Agenția Internațională pentru Energie Atomică, îngrijorată că Israelul ar putea viza instalațiile nucleare iraniene

Gîndul de marți, 10 noiembrie 2015

Ăsta da dialog cu Poporul! În Piața Universității, SPP-iștii i-au adus lui Klaus Iohannis oameni din mulțime, cu care să stea de vorbă!

Surpriza provocată de venirea lui Klaus Iohannis în Piața Universității, dar și șmecheria de a nu avea un dialog în direct cu protestatarii, au făcut ca multe amănunte, unele chiar semnificative, din acest Popas strict de imagine să nu ajungă pînă la opinia publică.

Luni, 9 noiembrie 2015, pe parcursul unei intervenții telefonice la emisiunea Newsline, ora 13, susținută de Cristina Șincai la România Tv, am auzit următorul dialog dintre moderatoare și Cristian Opriș, unul dintre tinerii care au reușit să stea de vorbă cu Klaus Iohannis:
„In primul rand vreau sa va spun ca am fost luat prin surprindere cand m-a chemat domnul preşedinte Klaus Iohannis, ma aflam intr-un grup care, culmea, il huiduia.
La un moment dat a facut nişte semne….insistent catre mine, am fost luat de doi SPP isti si dus in fata dumnealui…direct. Discutia a fost una civilizata, a fost una interesanta.
Cristina Sincai: Ce v-a spus presedintele?
Cristian Opris: A fost foarte sec. Mi-a spus ca ma ascultă, mi-a raspuns la toate intrebarile dar cu raspunsuri seci. Am inceput prin a-i spune ca nu mi se pare normal ca inainte sa ajunga domnia sa in Piata Universitatii persoane care purtau pancarde pe care scria IOHANNIS DEMISIA, să fie bruscate, batute, injurate, chiar scuipate…l-am intrebat ce prare are…a evitat sa imi dea un raspuns concret. L-am intrebat apoi despre alegerile anticipate…mi- a spus ca nu e o idee buna, ca nu suntem pregatiti pentru anticipate.”

După ce a făcut act de prezență în Piață, Klaus Iohannis s-a urcat în mașină și a plecat.
Despre popas el a scris pe Facebook printre altele:
„Am fost în seara aceasta în Piața Universității și am stat de vorbă cu oamenii.”

Da, într-adevăr, Klaus Iohannis a stat de vorbă cu oamenii.
Cu oamenii aduși în fața lui din mulțime de SPP-iști în fața lui și nu cu oamenii la care ar fi trebuit el să se ducă.
Fie măcar din minimă politețe.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

36 comentarii pentru articolul „Gîndul de marți, 10 noiembrie 2015”

  • Acuma asta este,domnule Cristoiu.Spre mare deosebire de Iohannis,Basescu venea cu o sticla de sampanie si dadea noroc cu toti cei 25 de mii din piata.Neamtu nu-i capabil de asa ceva.Iar daca nu venea in piata,”gandul de marti” ar fi fost la fel,tot de pe felia lui gica-contra.Da’ ceasu’ maro,fiecare cu meseria lui.

  • =in EUROPA a avut loc cel mai groaznic Razboi Ocult=OCULTA MALEFICA A Uniunii Europene impotriva OCULTEI BENEFICE,POZITIVE pe FRECVENTA DIVINA!!!=https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1701438576757626&set=a.1633686266866191.1073741830.100006744996099&type=3&theater =Intotdeauna,DUMNEZEU=M.A.U.AJUTA DOAR PE CEI CARE SUNT PE FRECVENTA DIVINA!!!ADIO UE FASCISTA CU TOATE STRUCTURILE TALE MALEFICE!!!!!! 1 11.

    • =in EUROPA a avut loc cel mai groaznic Razboi Ocult=OCULTA MALEFICA A Uniunii Europene impotriva OCULTEI BENEFICE,POZITIVE pe FRECVENTA DIVINA!!!=https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1701438576757626&set=a.1633686266866191.1073741830.100006744996099&type=3&theater =Intotdeauna,DUMNEZEU=M.A.U.AJUTA DOAR PE CEI CARE SUNT PE FRECVENTA DIVINA!!!ADIO UE FASCISTA CU TOATE STRUCTURILE TALE MALEFICE!!!!!! 1 11.

  • a fost un exercitiu de parada(praf in ocki)

  • Cine nu injura, nu maninca …

  • Pai, noi ce sa mai credem???

  • mister iohannis ….este O MARE GRESEALA DE STRATEGIE POLITICA PRIVIND BASARABIA !!!… tocmai atragea atentia presedintele traian basescu …ca luarea mainii romaniei de pe BASARABIA .. inseamna ….o mare greseala si o gura de oxigen pentru putin ..ce se va implica mai mult in regiune si va dori ca el sa fie salvatorul ..tinutului romanesc BASARABIA !!!… ACUM NU STIU ..MISTER IOHANNIS DACA DIN URA FATA DE FOSTUL PRESEDINTE AI REFUZAT SEMNAREA ACORDULUI SAU AGENTII PRO-RUSI ..CE-I ADAPOSTESTI CA SI CONSILIERI PREZIDENTIALI .. te-au sfatuit !!!.. cert este ca ai dat apa la moara ..pro-rusofonilor din BASARABIA .. si mana libera …moscovei sa actioneze !!!… moldova va intra in imposibilitate de plati …vor da vina pe romania si europa , populatia va blestema iarasi romania si europa ..si ADIOS ..PARCURS EUROPEAN !!!… O GRSEALA DE NEIERTAT D-LE ASA ZIS PRESEDINTE AL NATIUNII ROMANE … asa cum ai mai facut ….in vizitele anterioare la chisinau si in ..UKRAINA ..privind nordul bucovinei !!!… PUTEAI FOARTE BINE SA SEMNEZI ACORDUL SI SA NUMESTI O COMISIE ROMANA SA URMAREASCA PARCURSUL FONDULUI . motivele nesemnarii acordului sunt puerile si de infantilism politic !!!…..ma framanta o intrebare …???… le faci cu buna stiinta , la sfatul agentilor rusi de la cotroceni , consilieri ..sau din prostie si ura fata de NATIUNEA ROMANA ???.. SUCCES !!!…

  • Eu cred d-le Cristoiu ca nu doriti sa intelegeti ca se vrea altfel de politica, pentru jurnalistii care asteapta zilnic o „stire ” e mai greu….va inteleg. Dar nu va faceti probleme acolo la Romania Tv sunteti pe taramul ” stirilor BOMBA’ deci ….la locul potrivit !

    • Urmariti-i interventia de la Romania TV cum ni se explica faptul ca democratia se face cu partide politice , bune , rele , cum sunt ele, asa ca degeaba ne agitam sa amendam clasa politica ca nu avem nicio sansa

  • Sunt foarte curios cum se poate avea „dialoin direct” cu cateva mii de oameni fiecare cu treaba si nevoia lui.

    Trebuia cred ca trebuia sa se opreasca de exemplu cu omul care zicea: „domnu’ presedinte, domnu’ presedinte, haideti sa vorbiti cu profesoru’ de la Los Angeles care va facut presedinte anul trecu”? Ala era un dialog interesant si constructiv.

    Hai sa lasam un pic vrajeala asta de nici 2 bani si sa fim seriosi. Politicianul merge intr-o multime pentru asi arata sustinerea pentru grupul respectiv si pentru asi verifica polpularitatea, restul, guverne negocieri nu se fac cu 1000, 10000, 100000.

  • Mai rau ca pe vremea lui Ceausescu!! Incolonarea si plecarea unde vom vedea cu ochii….

  • D-nule Cristoiu,
    Chiar Asa ai Ajuns ? Sa citezi din Romania TV? Pe cind si de la Antena 3?

  • Stai sa vezi cum va da cu pardesiul de pamant cand o sa fie huiduit pt. alegerea primului ministru (Ciolos).

  • Totul a fost o mascarada.La ce bun consultari cind el are intreg guvernul in buzunar inca de cind cei din Colectiv au ars de vii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *