Marcel Ciolacu: De astăzi, dansul în doi s-a terminat! Decizia ca PSD și PNL să meargă cu propriii candidați la Primăria Capitalei a fost dificilă, dar este soluția corectă

Gîndul de luni seara

Frăția politrucilor în acțiune! Nimeni nu răspunde pentru umilirea românilor din străinătate!

Fiica mea, care-i în Belgia, mi-a scris într-un Mesaj de excepție (de excepție, pentru că, amîndoi scorpioni fiind, nu ne omorîm cu alintările) că la Ambasada României de la Bruxelles cei de la coadă au pus fiecare cîte 20-30 de euro pentru a-i mitui pe cei de la Ambasadă să țină deschise urnele de vot și după închidere pentru ca ei, cei de la coadă, să poată vota.

A fost una dintre zecile de incredibile umilințe la care au fost supuși cetățenii statului român de însuși Statul român.
Să ți se dea peste ochi cu gaze lacrimogene, pentru că ai vrut să votezi, dovedind astfel că rămîi român oriunde ai fi!
Să simți nevoia să mituiești pe cei de la Ambasadă numai și numai pentru a putea vota după ce-ai stat ore în șir la coadă!

Duminică, 16 noiembrie 2014, s-a înregistrat unul dintre cele mai umilitoare momente pentru români din istoria lor modernă.
Aici, în țară, nu se întîmplă nimic.
Spre stupoarea mea, Victor Ponta nu și-a depus demisia cerîndu-și scuze românilor.
El a avut a se ciorovăi cu Marian Vanghelie, finanțatorul Realității Tv, alături de Elena Udrea.

Frăția politrucilor își spune cuvîntul.
Fiecare politruc și-a atins scopul, speculînd umilirea românilor și, în consecință, găsește de cuviință să facă ciocul mic.

Traian Băsescu, mulțumit că i-au ieșit jocurile – umilirea lui Victor Ponta – tace.
Așa cum tace și în cazul anchetei despre poliția politică de la Paris, unde un serviciu secret al României a încercat s-o șantajeze pe Alina Bica.

Klaus Iohannis s-a resemnat la a cere președintelui rechemarea diplomaților responsabili de dezastru.
Nici un cuvînt despre responsabilitatea lui Victor Ponta.

Vasile Blaga visează cu ochii deschiși friptura guvernării.
Elena Udrea e fericită c-a fost pozată, la Paris, în fața magazinului Dior, și nu în fața Muzeului Luvru.
Monica Macovei e fericită că și-a îndeplinit misiunea de iepure al lui Vasile Blaga.
Serviciile secrete, care au pariat pe Klaus Iohannis, rumegă și ele împăcate.
Ștabii lor și-au asigurat pe încă cinci ani posturile bănoase.

Nimeni dintre politruci nu ține cont de un adevăr:
Înfrîngerea lui Victor Ponta nu ține loc măsurilor drastice care trebuie luate împotriva celor care au provocat dezastrul umilinței  naționale.

Nu putem vorbi de o Revoluție la vot cîtă vreme în România nu funcționează principiul responsabilității demnitarului pentru gravele greșeli comise față de propriul Popor.

Revoluția de la urne l-a înfrînt pe Victor Ponta.
N-a înfrînt însă Frăția politrucilor!


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

64 comentarii pentru articolul „Gîndul de luni seara”

  • Cât şpaga din anii ’95 de la vămile Nădlag şi Vârşand. Am mai auzit una: să dai şpagă la ambasadă să te lase să votezi!

  • Pe 16 nov.eram in fata Ambasadei cum se zice cu un picior inainte sa intru,cand s-a apropiat o tanara de oamenii de control si in cel mai politicos mod si-a cerut scuze ca intervine, cu rugamintea ca doreste sa intre sa voteze deoarece ea a stat cinci ore la rand si nu mai poate sta din motivul ca are avion si-l v-a pierde A aratat biletul de avion, oamenii din fata cei care aclamau, televiziunile au putut urmari momentul. Raspunsul a fost negativ din partea autoritatilor, raspunsul dat a fost” imi pare rau,nu se poate! Tacere! Tanara a plecat cu lacrimi in ochi! Va ntreb pe dvoastra dlCristoiu daca exista spaga precum gresit v-a informat fiica dvoastra, aceea tanara nu putea oare intra la vot?! Nu am auzit, nu am vazut de asa ceva.Noi cei care am stat ore in sir in ploaie si frig, noi cei care am invins pt NOIsi pt VOI asteptam scuze atat din partea dvoastra cat si a fiicei dvoastra Nu vad nici uncomentariul de-al dansei precum v-ar sustine magaria scrisa, inclin sa cred, imi cer scuze ca trebuie sa zic :si-a batut joc de tine! Sarbatori fericite neamului romanesc!

  • Stimate domnule Cristoiu, sper ca va e rusine! De oamenii care au stat in frig si ploaie ore in sir. De oamenii care au stat la sectia de votare si au dat extemporal la caligrafie pret de 14 ore. Am votat fara sa mi se ceara nimic, in afara buletinului. Am fost tratata politicos. Am petrecut o duminica inconjurat de oameni cu bun simt, mai simpli sau mai dusi pe la scoli inalte. Toti, insa, satui de minciuna, rautate si hotie.

  • Ori fiica ta te-a mintit si tu ai crezut-o pe cuvant, ori doar tu ai mintit sa te dai de actualitate, ori sunteti amandoi unul mai nesimtit ca altul. Atatia oameni au stat la rand in ploaie si frig doar sa poata sa isi exercite dreptul la vot iar voi sobolanilor nu stiti altceva decat sa stati in casa la caldura si sa injositi oameni simpli fara pic de rusine prin articole de 2 lei. Demnitatea si bunul simt cred ca nici macar o amintire nu mai e pentru voi, sa nu amintesc patriotism sau altele. Rusine

  • Si eu am votat la Ambasada Romaniei din Bruxelles si nici nu s-a pus problema de asa ceva.Poate ar fi mai bine sa verificati stirile inainte de a le publica.

  • Eu am impresia că fiică-ta era în vreo vitrină şi cei care erau pe acolo au pus mână de la mână să adune suma necesară … Eu am stat la coadă 5h30 până am reuşit să votez !!! Era voie bună. Oamenii zâmbeau şi înfruntau frigul de afară . Nimeni n-a cerut şi n-a oferit mită !!! Eşti un gunoi şi tu şi fiică-ta !!! Să vă fie ruşine !

  • Unde esti Tu Decebal sau Burebista ?
    – Intreb asta pentru ca de la ei incoace, nu s-a schimbat nimic !
    – Adica, ne-am plecat capul, ne-am ucis miseleste conducatorii, ce mai im colo si-ncoace, am jucat dupa ce ne-au impus puterile timpului!
    – Vai de noi !

  • e f posibil. la Stuttgart,o mie de oameni s-au asezat in genunchi pt a indupleca autoritatile sa-i lase sa voteze.pentru doamnele care cred precum Toma,pe pot dovedi.

  • Cu tot respectul pentru dvs, navigatori pe net, facebook, etc, etc.
    Chiar ne-am indobitocit cu totii, nu mai avem un minim de „iscusinta” sa „privim asa printre randuri” tot ce ni se serveste pe canale media secunda de secunda.

    Chiar asa am orbit cu totii si am surzit cu totii!

    Chiar ne-am timpit si nu observam cum UE, Banca Mondiala, Fondul Monetar, SUA, Comisia Europeana – reprezinta de fapt vrerea unor grupuri de interese.

    Ne secatuiesc zi de zi tara, resursele si isi freaca mainile cand le ies cartile si le facem jocurile, in sensul ca ne mascarim reciproc !

    Măi oameni buni, priviti putin inapoi in istorie – mi-au deschis si mie altii ochii si apetitul de a studia istoria!

    – va reconand o carte ( pe care eu nu numai ca sm citit-o, am tratatat-o ca pe un studou de caz) ASASINUL ECONOMIC –

  • mintiti cu nerusinare

  • Nu am fost platiti,fiica dvs poate era la Garaa de Nord din Bruxelles pt 20 euro. Mincinosi,nu ne mai denigrati

  • Dle Cristoiu, am stat 8 ore la coada de la Ambasada Romaniei din Bruxelles, nu ne-a cerut nimeni niciun ban si nu am auzit nimic de aceasta poveste! este o minciuna sfruntata!!!! nu indrazniti sa ne murdariti si confiscati acum si efortul!!!

  • Fratia politrucilor nu a fost deranjata pana acum in 25 de ani. Asta trebuie sa fie urmatorul obiectiv.

  • Minciuni sfruntate !Sa va fie rusine la amandoi !Mintind ai reusit sa stai pe pozitii de 25 de an !i

  • Aseară la orele 21 eram fix în pragul intrării de la Ambasada României la Bruxelles. Mă așteptam, la fel ca și ceilalți din urma mea, să ni se închidă ușa în față. Un miracol însă s-a produs, am fost lăsați să intrăm! Și mai mult, se insista: „Intrați cât mai mulți, stați lipiți, înghesuiți-vă (vitelor sic)”! Am reușit să votăm cu toții până pe la orele 22. Se pare că acest miracol s-a produs din bunăvoința primarului Uccle, Armand De Decker, care, dorind pace în cartier (Uccle este una dintre zonele high din Bruxelles) a insistat ca ambasadorul României la Bruxelles să lase porțile deschise până cei o mie și ceva de oameni încă prezenți acolo la orele 20.15 vor putea vota! El se declară surprins să vadă atâta lume (strada cu Ambasada fusese închisă de poliție) și bănuiește o maneva a puterii din România cu care autoritățile belgiene nu au fost puse la curent ( citat din articol). Mulțumim domnule primar! Datorită domniei voastre, la Bruxelles .. pe rue Gabrielle a fost pace aseară, fără violențe, fără gaze lacrimogene și alte umilințe suplimentare.

  • Va rog sa va cereti scuze celor peste 13.000 romani care au stat ore in sir la coada sa voteze la Bruxelles! Va credeam un jurnalist serios nu un mincinos.

  • Bai nea Cristoiu mai du-te nene in păduri si mai scrie ceva ca se vede Ca esti pierdut de lume…vai Steaua ta

  • Noi am fost acolo si NU E ADEVARATA ACEASTA INFORMAȚIE !!!! Cum sa se zică asa ceva ??!! Cum e pisibil ??!! Sunteti penibili ..

  • Cata nesimtire poate avea Ponta asta… Asta parca-i creat in laborator…Nu are pic de rusine,,,,,De maine o luam de la capat cu aceleasi personaje ?…IMI VINE SA URLU !!!!!!!!

  • Am votat chiar la Ambasada României din Belgia. Nu vă acuz că mințiți în legătura cu ceea ce a relatat fiica dumnevoastră, dar vă acuz că nu încercați să aflați adevărul înainte de a scrie o astfel de informație pe un blog citit de atâta lume. Tot ce scrieți pe blog este de multe ori luat ca general valabil și deci este recomandabil o verificare prealabilă a celor ce relatați. Am fost acolo, am prieteni care au votat acolo și, în plus, sunt destul de activ pe paginile comunității românești din Belgia, și cu siguranță că o astfel de inițiativă, spusă în glumă chiar, ar fi atras nemulțumirea generală a mulțimii și ar fi ajuns rapid la urechile ascuțite ale celor ca mine sau ca prietenii mei. Să nu mai adaug că ceea ce spuneți dumneavoastră e o insultă pentru cei din comisia electorală de la Ambasadă, care după părerea mea merită scuze publice. Cu toată stima, un cititor.

  • Stiti ca eu nu scriu comentarii decat foarte rar… dar acum doar vroiam sa va spun ca ati reusit sa ma faceti sa ma simt ca o proasta pacalita…. aveam inca bucuria infrangerii lui Ponta, si asta pentru ca am considerat ca ce nu a resusit Ceausescu, sa ne indeparteze de biserica a reusit Ponta, implicand o in campania sa, ca noi cei plecati eram dusmani ai tarii, exact cum in 90 , daca nu ai mancat salam cu soja in ultimii cinci ani, nu erai roman, ca imi omorase IDOLUL meu Tudor Gheorghe, pe care nu l vedeam nici cu un pistol la tampla capabil sa se implice in campania electorala a cuiva, si pentru toate astea eram inca bucuroasa.. Nu mi faceam iluzii sa faca o micuta Germanie din romania, nu l puneam pe vre un piedestal, nu l zeificam , nu nu.. mi as fi dorit sa o duca macar cu o treapta mai aproape de Germania, si i as fi dat votul meu si pentru viitorul mandat…Deci eram bucuroasa, cu sperante in mai bine.. si de odata , dusul dvs rece ca gheata in prag de iarna..si culmea e ca va cred, ca pun mereu pret pe cuvintele dvs, ca de atatia amari de ani, ati avut mereu votul meu de incredere si nu m ati dezamagit niciodata..

  • Domnule Cristoiu sunteți nebun ? Cum sa spuneți așa ceva …eu am fost la coada la Bruxelles 5 ore sa votez de la 8:45 la 13:30 și nu am auzit pe nimeni sa ceara bani !!!

  • Diaspora vor oameni cinstiți în PSD, nu fariseu ca Ponta și hoți poleiți pe ecrane la Latrina 3 a lui Voiculescu. Ponta a pierdut și pe acciza la carburant, pe aroganța arătată de când s-a uns premier cu doctorat plagiat și studii pe la metroul din paris când dormea pe sine. Nu mai punem scandalurile provocate cu Președintele Băsescu unde a ținut-o numai din contre în contre. Sper să aibă Onoare să-și dea demisia, dar nu are așa ceva în CV.

  • domnule ION CRISTOIU vedeti se poate cistiga si fara sa te pupi cu tiganii si fara sa ataci da se poate

  • Asta e dovada ca nutrebuie sa revenim la normal.si liniste cum vrea mitomanul si partidul mafiot.lupta trebuie contiunata.

  • D-le,a-ți avut poziții care nu vă onorează,în toată această perioadă!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *