Campania electorală pentru alegerile locale şi europarlamentare din data de 9 iunie începe vineri,10 mai, şi se încheie în 8 iunie. Campania în audiovizual se va încheia în 7 iunie

Gîndul de la ora 21.45

Cînd Victor Ponta mîrîie PSD-ist la presa independentă

Luni, 14 aprilie 2014.
Victor Ponta ține o conferință de presă dedicată Suferințelor Lui Gabi Firea și ale soțului ei zis și Pandele Patru mandate. Totul e prostie de telenovelă pentru tîmpiți, dar așa i-a zis să facă Dumitru Popescu Dumnezeu al Regimului PSD, Bogdan Teodorescu, proaspăt proclamat de TVR-ul lui Stelică autor de capodopere în limba română.

Cum se întîmplă la astfel de montaje literar artistice regizate de Victor Ponta și Famiglia, jurnaliștii cu adevărat independenți nu mușcă din gogoșile propagandistice ale lui Victor Ponta. Se interesează de un alt subiect, cu adevărat important pentru opinia publică. Are loc următoarea secvență:
Reporter: Domnule prim-ministru, la Washington aţi dat asigurări că se va respecta statul de drept, că nu se va interveni în activitatea procurorilor şi mă rog a justiţiei, iar de atunci aţi avut o mulţime de declaraţii la adresa desfăşurării unor anchete, asta în condiţiile în care, tot din plan extern, atât de la Washington, cât şi de la Uniunea Europeană, au venit, de mai multe ori, comunicate şi mesaje de apreciere la adresa DNA şi a altor instituţii.
Victor Ponta: Iertaţi-mă, dar nu am ascultat întrebarea. Ce vroiaţi să mă întrebaţi?
Reporter: Este normal să criticaţi activitatea…?
Victor Ponta: Este normal să critic activitatea unui preşedinte mafiot, care ameninţă oameni….
Reporter: Aţi criticat activitatea procurorilor, desfăşurarea unor anchete.
Victor Ponta: Dacă vreţi să purtaţi o polemică cu mine, puneţi-vă tricou de la PMP şi ne luptăm, dar nu puteţi să mă întrebaţi, să spuneţi ceva şi eu să nu pot să răspund. Nu cred că este corect aşa. Întrebaţi-mă ce vreţi dumneavoastră să întrebaţi şi eu vă răspund, iar eu vă răspund în continuare că, în toţi aceşti ani, de când sunt prim-ministru, România a avut cele mai bune rapoarte pe MCV, România…
Reporter: Care, că ultimul nu a fost deloc bun şi a fost foarte…
Victor Ponta: Cred că nu ştiţi despre ce este vorba.
Reporter: Ba da, ştiu. A fost criticată activitatea ministrului justiţiei.
Victor Ponta: Bine, este în regulă. Am o rugăminte mare şi eu mă retrag că are o treabă cu….”

Cînd vine vorba de întrebări care nu fac jocul de prost gust al propagandei Partidului Stat, Victor Ponta devine mitocan.
Nu-i obișnuit decît cu jurnaliștii care-i fac masaj cu limba.
Drept pentru care seara a dat fuga la România Tv.
Aici se simte ca la el acasă.
Sau mai precis, ca la el în baie.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

15 comentarii pentru articolul „Gîndul de la ora 21.45”

  • Reteta de succes la votul romanilor: victimizare, bisericeala si bashcalie. Asa ca Ponta joaca scenetele victimizarii: plangere penala pentru coana Firea, fugit cu calabalacul de la guvern ca o femeiusca de frica barbatului…uau, spectacolul grotesc al victimizarii este atat de prost jucat de Ponta…pai Basescu ar fi creat o capodopera. Sa-l vedem cum se descurca cu bisericeala, ca tot vine Pastele.

  • Numai ca in marea de limbi pe care o primeste Tontache de la asa-zisi jurnalisti, episoade de genul asta cand are parte de intrebari incomode de la jurnalisti onesti nu prea mai sunt observate si remarcate ca atare de o mare parte a opiniei publice.

    • kand nu ii konvine intrebarea ,zice ca nu a inteles..daca eram io ziarist,ii ziceam-de ce nu intelegi mai boule,cristosi si D zeii tai de idiot,ca ce mi face verikule??ka eu ma enervez repede,,,Ș))))))))))))))))))))))

  • Acum 8 luni mestere zicea-i la B1 ca Ponta este urmasul lui Basescu,acum doua luni spuneati ca Antonescu este Basescu cand era tanar,reclama se face de obicei la lucrurile proaste,dar noi asteptam publicitate la oameni cu viziune.Invidios-mesteci creione,zi de zi.

  • dle cristoiu, cum scapam de astia?? daca sistemul il indeparteaza pe Crin si lucreaza intens la asta, ce votam?? pe ponta, vreun lingau al lui sau udrea si alti lingai ai lui basescu?? politicieni insipizi, jenanti, dupa tiparul clasic al sistemului? ce votam?? Nu vi se pare ca totusi Crin e altfel, ar merita votul? sunt multe presiuni pe el, astia vor sa ii sfasie partidul, ati vazut ce masinarii de propaganda impotriva lui, astia fac orice…nu stiu daca va rezista. Credeti ca vom avea sansa sa il votam la toamna? sincer…l-am auzit la b1 cand a fost intrebat daca crede ca alesii locali vor ramane cu PNL si cu el- ziaristul, dl orcan, avea probabil ceva informatii- si Crin saracu,destul de amarat, a raspuns sincer ca nu toti vor fi alaturi de el si de PNL si spera doar sa nu fie afectat scorul partidului prea mult.

  • Dle Cristoiu! De ce preferati sa, iertati-ma, intrati in troaca porcilor? De ce nu doriti ca mizeriile acesta care ne asalteaza zi de zi, sa fie aruncate la gunoi? De ce nu cereti lui Basescu sa se conformeze si sa aleaga conform solicitarii ce ii este facuta cu Scrisoarea Nr.6009/10-04-2014, pe care puteti citi pe pagina de Mesaje de pe Facebook? Chiar va rog sa va exprimati opinia fata de initiativa mea de a adresa lui Basescu, si celorlalti fosti Presedinti, o asemenea scrisoare! Va multumesc anticipat!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *