Campania electorală pentru alegerile locale şi europarlamentare din data de 9 iunie începe vineri,10 mai, şi se încheie în 8 iunie. Campania în audiovizual se va încheia în 7 iunie

Gîndul de luni

Cînd vine vorba de George Maior premier, toată lumea simte nevoia să ia poziția de drepți

Duminică, 26 octombrie 2014, seara.
După ce dimineața, TVR-ul i-a făcut o frecție cu miere, cum se pricepe mai bine Stelică Tănase zis și Contracost, a venit rîndul Antenei 3 să-și pună limba la lucru.
La postul pe care  Victor Ponta îl împarte cu Pușcăriașul Dan Voiculescu, insul lui Victor Ponta e lins pe rînd de subordonații lui Mihai Gâdea.

Prin filmele care se petrec și la bordel, există o secvență în care Madama, la ivirea unui client, se întoarce și strigă:
Fetelor a venit domnul, cine se ocupă de el?
La fel și la bordelul de la Antena 3.
Cum apare clientul Victor Ponta, cum strigă Madama Mihai Gâdea:
Fetelor, cine se ocupă de domnul?

Duminică seara, i-a venit rîndul lui Radu Tudor să se ocupe de clientul Victor Ponta.
La un moment dat a avut loc următorul dialog:
Realizator: …vă rog frumos să-mi spuneţi dacă în viziunea dumneavoastră mai largă, nume precum Călin Popescu-Tăriceanu şi George Maior se califică pentru funcţia de prim-ministru?
Victor Ponta: Categoric amândoi se califică.
Realizator: Amândoi se califică.
Victor Ponta: Dar nu doar ei.
Realizator: Nu doar ei.
Victor Ponta: Nu doar ei.
Realizator: Cert este că îi aveţi în vedere oricum.
Victor Ponta: Categoric sunt doi oameni care ar putea fi foarte buni prim-miniştri.

Că un nume precum Călin Popescu Tăriceanu e rostit în legătură cu funcția de premier după alegeri rămîne explicabil.
Așa cum am mai scris, Călin Popescu Tăriceanu e un prezervativ bătrîn, uzat al PSD. Pentru hărnicia cu care-și îndeplinește rolul de iepure șchiop al lui Victor Ponta, Călin Popescu Tăriceanu ar putea fi pricopsit cu funcția de premier al PSD.

Dar George Maior?
George Maior ce caută în scenariul cu premierul lui Victor Ponta?
Că Radu Tudor se grăbește să-l blagoslovească cu alintarea foarte bun prim-ministru e explicabil:
George Maior e directorul SRI și, prin asta, comandantul tuturor ofițerilor acoperiți din presă.

Dar Victor Ponta de ce e de acord cu Radu Tudor?
Nu de alta, dar comandantul său e la un alt serviciu secret al României?
Răspunsul trimite la una dintre marile ciudățenii ale ultimului timp.
Dacă ne-am lua după discursurile publice al politicienilor, ziariștilor, scriitorilor, artiștilor, fotbaliștilor și fotomodelelor de Vaslui, George Maior ar fi cel mai bun premier al României din toate timpurile.

Strîmbături din nas am întîlnit față de orice persoană publică din România ultimului timp.
Cînd vine vorba de George Maior, toată lumea simte nevoia să ia poziție de drepți și să țină un discurs despre virtuțile de prim ministru ale directorului SRI.
N-am întîlnit politician, jurnalist, om de cultură, invitat la trăncănelile televizate, care să aibă cea mai mică obiecție la teza strigăt de entuziasm George Maior – cel mai bun prim-ministru.

Să fie atît de mulți ofițerii acoperiți din politica și presa românească?


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

33 comentarii pentru articolul „Gîndul de luni”

 • Stati linistit ca oricum nu va cistiga Iohannis si nu din cauza de constitutionalitate ci din alt motiv.L-ati enuntat dvs de mai multe ori:n-are cine sa cheme oamenii la vot in turul 2.Sa nu ne imbatam cu apa rece.D-l Iohannis nu va scoate nehotaritii din casa ,nu poate ,n-are fler.Uitati-va la mitingurile lor cit sint de triste,uitati-va la oamenii lor din studiouri de tv,uitati-va la liderii lor si-o sa va convingeti.Acest PNL este o adunatura bezmetica nu este un partid,o spun cu parere de rau.

 • (MANIFEST) ATENTIE ROMANIA – PERICOL MAXIM

  Datorita „calitatii” sale de a putea minti instantaneu, natural si cu infinit talent domnul P a fost ales presedinte P.S.D. de toti excrocii, banditii si toti nenorocitii cu camasi albe costume si cravate din Romania, care in cea mai mare majoritate se afla in P.S.D.
  Scopul acestor gunoaie, frustrati deoarece in viata lor au fost persoane impotente profesional si uman, nulitati in societate, incapabili sa faca ceva bun si pe locul 2 tot timpul, este ca fiecare sa acapareze cat mai mult si sa fie ei primii, sa fie sefi mai mari sau mai mici , …. regi, sefi de judete care vor fi transformate in feude personale .
  Acesti „baroni” sunt de fapt niste banditi mai mari sau mai mici…Scopul lor este de a fura cat mai mult. Aceste nulitati au intrat in politica si acolo s-au gasit ca fratii.
  Dl P sprijinit de baronii si banditii grobieni ai P.S.D. si impreuna cu acestia vor sa instaleze dictatura in Romania.
  In privinta U.E., P.S.D. va face tot ce este posibil sa ne scoata, inclusiv din N.A.T.O. si sa transforme tara intr o dictatura asemeni U.R.S.S. si sub tutela U.R.S.S. o tara inscrisa in zona economica Euro-Asiatica .
  Romania va fi transformata intr-o dictatura asemeni URSS-BELARUS. sau UCRAINA sub Ianukovici. Ponta se viseaza Putin al Romaniei.
  Pana acum tara a fost salvata .Daca reusea lovitura de stat din 2012 , acum eram deja un stat ca Ukraina in vremea lui Ianukovici , legea amnistiei era data de mult si toti banditii si hotii erau in parlament, toate institutiile statului erau deja confiscate si lucrau acum deja in favoarea hotilor , iar toate televiziunile si ziarele opozitiei deja erau inchise.
  Toate legile tarii vor fi schimbate in favoarea lor prin abuzuri de nedescris si minciuni ordinare.
  Opozantii vor fi denigrati, marginalizati, intimidati, santajati si redusi la tacere si bagati in anonimat sau la inchisoare .
  In politica si in mod special in P.S.D.au intrat javre fara Dumnezeu al caror singur dumnezeu este banul. Niste excroci care nu se gandesc si nici nu au de gand sa faca vreodata ceva pentru tara si al caror singur scop e sa fure ei cat mai mult si sa insele poporul prin regula :

  „Desteptul promite si prostul trage sperante”.

  Dar nu este vorba de „destepti ” ci de niste jeguri umane – de niste gunoie nenorocite.
  Acestia abia asteapta sa mai castige ceva putere si sa prinda momentul cand vor putea sa dea legea aminstiei si gratierii cand i-si vor scoate colegii si prietenii hoti si excroci din puscarii pentru ai aduce alaturi de ei.
  Metodele prin care vor sa puna mana pe toata tara sunt metodele stalinisto-comuniste modelul fiind cel prin care au facut-o comunistii Romani si Rusi dupa razboiul din 1944.
  Vor sa puna mana pe toate instituriile importante ale statului prin trecerea lor sub comanda guvernului si numirea de catre primul ministru a persoanelor in fruntea tuturor institutiilor statului
  institutii in fruntea carora vor fi pusi hotii, excrocii si banditii tarii. toti prostii si slugarnicii.
  Studiati toate actiunile intreprinse de catre acestia de a lungul timpului incepand de la lovitura de stat prin care s a incercat debarcarea lui Basescu in 2012 .. Studiati si o sa intelegeti

  P.S.D. este Cancerul Romaniei si toti hotii, nemernicii si excrocii grobieni ai acestei tari s-au afiliat sau au intrat de-a lungul timpului in acest partid.
  Aceasta mafie a hotilor se afla si a penetrat toate structurile statului incepand de la Primarii, Politii, Procuraturi, Judecatorii , si in general in toate structurile de comanda ale localitatilor si statului, structuri care conduc si produc bani.

  Oamenii cinstiti , seriosi si bine intentionati din tara care au vrut sa intre in aceste partide si in politica in general pentru a face ceva pentru tara si pentru popor nu au putut chiar daca au incercat .
  Cind au intrat in partide au dat acolo peste excrocii si hotii care erau uniti si care sunt foarte rai si tupeisti si care erau mai puternici prin unirea si perversitatea lor.
  Oamenii cinstiti au fost marginalizati ridiculizati si neutralizati de aceste gunoaie obraznice, pana cand, scarbiti au fost obligati sa se retraga.
  In aceste partide si in special in P.S.D se afla numai excroci care, cand sunt altii la putere tipa ca din gura de sarpe „Hotii” , incercand sa arate cum fura altii , dar ei de fapt nu urmaresc decat sa ajunga ei in locul lor pentru a fura si mai mult decat predecessorii lor.
  Coruptii din P.S.D. sunt convinsi ca dl P le va reprezenta interesele cel mai bine el fiind cel mai mare mincinos ordinar dintre ei si cel mai pervers .

  Dl P , acest om , este de la tatal Minciunii. Si este unul din fii sai.
  Treziti-va !, uniti-va si luptati pentru democratie si pentru tara.
  PSD ESTE CANCERUL ROMANIEI –
  ATENTIE ROMANIA , PERICOL MAXIM
  MANIFEST – CITESTE-L SI DA-L MAI DEPARTE

 • Tare, Jack ! 😀 Stilul…

 • poate se vrea si toasu tudor,ministru(apararii)?

 • Ei asa mai veniti de acasa, maestre. In sfarsit, aratati ca nu sunteti timorat in fata serviciilor. Ca presa romaneasca e timorata de servicii, asta e clar.

 • Evident ca sunt nenumarati oameni agatati, intr-un fel sau altul, de servicii! Nu-i nimic nou in chestia asta. Ceea ce nu inteleg eu este cum ar putea coalitia penalilor sa-l accepte pe Maior?! Ei, cu totii, spera sa scape daca vine Ponta. Dar daca vine la pachet si cu Maior va fi legat de maini si de picioare si nimic nu se va schimba. Sau toata harmalaia asta cu coruptii din PSD tinteste de fapt in cei care s-ar opune venirii sale?!

 • Basescu premier este perfect , la bordel cu nutzy, pardon la restaurant!
  Boc cu lumanarea !

 • Singurul care a avut curajul sa ia atitudine vizavi de George Maior ba chiar i-a cerut demisia punlic pe postul sau de televiziune a fost Radu Moraru si cred ca suporta censecintele .

 • o țară cretinizată ! ce mama lor de securiști nu stau la treaba lor ! și-au băgat nevestele,copii ,nepoții ,neamurile în sistemul instituțional de stat,în sistemul de justiție ,și-au blocat totul ! Țara e vraiște din cauza lor ! Instituțiile statului nu funcționeză pentru că sunt politizate ,încregăturile de familie,rudenie,prietenie sunt prea accentuate ! Germania are 4- 5 ministere și gata ! Noi 600 parlamentari + secretare ,consilieri ,ușieri etc (toți numai măscărici penali !) !

 • Cine este acest personaj George Maior ?????????

 • Maestre, pare-se ca am ajuns mai nasol decat in Sicilia… Caracatita PSD-ista a extins tentaculele-i prin toata ”Presa Romaneasca”… toti pupincuristii se manifesta aidoma unor mamaite virgine, fara neuroni neatrofiati in dotare, sugand si lingand diverse organe, pupand orice poponet de PSDinobrontozaur, urmarindu-si interesul… De unde… deontologie la jurnalistii romani? De unde… verticalitate? De unde… demnitate? De unde… neslugarnicie? De unde… ”coloana vertebrala”? Au devenit mai toxici decat comunistii coreeni… Cat ii mai suporti, Doamne?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *