Vladimir Putin a câștigat alegerile prezidențiale din Rusia cu 87,97 la sută

Bogdan Chirieac a scris un text în timp ce Anca Alexandrescu îl ținea vîrît cu capul sub fustele ei, pentru ca el să nu să nu vadă ce scrie?

Ați auzit de Bogdan Chirieac?
Avînd în vedere că vă uitați la televizor, mai mult ca sigur ați auzit.
E cel care reușește rara performanță de a fi tot timpul în direct pe cele două televiziuni ale Famigliei Ponta: Antena 3 și România Tv. Din cînd în cînd face cîte un popas și pe la Realitatea Tv. La un moment dat, se uită la ceas și pleacă. Avea programat, ca la dentist, un scaun la Antena 3 sau la România Tv.

Bogdan Chirieac e prezentat drept unul dintre marii noștri specialiști în politică externă.
Elena Budrea, cea care se consideră moștenitoarea lui Traian Băsescu, deși nu-i e fiică, a declarat că, ajungînd președintă, îl va lua pe Bogdan Chirieac consilier pe politică externă.
Norocul nostru că Elena Udrea nu va ajunge la Cotroceni nici dacă se scoală de dimineață.

Bogdan Chirieac l-a însoțit pe Victor Ponta în voiajul la ONU.
Așa cum am arătat, invitații străini la recepția dată de Barack Obama și Prima Doamnă a Americii, toți invitații – peste două sute – au fost primiți la intrare de Cuplul prezidențial, care s-a fotografiat cu fiecare. Fotografia a fost realizată de fotograful oficial al Casei Albe.
Fotografia postată de Victor Ponta pe Facebook nu spune, așadar, nimic despre relația premierului cu Barack Obama. Președintele american se trage în poză cu cine vrei și cu cine nu vrei.

Iată însă ce scrie Bogdan Chirieac pe site-ul DC News despre momentul de protocol cu poza:
Lansare în campania electorală
Această fotografie, în care cei doi nu se întâlnesc pe un hol, cum se mai obișnuiește după  sesiunile de discuții, ci stau ca la fotograf, împreună cu cele două doamne, Michelle și Daciana, este fără îndoială o lansare mai mult decât oficială a campaniei pentru Cotroceni a dlui Ponta. Practic, după ce a învins la Bruxelles, în disputa cu Traian Băsescu legată de numirea comisarului european, reușind să o impună pe Corina Crețu, dl. Ponta vine și cu OK-ul american pentru președinția României.

Acest text, unic prin felul în care transformă o muscă din curul calului într-o zeiță din Olimp, e greu de explicat nu la un ziarist care de dă mare specialist în politica externă, dar chiar și la o fătucă din presă.

Cum poate fi explicat:

  1. Bogdan Chirieac nu știe să discearnă între un moment de protocol și unul de discuții oficiale?
  2. Bogdan Chirieac a scris un text în timp ce Anca Alexandrescu îi ținea vîrît cu capul sub fustele ei, pentru ca el să nu vadă ce scrie?
  3. A primit o friptură din fondul special al primului ministru?
  4. Era beat?
  5. A vrut să fie ironic fără ca noi s-o știm?

Dvs ce credeți?


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

51 comentarii pentru articolul „Bogdan Chirieac a scris un text în timp ce Anca Alexandrescu îl ținea vîrît cu capul sub fustele ei, pentru ca el să nu să nu vadă ce scrie?”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *