Liderii coaliției PSD-PNL au decis ca medicul Cătălin Cîrstoiu să fie candidat comun la Primăria București

Gîndul de la ora 20

Tăcerea contracost a Presei în chestiunea Deciziei ÎCCJ privind Plagiatul lui Ponta

Bag seamă că Decizia ÎCCJ prin care Victor Ponta a fost scutit de o anchetă penală menită a stabili dacă a plagiat sau nu, decizie dovedind că Justiția noastră e independentă doar cînd vine vorba de căței, n-a stîrnit pe site-urile ziarelor și pe site-urile independente nici măcar o boare. Știrea fost trecută sub tăcere mai ceva ca o boală rușinoasă de către un bărbat ce se vrea onorabil.

Sunt tare curios să știu ce televiziuni o vor aborda.
Mă tem însă, judecînd după tăcerea care învelește știrea pe Internet, că Decizia va beneficia de puține abordări televizate în seara asta.

De ce?

Pentru că – așa cum am mai scris – între Presă și Victor Ponta funcționează o negustorie aparte, încheiată, ca orice negustorie cu produse alterate, pe sub mînă.
Negustoria constă în hrănirea presei cu parale, în schimbul trecerii sub tăcere a unor chestiuni realmente periculoase pentru Victor Ponta.
În rest, Victor Ponta poate fi înjurat în fel și chip.
Pînă la înjurătura care-i pereclitează cu adevărat locul în sondaje.

N.B. Prezent astă-seară al Realitatea Tv, unde voi discuta despre Decizie, n-am posibilitatea să urmăresc televiziunile de știri. Aș fi recunoscător dacă le-ați urmări dvs și ați face un bilanț pe cristoiublog.ro


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

14 comentarii pentru articolul „Gîndul de la ora 20”

  • Domnule Cristoiu, Justitia foloseste in luarea deciziilor unitati de masura numite LEGI. Atata timp cat are la dispozitie unitati de masura false, in mod normal rezultatul este eronat. Atacarea judecatorilor care au dat verdictul, care oricum nu infirma plagiatul, nu ar servi democratiei. Dupa cum dealtfel stim cu totii ca Justitia aplica legislatia in vigoare, nu legile bunului simt. Legea bunului simt ar fi ocazia sa o aplice electoratul in decembrie 2012. Si daca ne-am referi la rezultatele acelui scrutin, am putea spune fara frica, ca poporul votant nu prea are bun simt. 🙁

  • nu tacerea presei este de mirare

  • totul e corupt si coruptibil in Romania.

  • Banii „vorbeste” ,maestre !

  • S-a mai intamplat ceva foarte important ca stire, Traian Basescu a facut astazi public oferta catre Republica Moldova de a-si reduce riscurile legate si de integrarea dificila in UE si pe cele de securitate, prin UNIREA cu Romania. Poate ca nu e o surpriza, dar este o oferta publica clara si radicala. Nici despre asta nu se vorbeste.

  • Sa ne amintim ce a spus parchetul, ca nu se poate stabili daca a copiat (plagiatul este o forma ceva mai elevata a copierii) fiindca textul e scis cu alte fonturi si paginile sunt tehnoredactate in alt fel. Si MARELE BASTION AL ANTICORUPTIEI, ICCJ, a zis ca e bine asa!!!

  • la ce ora sunteti la realitatea? pai cine sa abordeze subiectul? nimeni, toti sunt preocupati sa ii aduca ode maretului premier cum reface el usl-ul daca nu mai e nasparliul de Crin si ni se transmite mesajul sa nu votam PNL, ca sa plece Crin si astfel se reface usl…plus ode catre maretul premier ce tare e el in sondajele comandate, de ii bate pe toti…probabil b1 va aborda anemic subiectul, asa, pentru a pastra spoiala de lupta peste coabitarea fesenista dintre palate. finut asa, sa nu deranjeze.

  • Oare cine i-a scolit pe unii gazetari? 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *