Agenția Internațională pentru Energie Atomică, îngrijorată că Israelul ar putea viza instalațiile nucleare iraniene

Gîndul de la ora 22

După Buletinul Meteorologic, s-a reușit și PSD-izarea unui fost premier: Călin Popescu Tăriceanu

Spuneam aseară la Realitatea Tv că Tăriceanu pare a fi înțeles în tot ceea ce face în aceste zile cu Crin Antonescu. Aserțiunea l-a surprins pe Rareș Bogdan, obișnuit, totuși, cu multe propoziții ciudate. De fapt, voiam să zic în chip paradoxal că prin întreaga sa rătăcire din ultimele zile, C.P. Tăriceanu îi servește de minune lui Crin Antonescu.
Să mă explic.
Ruperea de PSD a fost prea bruscă pentru ca electoratul liberal să fie convins că PNL a avut viață grea în Coaliție. Adăugînd pisicelile lui Ponta, se contura riscul ca electoratul să se întrebe cum de s-a despărțit Crin de asemenea amici.
Că Tăriceanu a intrat în anul Brînzei nu e de mirare. De mirare e că Victor Ponta l-a primit, ba mai mult i-a zis să facă rost de ceva trădători. Pentru Crin Antonescu nu putea fi mai bun prilej de a arăta electoratului său că PSD vrea să distrugă PNL. Dovada?
Afacerea cu Tăriceanu.
Continuîndu-și calvarul hazliu, Tăriceanu a prins să-i lingușească pe Ion Iliescu, Adrian Năstase și Victor Ponta. Nici măcar PSD-iști n-au ajuns să pînă acolo încît să-i sufle-n fund lui Ponta cu atîta devotament. Ce s-a întîmplat cu Tăriceanu? S-a PSD-izat! Un asemenea PSD-ism n-are darul de a-l face simpatic pe Tăriceanu electoratului PNL, suficient de orgolios pentru a admite doar lăudarea Liberalilor.
Din acest punct de vedere, dacă fantezia cu candidatura devine realitate, e greu de crezut că electoratul PNL se va grăbi să-și dea votul pentru PSD-istul complet Călin Popescu Tăriceanu.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

18 comentarii pentru articolul „Gîndul de la ora 22”

  • Tariceanu are bube in cap de care nu se stie inca si incearca sa ramana de partea gardului cu imunitate asigurata.

  • Interesanta analiza. La asta nu prea ma gandisem…

  • Momentul Tariceanu ni se pare, si chiar este, o prostie uriasa doar fiindca a esuat lamentabil in fasa. Eu cred ca este doar meritul lui Antonescu. PNL-ul, luat ca ansamblu in partea lui superioara, seamana, chiar daca pare paradoxal, cu Tariceanu si Stroe nu cu Antonescu. Sunt smecherasi si profitori ca mai toti politicienii. Meritul lui Antonescu este ca a reusit, prin performanta politica mult peste oricare alt lider, sa-i tina langa el (din interes). I-am urmarit in mai multe ocazii importante pe diversi liberali si am vazut cat de sovaitori si maleabili sunt cei mai multi. Numai cand a intervenit Antonescu ferm s-au aliniat si atunci cu maraituri. Sunt convins ca multora nu le convine si daca Antonescu nu va avea o performanta electorala de exceptie pentru un penelist, ii vor lua gatul imediat. In 2012 rezultatul alegerilor era deja previzibil si asta asta a fost principalul motiv ce a determinat migrarea masiva catre USL. Daca la europarlamentare PNL-ul obtine spre 25%, iar PSD-ul pana in 35%, va fi un rezultat care va schimba mult asezarea politica imediata si va determina refacerea calculelor electorale. Un PSD la 35% in mai si pe trend de scadere, inseamna ca Ponta are toate sansele sa piarda presedintia. Nu cred ca PSD-ul va avea un candidat batut in cuie pana la europarlamentare, tocmai pentru a vedea cum sta. Sa-i ajutam sa o ia usor in jos, fiindca daca PSD-ul obtine in jur de 40% (insemna si ca nu a intrat intr-un tred descreccator) Ponta va candida sigur si va avea si sansa de a castiga, ceea ce ar fi un dezastru. Daca sunt corecte calculele mele, va dati seama cat de mult inseamna aceste 5 procente.

  • Nimic nu a fost brusc, totul a fost calculat , dar nu s-a stiut de Razboiul ce o sa vina..

  • Maestre chiar vreti sa va pierdeti timpul cu un aventurier fustangiu?.

  • Cu acest prilej vede toata lumea cat de liberal e in realitate Mototoliceanu. Prezentat de presa drept liberal autentic, uite ca se duce sa pupe papucul sultanului psd-ist, din frustrari si pofta pentru ciolanul puterii, trecand cu nesimtire peste toate presupusele convingeri liberale. Insa fara mari succese dupa cum se constata din declaratia lui Dragnea cum ca PSD-ul nu face aliante cu „persoane fizice”. Nici cu partidul anuntat nu prea are mari sanse. Sobolanarimea pnl-ista dornica de a se infrupta in continuare din ciolanul guvernarii (mai precis din resturile care i se arunca peste umar de adevaratii jupani) trece direct la PSD!

  • Sondajul p***lii !

  • Cum Domnule Ion Cristoiu n-ati vazut ca toata natiunea s-a trezit si s-a bulucit sa spuna ca-l voteaza pe CPT… Ii bate rau de tot si pe Ponta si pa Domnul Antonescu….Ati mai vazut asa un sondaj facut intre 24-28 februarie ,dat publicitatii la miezul zilei de 28 si cu asa rezultate…. L-a lovit strechea si pe profesorul universitar Dancu si pe-a lui casa de sondaje IRES….

  • Si-a incheiat misiunea in PNL, s-a intors la baza.

  • varsta nene ! ,,, atentie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *