Marcel Ciolacu: De astăzi, dansul în doi s-a terminat! Decizia ca PSD și PNL să meargă cu propriii candidați la Primăria Capitalei a fost dificilă, dar este soluția corectă

Gîndul de la ora 21

Un îndemn: Semnați pentru ca Mircea Diaconu să poată candida ca independent la europarlamentare!

Adept al păstrării intelectualului departe de cloaca numită politică, fie și pentru faptul că aici, în politică, trebuie să ai tupeu și nu talent ca să reușești, n-am scris bine, dacă nu mă înșel, despre politicianul Mircea Diaconu.

Cum sunt însă, în același timp, și un dușman neîmpăcat al abuzurilor comise de funcționarii Statului, în numele Statului care, uite, sunt Ei și nu Noi, nu pot să nu tresar la campania angajată de ANI pentru a-l transforma pe Mircea Diaconu în Incompatibilul vremurilor noastre. Va fi făcut Mircea Diaconu ca director de teatru niște lucruri acuzate de ANI ca incompatibilități. Cînd ne gîndim însă că alți politicieni comit fapte care-i fac incompatibili chiar cu viața în afara pușcăriei, îți vine să te întrebi dacă nu cumva și ANI a descoperit incompatibilitatea pentru căței, dulăii putînd să-l muște de pulpă periculos pe șeful ANI, tot mai mult un Bălcescu sănătos tun al României lui 2014.

Urmare înverșunării cu care ANI l-a fixat pe Mircea Diaconu drept Incompatibilul vremurilor noastre, conducerea PNL, încurcată în strategia de a face cu ochiul electoratului taliban al Monicăi Macovei, l-a scos de pe listă pe Mircea Diaconu, deși acesta ar fi fost în stare să tragă în sus lista, fie și de urechi.

Distinsul actor a decis să candideze ca independent.

Cred că Mircea Diaconu merită să fie nu numai candidat dar ales europarlamentar, dacă mă gîndesc la faptul că la Bruxelles ar fi nevoie și de niște actori actori, nu numai de actorii amatori care sunt politicienii.

Din declarațiile sale, am înțeles că are nevoie în șase zile de 100.000 de semnături pentru a candida ca independent.
Lista se află – am înțeles – la Teatrul Nottara.

Îndemn pe cei care urmăresc cristoiublog.ro, dar și pe toți cei care au trăit o clipă emoția transmisă de Mircea Diaconu de pe scenă sau de pe ecran, să meargă și să semneze lista.

Ar fi un omagiu adus Artei și nu Politicii.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

55 comentarii pentru articolul „Gîndul de la ora 21”

  • raman la ideea ca actorii, muzicienii , pe scurt, oameni ai artei si culturii sa-si vada de treburile lor pentru ca n-au ce cauta in politica

  • raman la ideea ca actorii, muzicienii , pe scurt, oameni ai artei si culturii sa-si vada de treburile lor pentru ca n-au ce cauta in politica

  • raman la ideea ca actorii, muzicienii , pe scurt, oameni ai artei si culturii sa-si vada de treburile lor pentru ca n-au ce cauta in politica

  • raman la ideea ca actorii, muzicienii , pe scurt, oameni ai artei si culturii sa-si vada de treburile lor pentru ca n-au ce cauta in politica

  • raman la ideea ca actorii, muzicienii , pe scurt, oameni ai artei si culturii sa-si vada de treburile lor pentru ca n-au ce cauta in politica

  • raman la ideea ca actorii, muzicienii , pe scurt, oameni ai artei si culturii sa-si vada de treburile lor pentru ca n-au ce cauta in politica

  • Admir ACTORUL Diaconu…nu si POLITICIANUL Diaconu !!

  • Eu cred ca glumiti, nu?! Pai cum ar fi sa semnez pentru un ins care in primul rand nu are acest drept, de a merge europarlamentar,ce facem, luam justitis la misto?! Doi, cred ca ne confundati cu haita celor ce urmaresc latrinele, ceea ce nu-i cazul, zau. Sa mai incetam cu gargara ca-i mare actor si ca merita bla bla blaurile astea, asta nu mai merita nimic in momentul asta. Cu indemnul asta am impresia ca m-ati luat la misto, credeti-ma.

  • D-l Cristoiu da un test publicului,sau asa cred eu.

  • Un articol, printre putinele, care nu va face cinste…E ca speta cu Gica Popescu…haideti sa nu incurcam borcanele: ca actor, Mircea Diaconu este destul de bun, dar ca politician, mai mult decat submediocru. Fac apel la luciditatea dumneavoastra!

  • Si uite-așa „maestrul” se pune in slujba, alături de cei care nu respecta niste hotărâri judecatoresti si îndeamnă chiar la nerespectarea acestora! Cine l înțelege sa mi explice si mie!

  • Domnule, credeam ca nu fumati..

  • Domnule Cristoiu, cand ati primit carnetul de membru PNL? Ca sa stim si noi.

  • Am crezut in onestitate lui Mircea Diaconu si l-am urmarit cu atentie de fiecare data cand a incercat ceva in politica. A mai avut antecedente inainte de PNL, cu PD-ul parca cu multi ani in urma. Si urmarindu-l asa cu speranta am constatat ca se contureaza din ce in ce mai clar faptul ca e prost. Prost, pur si simplu. Nu e nicio problema, nu e un repros, fiecare cu ce l-a lasat D-zeu, dar nu are ce cauta in politica.

  • Mircea Diaconu este o mare dezamagire.
    Cred ca este o gluma acest indemn.

  • Tot respectul maestre. Asa este, domnul Diaconu merita sustinerea oamenilor de bun simt, respectiv a acelora care au o educatie buna si ceva cultura. In Parlamentul European nu trebuie sa ajunga oameni certati cu legea penala sau care au facut bani nejustificabili ori din contracte cu statul nesimtit de oneroase, asa cum ne-am obisnuit sa vedem in Parlamentul national. Prefer sa aleg un om modest, care are un caracter sanatos si un comportament politic demn de nivelul legislativului european, chiar daca are competente doar in domeniul culturii teatrale si de film. Un parlamentar european nu trebuie sa fie neaparat un tehnocrat ci un patriot care sa reprezinte interesele conationalilor lui. Tehnocratii sunt la Comisie nu in Parlament.

  • In ultimul timp,am fost bombardati cu semnat tot felul de petitii.Ce aveti fratilor?am devenit un neam de petitionari!semnati dv in locul meu!

  • Maestre, nu-i banc da-i prost ! Pai omu are nistre tranzistori arsi, si nu de ieri de azi ?

  • imediat, acum alerg!

  • Unde-i lege ,nu-i tocmeala !
    Incompatibilitatea e numai una ,nici mai mica, nici mai mare !

  • Pt.mine e o dezamagire,iata cum strica politica un om…Imi era simpatic ca actor,pina acum. Mai bine raminea la ce se pricepea. Vad ca i-ati luat in brate pe pnl-isti…

  • Gandul asta al dvs seamana cu manipularile Pastorului cu Buze reci de la Haznale. Si ne jigniti dle Cristoiu. Spre deosebire de fanii Haznalelor, fanii dvs judeca cu capul lor dle Cristoiu!

  • Dle Cristoiu „gandul” asta e jenant pt cititorii dvs. In afara de faptul ca din postura de actor sa zicem cel mult iubit in Romania, dl Diaconu a sprijinit alianta impotriva naturii USL, care a adus atat de multe deservicii tarii, ce altceva l-ar recomanda pe PE? Si apoi textul ne lasa confuzi? Ce facem cu ANI si decizia sa? Le desfiintam, pe modelul celebru, al lui Constantinescu cerea desfiintarea DNA.

  • De ce amestecam lucrurile? Ce naiba de legatura are aprecierea artistica cu europarlamentarele???Mai bine l-ar lua in grupul de hiene de la a3 …i se potriveste mult mai bine situatia.

  • Proaste sfaturi dai maestre. Cand calci pe rosu nu exista actori simpatici si politicieni tupeisti.

  • M Diaconu europarlamenar? E o gluma nu?

  • ‘Nu am crezut să învăţ vre-o dată'(aproape Eminescu),limitele la nivelul noroiului în care se poate balaci un om pentru nişte bani spurcaţi!

  • Este o satira sau o scriitura de umor negru ,nu-i asa Domnule Ion Cristoiu……. Sau poate un pamflet ? Atat. Sau iar sunteti Gica Contra ,pentru ca dvs induceti populatia in eroare,orice semnatura nu are nici o valoare. Conform deciziei ICCJ ,NU ARE VOIE 3 ANI SA CANDIDEZE LA NICIO SESIUNE DE ALAGERI.

    • Dlui Cristoiu ii place postura de Gica contra! Sa ne aducem aminte: Nu semnez petitia care se solidariza ci dl Plesu in urma atacului murdar de la Haznaua 3, dar… Semnati pt Mircea Diaconu, ca a fost declarat INCOMPATIBIL de ANI, decizie consfintita de ICCJ, in conditiile in care dl Cristoiu se declara un aparator al JUSTITIEI1! Ori poate nu am intele textul! S-o fi infiintat vreun post pt actori la Bruxelles?

  • cu ce s-a remarcat M.Diaconu ca sa merite sa fie in PE? la A3? hai sa fim seriosi…sau ati scris asa la misto?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *