subinculti politic ,noroc ca suntem in nato si ne poarta aia de grije!

  • daca nu ne mai plimbam prin statele lumii pt. inmormantari ,festivitati sportive,concursuri muzicale si altele vom fi avut si bani pt. spitale si invatamat,oricare stat aloca niste bani din pib pt. armata asa ca nu om fi noi nici primii nici ultimii.

  • eliminarea totala a imunitatilor, prescriptilor si taxelor de timbru………!!!!!!!!!!! acestea ingradesc dreptul si accesul la justitie !!!!!!!!!!!!! O PROBLEMA FOARTE SPINOASA ….. PE CARE NIMENI NU O REZOLVA !!!!!!! prin aceste legi neconstitutionale !! s-a protejat coruptia si mafia retrocedarilor !!!

  • Daca nu s-ar mai fura atata ar fi bani pt tot. Avionul performant al SMURD, ala celebru, de sta in hangar la Bacau a costat 1 milion de euro, cat banii de cazinou, de-o seara, a lui Vlasov.

  • Un gand de dimineata nu ai ? ceva gandire pe stomacul gol nu merge ?

  • Vai de popoarele tarilor cu conducatori de ..rahat, ca cei ai Romaniei!

  • Hmmm, sigur e ceva ce nu înțelegem noi. Ne mai puteți explica încă o dată?

  • Incurajator, ce sa zic!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *