În fiecare marți, îl puteți urmări pe Ion Cristoiu și pe Canal33, unde scrie, săptămânal, un editorial. Seara, de la 21:15, participă la un podcast, tot pe Canal33, moderat de Alexandru Răducanu

Gîndul de la ora 21

 

Fostul anticomunist Sorin Ilieșiu e disperat că nu va mai putea mirosi moletierele  PSD-iste! 

N-am fost și nu sunt un simpatizant al PSD. Dimpotrivă, cred că acest partid, rămas încremenit în proiectul neocomunist al FSN-ului iliescist, e responsabil de ridicarea Corupției  la rang de politică de stat. Județele conduse de baronii PSD au devenit în timp feude în care cei din fruntea Consiliilor județene se manifestă ca niște feudali altoiți miciurinistic cu  interlopii. Iuțeala cu care luni parlamentarii PSD au sărit în sprijinul  unui membru al Famigliei spune totul despre esența mafiotă a acestui partid.  De aceea, n-am putut decît să salut pe toți cei care au luptat postdecembrist împotriva acestui sifilis politic numit FSN sub acoperire de PDSR și PSD.

Un singur personaj din falanga căreia i-am zis a talibanilor nu numai că nu mi-a plăcut, dar mai mult mi-a trezit suspiciuni: Sorin Ilieșiu.

Asemenea multora, Sorin Ilieșiu și-a făcut o profesie din anti-PSD-ism. Nu există organizație anti-PSD care să nu-l fi avut moț pe Sorin Ilieșiu. Prezent în tot felul felul de comisii anticomuniste și autor de manifeste împotriva PSD,  Sorin Ilieșiu s-a remarcat prin consecvența cu care a cerut arestarea lui Ion Iliescu și scoaterea PSD în afara Legii.

Nu m-a mirat graba cu care s-a înscris într-un PNL devenit peste noapte aliat al PSD și veselia cu care a candidat pe listele USL. Se găsea cot la cot cu cei cărora le ceruse ghilotinarea în Piața Universității. Nu m-a mirat,  pentru că l-am mirosit pe Sorin Ilieșiu ca fiind un oportunist jegos sub acoperire de stîlp al intelighenției anticomuniste din România. Aflu acum că răposatul anticomunist Sorin Ilieșiu cere debarcarea lui Crin Anantonescu din fruntea PNL, pentru că ar pune în pericol frăția dintre PNL și PSD. Altfel spus, pentru Sorin  Ilieșiu, Crin Antonescu a devenit un dușman de moarte,  deoarece nu-l mai lasă să miroase putoarea moletierelor  PSD-iste.

Ptiu!


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

14 comentarii pentru articolul „Gîndul de la ora 21”

  • of maestre…la Iliesiu este de apreciat ca spune tot ce a negat floarea liberala pe posturile de televiziune…disperat sau nu spune …alti colegi de ai lui au dat-o de gard…repede te-ai aruncat in gatul lui…asa ca de la comunist la comunist…daca ne amintim, ai avut o disperare asemanatoare si chiar de curand…nu esti corect maestre…dar ai audienta…uite ca inca ma mai interesezi si nu numai pe mine si pe ceilalti din ce in ce mai putini…daca o ti tot asa. Nu-mi place Iliesiu si multi alti oportunisti si adunatori de resturi…dar a scos la iveala…complotul cum repede l-ai catalogat…urmare insa a declaratiei lui !

  • La voi,cei ce criticati,dk venea Iulia IONESCU, o tratati pe gratis de depresie, paranoia sau altele?=NU. Asta e un alt motiv ptr care multi oameni cu probleme ajung la BOR…ptr ca E GRATIS!!!

  • La voi,cei ce criticati,dk venea Iulia IONESCU, o tratati pe gratis de depresie, paranoia sau altele?=NU. Asta e un alt motiv ptr care multi oameni cu probleme ajung la BOR…ptr ca E GRATIS!!!

  • Aveti mare dreptate. Ceea ce as vrea sa remarc la acest personaj este prostia. Omul asta este si foarte prost. Pur si simplu.

  • Ăsta e specialist in flotă ! Cred ca nu-i citov la cap !

  • Corecta caracterizarea . Omul asta nici nu trebuie sa vorbeasca si-ti este clar ca e ceva dubios cu el. Cind vorbeste te luminezi ca de fapt e monumentul oportunitatii. Adevarat , este un jegos.

    • … parafrazand pe Pristanda, curat dubios doamna Mariana, zau asa iar la pachet, acest iliesiu cu un alt monument de penibilitate, cristian rizea, atunci cand sunt intr-o emisiune tv, precis distreaza poporul mai dihai decat sitcomul …Orice subiect s-ar aborda, la orice intrebare a moderatorului, caricaturile au o singura placa si cine i-a urmarit, poate confirma … „am reintregit pensiile si salariile furate de domnu Basescu si Udrea, am ieftinit painea poporului, am redus tva-ul la 9%, de la 24% a lu domnu Basescu si Udrea, Udrea si domnu Basescu nu lasa Guvernul Ponta sa lucreze foarte bine, ne paste apocalipsa daca domnu Basescu nu este urgent suspendat bla, bla, bla” … unul mic, rizea, ochi de viezure, uns cu gel ca manelistii refuzati, imbracat ostentativ, la costum, ca in filmele cu mafioti iar sorin iliesiu, un imbacsit pretentios, teatral, rotindu-si ochii mai ceva decat asistententele lui capatos, intelectual inchipuit pe care daca-l iei la scuturat, in afara de praf, ramane din el doar carnetul de oportunist cu taxa de membru, cotizatia, platita la zi, chiar in avans !

  • Da, pute rau. Pe vremea lui Ceausescu, aveam masca de gaze.

  • Ptiu,si eu!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *