Începând din 13 noiembrie, îl puteți urmări pe Ion Cristoiu și pe Canal33, unde scrie, săptămânal, un editorial

Gîndul de la ora 21

Soluția mea pentru conflictul din Opoziție:
PDL să scrie Moțiunea de cenzură, PNL s-o depună, iar PMP s-o care pînă la Parlament. Cu poșeta Elenei Udrea, desigur!

Survolînd eu într-una din serile trecute spațiul aerian al televiziunilor de știri de la noi, m-am trezit cu Vasile Blaga declarînd că adevăratul partid de Opoziție e PDL și nu PNL. Cu ceva timp în urmă, președintele din umbră al Partidului Mișcarea Populară, Elena Udrea susținea că adevăratul partid de Opoziție e PMP și nu PDL. Dacă iei la rînd și alte partidulețele din Opoziție, vei afla, de la liderii lor, că Opoziția adevărată e constituită dintr-un singur partid: cel condus de ei. Toate celelalte sunt vîndute Puterii.

Chestia asta îmi amintește mie, om bătrîn, de certurile din lagărul socialist în chestiunea cine e adevăratul partid comunist, moștenitor al lui Marx și Lenin.

PCUS spunea că el e adevăratul partid comunist. Partidul Comunist Chinez spunea că adevăratul partid e PCC. Numai că venea Partidul Comunist Albanez și spunea că cele două partide bat cîmpii. Adevăratul partid comunist era cel albanez.

Guvernul a depus la Parlament Programul de guvernare, pe care nimeni de la televiziuni nu-l discută, toată lumea fiind ocupată cu Free Gică Popescu! Potrivit Constituției, Opoziția poate depune moțiune de cenzură. Și în acest caz Opoziția ne oferă un spectacol de tot rîsul. PDL n-are numărul de parlamentari necesari pentru a depune o Moțiune de cenzură. Cu toate aceste, liderii PDL susțin că au redactat deja textul Moțiunii. Ca s-o depună e nevoie de semnăturile PNL. Să vină PNL să citească Moțiunea și s-o semneze! PNL spune că dacă e vorba de o Moțiune, doar el o poate scrie și depune. Dacă vor Moțiune de cenzură, să vină Liderii PDL s-o semneze pe cea a PNL.
Care PNL nu știe dacă o va depune sau nu.

Pentru rezolvarea conflictului grav din Opoziție, propun următoarele:

PDL să scrie Moțiunea, iar PNL s-o depună.
Cine va căra însă Moțiunea pînă la Parlament? Cum cine? PMP. E partidul care se mîndrește cu cel mai cunoscut instrument de cărat din România: Poșeta Elenei Udrea!

 


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

19 comentarii pentru articolul „Gîndul de la ora 21”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *