Liderii coaliției PSD-PNL au decis ca medicul Cătălin Cîrstoiu să fie candidat comun la Primăria București

Gîndul de marți, 22 martie 2016

Cazul Gregorian Bivolaru poate fi punctul de plecare al unui Scandal la nivelul Uniunii Europene

Miercuri, 23 martie 2016, un judecător de instrucție de la Paris urmează să decidă dacă Gregorian Bivolaru, arestat la Paris în 26 februarie 2016, pe baza mandatului de urmărire prin Europol, emis de Biroul Național din România, va fi sau nu extrădat.

După arestarea lui Gregorian Bivolaru, presa noastră independentă după cum i se ordonă, s-a declanșat o campanie menită a-l prezentat pe fondatorul MISA drept un fel de dușman al Poporului de pe vremea stalinismului triumfător.

Nu-l cunosc pe Gregorian Bivolaru.
Am însă amintirea Operațiunii în forță a statului român din 2004, an de campanie electorală prezidențială, cînd Guvernul PSD-ist voia să cîștige, prin luarea cu asalt a MISA, sprijinul electoral al maselor populare conservatoare prin excelență.

Sesizat de aberația că presa noastră era complice instituțiilor de forță de azi, prin nimic diferite în mentalitatea lor de cazmalele cu epoleți de instituțiile de forță din 2004, în 29 februarie 2016, notam pe cristoiublog.ro sub titlul Cum adică, Gregorian Bivolaru n-are dreptul la apărare?!:
Gregorian Bivolaru e ţinta unei campanii de presă violente, tendenţioase, bazate doar pe punctul de vedere al Autorităţilor.
Victima nu e întrebată şi ea despre aceste acuzaţii, cum cer normele profesionale.
Ca şi în cazul victimelor Binomului SRI-DNA, Gregorian Bivolaru e lipsit azi în presa noastră de un drept al omului în democrație:
Dreptul la apărare!

Scrisesem aceste rînduri uluit că, în 2016, cînd România se fudulește că e membră a UE, se repetă, pînă la virgulă, atmosfera de linșaj mediatic din 2004, cînd Instituțiile de forță din regimul Adrian Năstase s-au năpustit asupra MISA nu numai cu bulanele lor, dar și cu bulanele presei.

Nu trebuie să mai amintesc aici că, fruntaș la linșarea mediatică a lui Gregorian Bivolaru, s-a dovedit Postul lui Dan Voiculescu, Antena 3.
Între timp Binomul SRI-DNA și-a dat obștescul sfîrșit.
Năravul de nu da dreptul la apărare cuiva – drept pe care-l au și cei mai mari criminali dovediți, a rămas.

Ca urmare a scrisului meu, am fost contactat de apropiați de ai lui Gregorian Bivolaru care mi-au pus la dispoziție punctul de vedere al fondatorului MISA împreună cu documente considerate de acuzat ca sprijinindu-i punctul de vedere.
Citindu-le, mi-am dat seama că ele trebuie publicate nu numai în virtutea dreptului la apărare, dar și în sine, ca documente de interes publicistic.
Aceasta deoarece, ele ne atrag atenția asupra unei realități:
Cazul Gregorian Bivolaru poate fi punctul de plecare al unui Scandal la nivelul Uniunii Europene.

Să mă explic.
Din noianul de informaţii publicate de presa românească la vremea arestării lui Gregorian Bivolaru la Paris sunt multe fabulaţii, deoarece nu se bazează pe document (s-a spus în cadrul linșării mediatice că venise la Paris după sex, cînd în realitate, venise la un tîrg de carte veche, Gregorian Bivolaru avînd mania de a cumpăra cărți de a valma!), singurul lucru care poate fi reţinut ca exact e întrebarea:
Cum de a părăsit Gregorian Bivolaru Suedia, ţara în care primise azil politic?

Să recapitulăm.
Ajuns în Suedia, Gregorian Bivolaru face cerere de azil politic în ziua de 24 martie 2005.
Autoritățile române emit pe numele său, pe 21 iunie 2004, prin Europol, un mandat de urmărire europeană.
Pe 21 iunie 2004, e dat în urmărire prin Europol de Biroul Naţional Român.
Pe 5 aprilie 2005, pe baza acestui mandat, Poliţia din Suedia îl arestează şi-l plasează în detenţie provizorie la Malmo, în vederea extrădării.
În aprilie 2005, autorităţile române formulează cerere de extrădare către Suedia.
Pe 21 octombrie 2005, Gregorian Bivolaru e eliberat din închisoare după 7 luni de detenţie.
Pe 21 octombrie 2005, Curtea Supremă a Suediei respinge prin Hotărîrea O 2013-05 cererea de extrădare a autorităţilor române.
Motivul?
Există riscul ca Gregorian Bivolaru să fie persecutat în România din cauza convingerilor sale religioase.
Pe 2 ianuarie 2006, autorităţile suedeze admit cererea lui Gregorian Bivolaru de azil politic potrivit Convenției de la Geneva din 1951.
Potrivit unui document arată că Gregorian Bivolaru avea şi statut de refugiat în baza Convenţiei de la Geneva, 1951.

confirmare azil 2016

Tradus documentul menționează:
De la Biroul de Imigrări
Pentru cine este interesat
Biroul de Migrări confirmă aşa cum a fost cerut, că lui Magnus Aurolsson, cu numărul personal 520313-8077, i s-a acordat drept de şedere permanent, la 2 ianuarie 2006.
Lui Magnus Aurolsson i s-a acordat dreptul de şedere ca şi refugiat, conform Convenţiei de la Geneva 1951.
Birgitta Martinsson”.

Pe 10 februarie 2007, Gregorian Bivolaru primeşte documentul de călătorie.
Paşaportul lui Gregorian Bivolaru, prezentat în exclusivitate (nici vorbă de fabulaţia cu paşaport bulgăresc), arată limpede că poate călători fără probleme în orice ţară cu excepţia României.

20160310_133355 20160310_133506_edited 20160310_133916_edited

Potrivit Articolul 33 din Convenția de la Geneva (vezi Nota nr. 1), dreptul de a călători fără riscul de a fi extrădat e dat de Convenţia de la Geneva din 1951.

Iată răspunsul la întrebarea:
De ce a plecat Gregorian Bivolaru din Suedia în Franţa, unde, de altfel, a călătorit de mai multe ori?
S-a bazat pe Convenţia de la Geneva.
Cum s-a ajuns aici?
Răspunsul ni-l dă declarația lui Viviane Reding, pe 15 octombrie 2013, la un dialog cu cetățenii la Stockholm, la vremea respectivă vicepreşedinte al Comisiei Europene în chestiunea azilantului Bivolaru (vezi Nota nr. 2).

Mandatul european de arestare stă sub puterea Deciziei Cadru nr. 2002/584 a JAI din 13 iunie 2002, emisă, cum arată Viviane Reding, după atentatele teroriste din 11 septembrie 2001. La vremea respectivă nu s-a luat în calcul posibilitatea ca mandatul să intre în conflict cu drepturile azilantului politic de a călători în orice țară a Uniunii Europene pe baza pașaprtului de azilant politic.

Viviane Reding știe de această situație.
Discuţiile din Parlamentul European arată că nu există un acord între azilul politic dat unei persoane în baza Convenţiei de la Geneva din 1951 şi mandatul european de arest.
Nu ştim care va fi decizia judecătorului de instrucţie de la Paris.
Ştim sigur însă că situaţia lui Gregorian Bivolaru va urgența găsirea unei soluţii.

Note:

Nota nr. 1

Articolul 33 din Convenția de la Geneva:
„Respingerea expulzării sau returnării (Refoulement)
1. Niciun stat semnatar nu va expulza sau returna («refouler») un refugiat, prin nici un mijloc, peste frotierele teritoriilor unde viaţa sau libertatea sa ar fi ameninţate pe motive de rasă, religie, naţionalitate, apartenenţă la un anumit grup social sau opinii politice.
2. Beneficiul prezentei dispoziţii (Paragraful 1 Art. 33, menţionat mai sus) nu va putea fi totuşi invocat de către un refugiat faţă de care ar exista motive serioase de a fi considerat ca un pericol pentru securitatea ţării în care se găseşte sau care, fiind condamnat definitiv pentru o crimă sau delict deosebit de grav, constituie o ameninţare pentru comunitatea ţării respective.

Nota nr. 2

„Întrebare:
Săptămîna trecută a fost o rezoluţie care atrăgea atenţia asupra statelor membre care de fapt, nu respectă Criteriile de la Copenhaga, nu aplică aceste criterii. Şi aceasta este foarte important. Ne întîlnim mereu şi mereu cu această problemă de încălcare flagrantă a drepturilor omului în special de către statele membre nou intrate în UE. La ora actuală, UE acţionează împotriva acestor situaţii. Este un refugiat yoghin din România care a fost persecutat încă din perioada comunistă. În 2007 a primit azil în Suedia. România a cerut extrădarea sa de trei ori iar Suedia l-a protejat conform cu Convenţia de la Geneva. Acum România fiind membru UE a emis un mandat european de arestare care legă mîinile Suediei şi persoana a rămas fără apărare. Din cauza politicii Europene! Şi aceasta trebuie să se oprească. UE va avea legitimitate atunci cînd consideră să protejeze drepturile omului în statele în care aceste abuzuri încă se mai petrec.
Viviane Reding – Vicepreşedinta Comisiei Europene:
Acum se pune o foarte importantă întrebare. Este o întrebare, şi nu vreau să mă refer la acest caz particular, despre sistem. Sînt primul Comisionar de Justiţie european care am puterea să fac anumite lucruri. Primul lucru pe care am început să-l fac este să creez drepturi procedurale pentru cei care sînt ridicaţi de poliţie sau sînt aduşi în faţa curţii de judecată, astfel încît aceştia să aibă pretutindeni anumite drepturi fundamentale, pentru că aceste drepturi nu existau. De ce nu existau aceste drepturi? Pentru că EU nu putea face propuneri înainte. Să ne gîndim la acea perioadă imediat după 9/11 cînd totul era despre terorism şi criminalitate. Atunci Miniştrii de interne au creat mandatul european de arestare fără să ataşeze la el nici un fel de drepturi procedurale. Eu am ataşat acestui mandat drepturile procedurale şi l-am pus la dispoziţia statelor membru cu indicaţii despre cum ar trebui să-l folosească. De exemplu, mult din statele membre au încercat să-l folosească pentru infracţiuni minore, aşa cum am spus mereu, au folosit mandatul într-un mod «picklet». Au cerut extrădarea pentru persoane care au furat ceva cu valoare mică. Acesta nu este o situaţie în care să se justifice folosirea mandatului. Avem nevoie de reguli care să atingă această chestiune în profunzime care să combine atît securitatea cît şi drepturile. Amîndouă trebuie să fie în echilibru, amîndouă sînt feţe ale aceleiaşi monede, una fără cealaltă nu ar trebui să fie permise. Aceasta este evoluţia pe care am avut-o în ultimii ani, să reglementăm drepturile umane ca răspuns la problemele şi situaţiile ridicate de securitate.

Ce aţi făcut pentru a împiedica statele să folosească abuziv acest sistem?
Acum în sistem sînt explicitate care sînt motivele pentru care ţările nu pot extrăda, sînt multe codificări şi în plus Curţile de justiţie aferente trebuie să decidă extrădarea. Apropo, vorbind de România, vă spun doar că Ropmânia a încercat să-şi suprime Curtea Constituţională, şi acolo din nou a trebuit să dau cu pumnul în masă şi astfel Curtea Constituţională a României a supravieţuit. Aşa cum domnul ministru a spus foarte bine, ne confruntăm continuu cu atacuri asupra a ceea ce noi considerăm ca fiind regulile de bază ale democraţiei. Dar a avea un sistem democratic nu este ceva care să poate fi învăţat în cîţiva ani. Cîteodtă este necesar ca să se stabilească o tradiţie pentru a învăţa despre democraţie, aşa că este nevoie să ajutăm anumite ţări care au ieşit dintr-un sistem dictatorial şi au intrat peste noapte într-un sistem democratic, să asimileze regulile respectului reciproc care este necesar să existe într-o democraţie. Una dintre aceste reguli de bază este independenţa justiţiei şi altă regulă de bază care se referă la politică este respectul total al opoziţiei.”


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

98 comentarii pentru articolul „Gîndul de marți, 22 martie 2016”

  • Corect sa aiba dreptul la aparare, cu respectarea legilor , sa vedem si dovezile care le aduce acuzarea, sau sa fie proces public, unde autoritatile statului sa- si justifice masurile luate.

  • Felicitarile mele si recunostinta mea , domnule Cristoiu ! In sfarsit : un jurnalist adevarat !

  • Stima. Prea mult caz pt un tip cel putin dubios.

  • ghiorghi pishevici urinev are si a avut parte de o armata de avocati, cristoiu bate campii cu gratie. atat el cat si alti spalatori de creiere trebuie sa plateasca. bineinteles, niciodata nu va plati nimeni pretul corect, pentru ca aici e vorba de multe vieti distruse sau ruinate. ei, nu-mi fac probleme, guru’ poate da in continuare ochii pe bulgari si se poate bransa oricand la „sferele infinite de forta benefica care exista in macrocosmos”, ce atata zgomot si vaiet?!

    • n-ai inteles nimic. pacat!

    • Varuna Devas , de unde avea guru 11000 de euro ad labam in momentul arestarii?

    • L-ai controlat tu grasunelule si i-ai gasit suma asta pe care nici nu poti s-o pronunti (pe pariu), in buzunar? Ca nu inteleg de unde stii ce avea asupra lui…baietel frustrat ce esti matale…..Si apoi depre ce pret vorbesti tu aici de platit? Poate cel al noptilor lungi in care te gandeai ce bine ar fi fost daca ….judecai mai mult cu propriul tau creieras in loc sa inghiti pe post de curcanel – grasunel tot ce-ti induce o anumita parte a mass-mediei…

    • Ariel Eldamadi , n-am mancat sarmalele lu’ ma-ta ca sa fiu „grasunel”. Dar pe cine ai vrea sa cred daca nu ce e in media? misatv si yogaesoteric? pretul vietilor distruse, creier spalat!

    • Sergiu Iurie Brasovanu esti prea informat despre unele detalii din proces. Sursele care ti-au comunicat suma asta, nu ti-au spus ca suma provenea din imprumuturi si era destinata pentru a cumpara carti? … doar la targul de carte de indrepta… cati oameni din lumea asta mai investeste bani in carti? Iti pare rau ca nu ii investea in tutun, carne, droguri sau arme … cum o fac atacatorii (din umbra, papusarii si papusile mondiale) lui GB?

      Priveste la mutra ta, daca o fi reala, adica te reprezinta pe tine cel care scrii…. ca sa vezi o viata RUINATA! Normal ca ai mancat sarmalele lui ma-ta de ai ajuns asa slabut… la creierul tau mic.

      Deci faci parte din armata ZOMBILOR care se lasa prostiti de mass media care il ridica in slavi pe „sfantul” Ardealului, care ascunde adevarul despre WTC, despre „colectiv”, samd..

      Despre care vieti distruse vorbesti? Ale celor 20 de mil de romani carora li s-a furat tara si li s-a distrus industria, economia samd? La cei peste 4 mil de romani care au ales calea pribegiei datorita „alesilor” care i-au VANDUT ca pe niste SCLAVI, mana de lucru ieftina pentru altii? La dramele familiilor distruse si dezbinate de acest exod la care au fost supusi peste 4 mil de romani? La aceste milioane de familii te referi cand spui „distrugerea familiilor”??? La aceste distrugeri de vieti avem sute si mii de dovezi. Tu despre care vieti distruse vorbesti si care sunt dovezile tale, slabutule?

    • bai spalatura la creier, evident ca e mutra mea si e reala si ma reprezint pe mine. tu, cu mutra ta, din profilul de pe facebook, pe cine reprezinti. esti doar o sclava. evident, ati evoluat, voi misanii, din bautori de pisat ati devenit si mancatori de cacat. daca tot te-ai uitat la profilul meu, ai fi putut vedea ca sunt unul din acele 4 milioane de „pribegi” si ca locuiesc intr-o tara vecina cu cea in care ar fi trebuit sa locuiasca magnus. si cum ziceai, detalii? da’ tu de unde stii ca a imprumutat aia 11000 de euro? si de la cine? si cam cate carti cumpara? sunteti trei, pana acum, care ati comentat postul meu, evident sunteti talibani misani. nu aveti nimic de spus, sunteti jignitor de agresivi si indoctrinati.

    • Sergiu Iurie Brasovanu vezi ca ti-au ramas in gat vreo 30 de sarmale si incepi sa faci spume si ii acuzi pe altii de propriile tale hibe. Sclavi sunt IDIOTII care preiau precum niste sugative fara creier si constiinta informatiile din mass media hatra si mincinoasa si obedienta celor care au distrus si Romania si o mare parte a planetei.

      „Mutra” mea (ma) reprezinta (in) exact ce fac si spun acum aici. Priveste atent… e acolo si o SABIE. Observi cumva vreo „sabie” ASCUTITA in … „discursul” meu? NU?! Vezi mai jos.

      Daca ma-ta ar fi fost pe net si nu ar fi facut doar sarmale pentru un PORC ca tine, iar un idiot nesimtit ca tine i-ar fi spus ca este o sclava si mananca rahat, cum i-ai fi raspuns tu ? S-ar compara oare cu modul in care iti vorbim noi tie? Dintre noi doi in mod sigur tu esti SINGURUL care manca rahat, mai ales rahatul pe care ti l-a pus in cap si in gura mass media la care te alimentezi si cu care vrei sa-i prostesti si pe altii.

      A spune ca eu beau pipi, e ca si cum as spune tu de tine ca esti un ONANIST sau/si un PEDERAST. In afara dovezilor pe care esti obisnuit sa le ceri la afirmatiile altora, tot ce spui intra la categoria calomnie si/sau defaimare. Asadar, ONANISTULE, spune si arata cu DOVEZI ce/cate familii a distrus GB si cate „alesii” poporului? Nu mai fi IDIOT si ofera si tu ceea ce ceri altora: DOVEZI!!! Nu oferi dovezi la ce spui, atunci nu mai cere nici tu dovezi altora. E grea logica si bunul simt pentru o huiduma onanista ca tine?

      Faptul ca tu ti treci in profil o localitate, poza samd.. nu inseamna ca ele sunt si dovezi ale identitatii si localizarii tale, ci sunt doar niste „declaratii” personale „pe proprie raspundere” si nici macar aia. Daca ai stii tu cati postaci cu profiluri false am demascat pana acum si ce poze, ce date si informati isi puneau ei acolo, nu ai mai veni cu astfel de „argumente” inepte.

      Pana sa ceri dovezi de unde stiu eu de cei 11000 de euro, trebuia ca tu sa raspunzi de unde stii tu de acei bani si nu stii ce a declarat chiar GB la procesul respectiv? In mod clar dovedesti ca ai avut acces la informatiile expuse DOAR acolo in sala de judecata, asadar, e cam mult pentru o huiduma aflata in Norvegia si rupta de realitate sau astfel de informati „din interior” sau de la surse… securistice.

      Vorbesti si jignesti ca un PORC ORDINAR si apoi le spui celor care ti-au raspuns ca ei sunt agresivi si jignitori? Nu crezi ca ti s-a raspuns dupa propria ta atitudine? L-ai jignit pana si pe cel care e gazda, dl. Cristoiu, spunandu-i ca bate campii. Ce kkat de valoare ai tu sa-l jignesti pe omul asta care a scris mai mult decat ai citit tu vreodata in viata ta plina de sarmale? Ce rahat de valoare ai tu balon umplut cu rahat, sa-i numesti tu pe altii spalati la creier sau in alt mod jignitor?

      Ai dovedit cu ceva ca eu sau altii am fi spalati la creier sau ca esti tu mai inteligent, sau mai citit, sau mai doct ca mine, ca noi … la vreo disciplina anume? Daca noi am fi spalati la creier, rezulta in mod logic ca tu si cei ca tine sunteti MURDARI la creier! Si asta se vede dupa modul in care vorbesti si jignesti. Ai comentat sau contra argumentat ce am spus eu mai sus? Nu. Doar aduci calomnii si defaimari facandu-te ca nu vezi ce ti s-a scris si sa raspunzi asa cum si tu ai pus intrebari si asteptai raspunsuri. LASITATEA si FOFILAREA este inca o dovada, un efect al ONANIEI…. in forma accentuata si prelungita. Nu numai sarmalele te-au facut precum un PORC, ci prea multa ONANIE si lipsa femeilor din viata ta. Ma rog, nu o socotim pe ma-ta cu sarmalutele ei…

      Informatia cu imprumutul provine direct de la persoana care a participat la ultima sedinta. 100% ADEVARATA! Sau vrea burta ta plina de scursori si sarmale, dovezile acelor imprumuturi? Esti timpit? Tu ai dat sau ai facut imprumuturi intre prieteni dand si primind DOVEZI, chitante, acte samd?

      GB a cumparat si are multe carti, enorm de multe carti. GB are in bibilioteca personala zeci de mii de carti si alte materiale, inclusiv cartile pe care le-a donat mai apoi scolii de yoga MISA. Prostalaule, chiar in 2004, in cadrul Operatiunea Christ, actiune terorista promovata de jandarmi si procurori, acestia au FURAT camioane intregi de materiale scrise de la casele yoghinilor si din casa lui GB. Sute de carti si de manuscrise scumpe si rare au fost distruse in momentul cand „serviciile” au provocat explozia de la apartamentul lui GB. EL prefera sa investeasca bani in carti si informatie si nu un droguri, tutun si alte mizerii de acest gen. Cate familii au distrus DROGURILE sau ALCOOLUL ? Sau faci pe prostul cum ca nu stii ca in MISA nu se consuma alcool, droguri, tutun, carne etc? Cate familii au distrus ARMELE vandute de cei care au comandat din umbra atacul si vanatoarea lui GB si a MISA???? Nu vezi cat de prost esti sa pui in discutie tocmai propriile HIBE si MIZERII ale celor care il ataca hoteste pe GB?

    • scrii mult si prost. 11000 de euro de aici http://www.ouest-france.fr/europe/roumanie/le-gourou-roumain-le-plus-recherche-deurope-reste-en-prison-en-france-4115544. nici vitele nu halesc carne. gb se ataca singur, e mai fals ca o bancnota de 7 dolari. continua sa faci karma yoga , in apararea lui magnus, ca de satya ati uitat.

    • uitai. onania aia e cumva incurajata de filmele porno produse de misa sub obladuirea magnus&co? asta ca sa nu mai vorbim de donsoara corespondent de la paris. 😀

    • Sergiu Iurie Brasovanu spre deosebire de tine, care scrii putin si f. f. prost, in cazul meu nu ai analizat sau contra argumentat, sau dovedit nimic ca fiind prost sau de proasta calitate, ca find ceva eronat sau care sa nu fie autentic. Faptul ca nu faci acest lucru, asta dovedeste, chiar si indirect, ca ce am scris eu mai sus este adevarul gol golut si din fata caruia fugi ca o soparla si ca dracu de tamaie. Daca erai un om de caracter si bine intentionat, luai in considerare orice aspect sau informatie care ti se oferea si le analizai in mod sincer, curat, obiectiv si onest, aducand apoi si contra argumente care credeai tu ca find necesare. Dar cum tu ai un caracter infect si SPECIFIC de postac-raspandac, ajungem la concluzia ca NU ESTI cel care te arati in poza, iar contul de pe care scrii este o alta clona de pe care scrie un postac platit si/sau mizerabila de cecilia tiz si/sau acolitii din cloaca ei de posedati. Reactia ta si modul in care raspunzi, TE DA DE GOL… caci este TIPIC postacului-raspandac PLATIT/acoperit. E in „fisa postului” vostru si actionati IDENTIC cu totii. Sunteti atat de prosti incat nu vedeti SIMETRIA de actiuni, idei si reactii pe care le aveti cu totii cei din categoria asta. Singurul lucru care va scoate pe unii dintre voi din categoria de postaci-raspandati platiti, ar fi statutul de POSEDAT DEMONIAC, adica va aflati cu totii sub INFLUENTA si CONTROLUL acelorasi tiuri de demoni. La o cauza fixa si concreta, exista un efect fix si concret.. nu altul. Ciulinii produc ciulini si nu struguri. Ai priceput logica si analiza CLARA si confirmata pana si de stiinta mai mult sau mai putin materialista? Legea cauzei si a efectului.

      Karma Yoga?! Satya?! Nu realizezi slabutule ca te dai de gol ca esti unul dintre detractorii ex-misa, care ati facut parte din grupul MISA si acum scrieti din spatele unor false personalitati (conturi clona/false)? Despre care Satya/Adevar vorbesti tu si pe care zici ca il reprezinti aici pe net/fb, cand tu MINTI cu nerusinare despre propria ta identitate, folosind nume si poze false? Te fofilezi incontinuu si ascunzi alte adevaruri pe care le stii, sau care ti se pun in fata si le strambi pe cele care sunt reale.

      Chiar si daca ar fi fost adevarate acuzele care i se aduc si chiar daca ar fi fost cel mai mare infractor al planetei, sau al galaxiei, GB tot merita sa fie aparat, sa aibe dreptul la avocat/aparator. Cu atat mai mult cu cat el este o FIINTA ce cu usurinta poate intra la categoria SFINTILOR in viata. Iata diferenta intre un sfant real si unul imaginar, construit si promovat de „servicii”. GB are parte de cele mai atroce atacuri si defaimari si calomnii si chiar se urmareste uciderea lui, iar de exemplu „sfantul” Ardealului este ridicat in slavi si mentionat si zeci de locuri, siteuri, inclusiv de catre mass media care il ataca de ani de zile pe GB. In vremea falsilor profeti si a falsilor invatatori spirituali, DOAR cei autentici vor fi persecutati si vanati si chiar ucisi de catre fortele oculte malefice ale acestei planete. Ceilalti, adica cei „cei falsi”, in mod suspect, vor trai pana la adanci batraneti si dupa moarte li se vor inchina cu miile de zombi prostiti si manipulati de mass media obedienta satanei si acolitilor lui.

      Daca va bazati atat de mult si de tare pe justitie, de ce mai este nevoie sa mintiti si sa manipulati opinia publica? Este si „ea” un fel de judecator in fata caruia pledati precum niste acuzatori-procurori marsavi si nedemni? Cu atat mai mult atunci este nevoie si de unul sau mai multi aparatori/avocati ADEVARATI si buni oratori si cunoscatori ai fenomenului si al domeniului in care se insceneaza o falsa „escrocherie”, cum ca GB este un fals invatator spiritual, ca e un „escroc spiritual”, samd, anume, in domeniul SPIRITUALITATII si EZOTERISMULUI. Aveti (DIN NOU) nevoie de o „scena” unde sa se striga in gura mare: BARABA!! BARABA!!! … ?!?! Aici este tinta voastra ascunsa, nu in ce fel de sex ar face sau nu GB. Aici, pe taramul SPRITUALITATII sa va vad cat de experti si specialisti sunteti…. caci de spiritualitatea lui GB va este frica, nu de sexualitatea lui. Un proces se deruleaza in acele instante de la tribunale, dar altul, unul mult mai amplu, se deruleaza in mediul mass media si mai ales pe arealul online-ului. Aparent aveti un avantaj, dar e de scurta durata si la fel de ferm precum un castel de nisip. Minciuna va cadea in fata Adevarului… in cele din urma.

      Chiar si Iisus a avut parte de o mica/minora aparare din partea unor preoti, dar degeaba, „sentinta” era data dinainte ca procesul sa inceapa. La fel si in cazul lui GB. Ati avut nevoie de amenintarea si intimidarea unei minore pentru a obtine o declaratie FALSA si obtinuta ILEGAL, prin tortura psihica si amenintare fizica si verbala, toate acestea IN LIPSA UNUI AVOCAT sau tutore, ea fiind o MINORA, deci un interogatoriu ILEGAL. Aceea actiune a procurorilor este SINGURA agresiune produsa asupra ei, nu ce presupuneti voi sau procurorii ca ar fi facut GB. Si prin absurd, daca continuati sa spuneti ca acele jurnale sau convorbiri ale ei, inregistrate ILEGAL, sunt reale, atunci ele insele ar arata ca nu e vorba de nici o agresiune, ci in ce mai bun caz, de o MARE PLACERE, DORINTA si ACCEPTARE din partea minorei. Deci de unde pana unde „agresare”??? Mai degraba arata a agresare si incalcarea liberului arbtru in cazul casatoriilor aranjate ce se practica la indieni, tigani si nu numai la ei. Femeile acelea, unele chiar copii minori, SUNT OBLIGATE sa accepte un barbat pe care ele nu-l iubesc si de cele mai multe ori nici macar nu-l cunosc. Tiganii se insoara incepand de la 12-13 ani.. parca. Si asta pentru ca familiile aranjeaza acea casatorie. Nu mai fiti snobi si IPOCRITI!

      Acel articol amintit de tine este in acelasi „ritm” cu manipularea ordinara de pana acum. Pe langa niste informatii reale, sunt strecurate si minciuni si erori si manipulari directe si indirecte. De unde pana unde trafic de minori, agresare sexuala de minori etc? Iar vrajeala cu „secta” samd. De ce oare acel „ziar-online” pune o poza cu el de acum 12 ani si din Romania, nu de la evenimentul de acum, din Franta? Pe care prosti sau nestiutori vrea sa-i manipuleze prin semnale vizuale si scrise? De ce acolo nu s-a spus ca erau bani imprumutati, ci a lasat informatia asa.. in aer…. ca si cum ar fi extrem de grav ca un om sa aibe bani? Ce vreti sa ne facem sa credem, ca GB nu avea cont in banca, nu avea seif si nu avea nici incredere in nimeni sa lase banii aia undeva si se plimba cu ei asa… precum „seiful mergator”??? Asta ar arata ca fata de alti oameni avea pusi deoparte o „mare” suma de bani, iar fata de alti oameni, era doar o „mica” de bani. Este evident ca lucrurile nu sunt in felul acesta „seiful mergator”, caci tot voi, postacii-raspandacii spuneti ca el vehiculeaza milioane de euro…. asadar cei 11000 de euro erau doar niste „maruntis” pentru cumparaturi de carti si materiale spirituale si de valoare documentara. Chiar nu vedeti narozilor de postaci-raspandaci ce sunteti, cum va dati in cap voua insiva cu propriile voastre afirmatii ce se pare ca uitati de la mana pana la gura ca le-ati facut candva?

    • Sergiu Iurie Brasovanu Cat despre filmele porno, norocul tau ca ai motive PE TOATE GARDURILE, pe net, pe tarabe, la televizor etc… sa faci si sa continui cu ONANIA. Cu o femeie cand (mai) incerci? Sau nu se mai uita nimeni la tine in halul in care te afli? Sarmanul de tine… uitarea este si ea o un efect al onaniei…

      Motivul si calitatea filmelor porno?! Pai una este sa promovezi sexul in lipsa iubirii, desfranarea/ejacularea si dezmatul si alta este sa pui sexualitatea intr-o lumina mult mai inteleapta si mai elevata. Faci confuzii grave sau/si intentionate intre atingerile erotice si onanie. Ai vazut tu in vreun film cum vreun barbat se masturba, asa cum o faci tu?! Ce faci tu este o BOALA PSIHICA si doar pentru obtinerea unei placeri ejaculatorii de doi lei de scurta durata si vlaguitoare. Continenta era pe vremuri un mare secret ce apartinea doar imparatilor si regilor din Orient. Neintimplator nu era oferita vulgului si era SECRET de stat. Faptul ca voi postacii-raspandaci si stapanii vostri din umbra atacati direct si indirect continenta si incearcati s-o murdariti, sub masca unei asa zise pornografii, arata CA VA E TERIBIL DE FRICA de CONTINENTA SEXUALA!!! Stapanii vostri din umbra sunt constienti ca nu mai pot prosti si manipula persoanele care deja sunt continente, sau devin pas cu pas continente.

    • amazoano, folosesti tehnica de ferentari, incerci sa distragi atentia. ce spui tu aici e fix mantra mioritica. sunt un om liber, atat cat permite sistemul, scriu in numele meu, nu sunt postac-raspandac, sunt casatorit si tata a doi copii. lucrurile astea nu le poti intelege. la identificarile cu guru de tartasesti, biensur de sange hindus, nu se invata asa ceva. habar nu aveti de familie. idiotenii despre continenta si masoni…fara numar. guru are o decizie definitiva. ea trebuie executata. stii foarte bine ca a fost condamnat pentru sex cu o minora si ala nu a fost singurul caz. fii fair-play. daca dai un ochi pe net vei gasi destule posturi pe forumuri, scrise se fosti misani. iti e chiar atat de greu sa accepti adevarul? basca, el e un eliberat, nu-i asa, in puscarie sau nu el e tot liber?! sau poate va sublima, ca naftalina. ce mi-e guru de misa, ce mi-e ion de elta?!

    • Sergiu Iurie Brasovanu ok, vrei sa acceptam ca tu joci rolul de raspandac ce a fost prostit de altii, de mass media obedienta satanei si de acolitilor lui si doar raspandesti in mod „nevinovat” minciunile si manipularile acestor satane.

      Sa se inteleaga ce este postacul si ce este raspandacul. Postacul este un individ platit de servicii de nu conteza din ce tara, de nu conteaza ce tip, sau de nu conteaza ce ONG samd. El este un individ MIZERABUIL de tipul mercenarului care UCIDE fara resentimente. Raspandacul este acel individ care a fost prostit si manipulat si/sau a devenit TRADATORUL celui pe care inainte l-a adorat, ajutat, servit, iubit, etc. Si unul si celalalt se afla intr-o stare de ura, dusmanie si opunere cu cel sau cei dusmaniti pe care ii ataca/”demasca”. Este o atitudine murdara si meschina, sa scuipi mana pe care inainte ai pupat-o sau care te-a ajutat… dar cand raspandesti cu buna voie minciunile stiind ca sunt minciuni, ascunzand orice calitate sau lucru bun despre cel pe care il calomniezi si denigrezi, etc.. dai dovada de aceiasi stare de POSESIUNE DEMONIACA ca si postacul, posesiune de unde vine si acest impuls aproape necontrolat de a face rau si de a fi rau intentionat. Unii pot fi si postaci si raspandaci in acealsi timp, sau separat, ori una ori alta. Prin faptul ca tu te delimitezi de statutul de postac-raspandac, indirect recunosti ca acest statut este unul murdar, meschin si dovada unui caracter infect, o personalitate josnica si sub umana…. ceea ce ti-ar face cinste daca ar fi asa, insa am indoieli in ceea ce te priveste ca faci asta fara vreun interes sau fara vreo motivatie, etc, sau ca esti strain de „lumea MISA”, adica ca a-i fi complet obiectiv si neimplicat in nici un fel in demersurile tale „jurnalistice” de aici pe fb/net. Cum de totusi folosesti termenii si atitudinea exmisanilor? 😮

      Tu in calitate de raspandac (?!) dar si acolitii satanei, asa zisii postaci si/sau agenti de distragerea atentiei sau directionarea discutilor in directiile dorite de stapanii vostri, prin asa zisa lupta a voastra cu GB si cu MISA, vreti sa distrageti atentia de la ce se petrece pe planeta asta, in tara asta…. cu familiile de care va tot plangeti ca sufera datorita distrugerii lor de catre „cei rai”. Ori faci pe prostul, ori esti, daca inventezi distrugerea unor familii la sau de catre MISA si nu vezi milioane de familii (de crestini si nu numai) din Romania distruse de „alesii” poporului, ce nu sunt decat niste papusi servile acolitilor satanei care conduc lumea din umbra. Sa mai socotim inca cateva milioane de familii distruse de razboaiele provocate de aceleasi elite malefice mondiale?!

      Despre care familii vorbesti, despre cele pe care Iisus le „dezmembra” doar si prin aparitia Lui in viata lor sau a unora dintre membrii acelor familii? „Lasa mortii sa-si ingroape mortii si i-ati crucea si urmeaza-ma…” sau „nu am venit sa aduc pacea, ci sabia… ”

      32 Oricine va mărturisi pentru Mine înaintea oamenilor, mărturisi-voi şi Eu pentru el înaintea Tatălui Meu, Care este în ceruri.
      33 Iar de cel ce se va lepăda de Mine înaintea oamenilor şi Eu Mă voi lepăda de el înaintea Tatălui Meu, Care este în ceruri.
      34 Nu socotiţi că am venit să aduc pace pe pământ; n-am venit să aduc pace, ci sabie.
      35 Căci am venit să despart pe fiu de tatăl său, pe fiică de mama sa, pe noră de soacra sa.
      36 Şi duşmanii omului (vor fi) casnicii lui.
      37 Cel ce iubeşte pe tată ori pe mamă mai mult decât pe Mine nu este vrednic de Mine; cel ce iubeşte pe fiu ori pe fiică mai mult decât pe Mine nu este vrednic de Mine.
      38 Şi cel ce nu-şi ia crucea şi nu-Mi urmează Mie nu este vrednic de Mine.
      39 Cine ţine la sufletul lui îl va pierde, iar cine-şi pierde sufletul lui pentru Mine îl va găsi.
      40 Cine vă primeşte pe voi pe Mine Mă primeşte, şi cine Mă primeşte pe Mine primeşte pe Cel ce M-a trimis pe Mine.

      Asadar, despre care familie vorbiti voi „orbilor”? Nu aveti voi pe acelasi Tata? Nu sunteti voi toti in marea familie a lui Dumnezeu, ca si fii ai Lui? Nu va rupe satana si acolitii lui, de marea familie a lui Dumnezeu? Despre ce distrugere a familiei vorbesti tu orbule? Ce mai ramane din familia ta dupa ce hoitul tau va putrezi in pamant? Sau cand hoitul mamei sau copiilor tai vor putrezi inainte de putrezirea hotului tau? Ti se pare ca GB distruge „familiile” cuiva, dar nu vedeti ca si el si altii va arata cu mana catre cei care va distrug viata, sufletul si familiile… cu vaccinuri ucigase, cu chemtreils samd? Daca as fi in locul lui GB, v-as lasa sa „putreziti”… la propriu si la figurat… caci dovedi ca nu meritati nici cat negru sub unghie prezenta lui pe planeta asta, ajutorul lui fizic si spiritual si sunteti „corp comun” cu raul si satana.

      Continenta: Idiot esti tu si toti ca tine, care va chinuiti mai intai sa faceti copii, apoi va chinuiti sa nu mai faceti. TOATA VIATA voastra este un chin in jurul acestui subiect „sexual”. In prima parte a vietii voastra cumparati pastile si ustensile sa nu faceti copii, ba chiar sa faceti si avorturi (adica sa UCIDETI propriul vostru copil) si apoi cautati tratamente si cumparati pastile ca sa faceti copii, iar la scurt timp dupa aceea cumparati pastile si urmati tratamente ca nu cumva sa mai faceti si alti copii. Deci totul se invarte in jurul sarmanei voastre sexualitati de doi bani, ce pentru o placere infima platiti o groaza e bani si faceti tot felul de tratemente, care culmea, produc boli si dezechilibre care apoi trebuie si ele tratate… cand CONTINENTA rezolva cu BRIO, cu SUCCES toate aceste neajunsuri… si culmea culmilor.. si GRATIS si NATURAL. Asadar, cine sunt prostii, cine sunt spalatii la creier, cine sunt cei care pierd si sunt prostiti de nu conteaza cine? Va este frica ca nu cumva sa va „manipuleze” guru…. dar nu vedeti ca va manipuleaza si va mint si va folosesc zeci, sute si mii de insi perfizi si meschini?

      Nu observi ca orice cuvant rostesti, orice fraza sau concept, chiar si eu, persoana care face parte dintre „sectanti” si „spalati la creier”, iti dau LECTII, iti dau CLASA ? Chiar atat de „orb” si „adormit” sa fii sa nu sesizezi acest fapt „straniu”? Dar tu Ioane, dar tu Gheorghe… chiar nu observati lucrul asta, atat de evident?

    • Sergiu Iurie Brasovanu Aia nu este o comdamnare, este o INSCENARE, cum si lui Iisus i s-a inscenat ceva si apoi a fost „comdamnat”, batut bestial si apoi rastignit. „Operatiunea Christ” nu-ti spune nimic, sau faci pe prostul sau uitucul? De ce ar numi procurorii actiunea impotriva lui GB in acest mod??? Nu au navalit ei peste casele de yoghini cum au navalit si inaintasii lor in gradina Ghetsimani? Nu e clar ca este la fel ca si in cazul lui Christos, cand mai marii vremii au urmarit prinderea, condamnarea si apoi rastignirea … Aceluiasi care prin sfintenia lui, le strica planurile malefice si marsave… la fel au procedat si procedeaza si in cazul lui GB?

      Sunt foarte fair play, cu mult mult mai mult ca tine si ca cei precum tine. Iar tu, daca erai fair play priveai la miile de situatii de acelasi gen din Romania si in cazul carora nici macar nu s-au sesizat, daramite sa dea o condamnare in acest sens. Unde este fair playul de care faci atat caz? Si daca erai atat de obiectiv, vedeai acolo unde a intarcat dracul iapa, pe forumurile acele pline de dejectii, au existat uneori unele voci PRO care le-au inchis gura la zeci de CONTRA. Cu argumente si date clare. Greu cu obiectivitatea si fair play.. la tine.. mai usor sa ceri la altii, nu?

      Si inca un lucru. Un raspandac onest ca tine, nu ar da astfel de locatii despre un subiect ca acesta, ci le-ar prezenta pe toate, pro si contra. Dar tu declari ca cei pro ii manipuleaza pe oameni si le sterge creierul.. deci ce rahat este capul si inima ta daca ne inviti sa vedem doar toaleta nu si celelalte camere? Exact ca unul d’asta esti si tu. Nu vrei ca un apartement sa fie vandut la altul si ii prezinti aluia doar WC si fecalele inerente din acel loc…. spunand cu nonsalanta: „asta este apartamentul in care vrei sa intri, in care vrei sa investesti… ” Asta e marsavie si NEMERNICIE….

      Tie de ce iti este greu sa accepti ce spun si yoghini, deci si informariile asa zis pro? Si apoi, cum sa vii tu un orb sa-mi spui tu mie ca nu exista lumina (in casa lui GB)? Pe mine nu ma ma poti prosti, minti si manipula… ci doar pe cei orbi si prosti ca tine/noaptea.

      Fofilarea ta este de toata jena, aruncand mai apoi neputinta si fofilarea ta pe seama, cica a „distrageri” atentiei, de catre mine, adica eu as face asta. Vreti sa spuneti ca sunteti onesti, obiectivi si de buna credinta cand vorbiti si raspanditi minciuni si exagerari despre GB si MISA? Ori va bazati ca romani ar fi niste zombi dobitoci care nu inteleg ce urmariti voi, ori sunteti diabolici pana in maduva oaselor si urmariti saturarea mintii lor cu infectiile mintii voastre. Preocuparea voastra pentru o situatie de „famili distruse” de MISA, este precum a unui idiot aflat in metastaza ce se vaita ca i-a aparut un cos pe fata si da vina de firma de sapun care nu a produs un sapun de calitate.

      Iisus a fugit pana a considerat el ca e momentul si apoi s-a lasat prins. Sa dea Dumnezeu sa nu fie la fel si in cazul lui GB, sa se fi lasat prins tocmai pentru ca el si-a incheiat misiunea si menirea pe Pamant… caci ceea ce va urma atunci…. nu va mai fi ca acum 2000 de ani. Cele trei zile in care Iisus a coborant in Infern si in intuneric pentru a elibera cat mai multe spirite de sclavia satanei, se vor manifesta de data aceasta ca si trei zile de intuneric AICI SUS, pe pamant, caci iadul a „urcat” aici in lumea oamenilor de pe planeta asta. Am convingerea, sau speranta ca si de data aceasta el a intuit miscarile acolitilor satanei si le-a dejucat planurile, prinzandu-i de ce obicei in „off side”, iar lucrul acesta se va vedea in viitor. Trebuie ca sa se implineasca vorbele lui… vis a vis de venirea sau aparitia sa in lume si in fata (ochilor) oamenilor precum un EROU. Nu stiti cu cine va jucati si pe ce carte jucati. Intr-o buna zi, ce a facut Ioan pentru Iisus, va face GB pentru altul, sau va face altul pentru GB. Cine are urechi de auzit sa auda! Cam asta e diferenta intre „guru de la misa” si „ion de la elta”.

    • scrii mult si prost. incerci sa indepartezi atentia. este gurul condamnat? este. a facut sex cu o minora(la acea vreme). hoho, fara numar.(si nu e singura). => tre’ sa execute pedeapsa. scurt si pierdut la spate. nu o mai lalai. mai nou, vad ca ati initiat o petitie si se spune in ea ca scumpi avea pasaport valabil si dreptul de a calatori in europa, cu exceptia romaniei. pai el fu prins si a prezentat acte false bulgaresti, si sustinea ca e bulgar. este asta penal in franta? este. despre ce vorbim? ecce homo! tot ce ai scris mai sus demonstreaza elocvent caracterul personajului. comentariu de pe blogul lui rapcea – „Yoga autentică are doar un principiu: să te piși împotriva vântului și să-ți imaginezi că plouă cu soare.
      Fraierii aleg curcubeul pentru că adevărul este insuportabil…”

    • Sergiu Iurie Brasovanu Prost esti tu si la fel de prost si putin scrii tu. Te inteleg ca tie frica sa recunosti ca esti un postac-raspandac platit. E in joc painea „copilor” tai si portia ta de sarmale. Deci accepti rolul descris de mine mai sus. Ok, hai sa joc si rolul acceptat de tine, in care metastaza te mananca, dar tu te vaiti de cosul de pe fata ta.

      Condamnarea este o inscenare. Fara victima nu poate exista acuza si nici condamnare. Esti prea prost sau prea bine platit sa nu recunosti asta?

      Putea sa faca sex cu mii de minore, ca nu asta e problema in cazul unui proces, ci a dovezilor in sine. O condamnare nu se da folosind marturii obtinute pe baze ilegale si un proces nu se judeca in faza de recurs, ci in faza de fond si in cel mai rau caz in faza de apel, prin intoarcerea intregului dosar catre faza de fond si nu te transformi tu judecatopr de apel in judecator de fond. Asta i-a intrigat cel mai tare pe judecatorii francezi care au fost in sala in 23.03.2016. Cum e posibil ca o instanta de recurs sa schimbe in acest mod deciziile altor doua instante anterioare, cea de fond si cea de apel. Ori primii sunt niste incapabili sau vanduti, ori astia de pe urma. Ceva le pute si lor, in Franta, nu numai in Danemarca.

      Si pentru ca esti asa de insistent in „dreptatea” ta, iti doresc ca aceasta dreptate a ta, sa fie de o suta de ori mai mare si mai puternica, in ceea ce priveste greselile si karma ta … si sa te loveasca si pe tine si familia ta, cum si inscenarea din cazul lui GB, l-a lovit pe el si pe discipolii lui. Asta ca sa vezi si sa simti si tu pe pielea ta, cum este in familia pe care tu si mizerii tai o ataci. Cu dreptate (zici ca) judeci, cu DREPTATE si DOAR cu DREPTATE sa fii si tu judecat(a)! Ce zici, esti de acord sa fii judecat(a) dupa masura cu care judeci ? .. .ca prea insisti pe tema asta si te faci ca ploua in toate celelalte aspecte si argumente care ti s-au adus.

      Nu stiu nimic despre ce petitie vorbesti, dar vad ca te mananca in cur de GB si de MISA mai rau decat pe unul care participa efectiv la viata grupului lor. Nu e cazul meu … dar poti spune ca si eu sunt undeva prin zona… precum lunetistul care TINTESTE si OCHESTE si DOBOARA dusmanul PUNCTUAL. Sa lupte ei cu petitii… gest pe care eu personal il vad inutil si inventat de dusmanii umanitatii, care prin aceste petitii pe care le lanseaza, vor sa monitorizeze si sa ia pulsul si tentinta oamenilor si sa-si localizeze si identifice pe eventualii dusmani si viitoarele tinte.

      Ca avea drept de calatorie asta nu mai este de comentat. Asa este si gata.

      Ca a folosit pasaport fals, vorbind strict dpdv omenesc, nu este cu nimic mai grav decat fac zeci sau sute de mii de imigranti veniti/adusi in Europa care nu au pasapoarte sau circula cu unele false, iar autoritatile inchid ochii la aceste ilegalitati dar si la altele. Pe aia vad ca nu-i inchide nimeni, dar vorbim de fair play. Nu stiu daca asta e penal, nu cred, dar nu e nici un lucru extrem de grav. Omul ii este „frica” pentru viata lui si probabil mai vrea si o anume intimitate in drumurile pe care vrea sa le faca … si nu sa fie monitorizat prin cipurile care probabil sunt in unele pasapoarte.

      Ocult vorbind insa, am siguranta ca TOTUL are un motiv si TOTUL a fost calculat dinainte si TOTUL va decurge cu a vrut si vrea GB si Dumnezeu. Acesta este un mic „rau” care va fi marele BINE in care se va transforma in viitor. „Tot raul spre bine”. Pariaza cineva cu mine pe tema asta? Exista suspiciuni ca s-ar fi trimis ucigasi pentru a-l anihila pe GB. Unde poate sta el mai in siguranta decat inconjurat de gardieni ce nu fac parte din complotul de ucigasi?

      Omul nu se cunoaste dupa pasaport, ci dupa gradul de trezire al sufletului si spiritului sau. Nici Iisus nu a fost recunoscut si/sau acceptat de marea majoritatea a oamenilor din vremea Lui. Nici chiar dupa 2000 de ani nu-l accepta si recunosc.. unii dintre ei. De ce l-ar recunoaste si accepta „orbii” acum, dupa alti 2000 de ani, pe GB?

    • Sergiu Iurie Brasovanu spui: „scrii mult si prost. incerci sa indepartezi atentia. este gurul condamnat? este. a facut sex cu o minora(la acea vreme). hoho, fara numar.(si nu e singura). => tre’ sa execute pedeapsa. scurt si pierdut la spate. nu o mai lalai. mai nou, vad ca ati initiat o petitie si se spune in ea ca scumpi avea pasaport valabil si dreptul de a calatori in europa, cu exceptia romaniei. pai el fu prins si a prezentat acte false bulgaresti, si sustinea ca e bulgar. este asta penal in franta? este. despre ce vorbim? ecce homo! tot ce ai scris mai sus demonstreaza elocvent caracterul personajului. comentariu de pe blogul lui rapcea – „Yoga autentică are doar un principiu: să te piși împotriva vântului și să-ți imaginezi că plouă cu soare.
      Fraierii aleg curcubeul pentru că adevărul este insuportabil…””

      Prost esti tu si la fel de prost si putin scrii tu. Te inteleg ca tie frica sa recunosti ca esti un postac-raspandac platit. E in joc painea „copilor” tai si portia ta de sarmale. Deci accepti rolul descris de mine mai sus. Ok, hai sa joc si rolul acceptat de tine, in care metastaza te mananca, dar tu te vaiti de cosul de pe fata ta.

      Nu fraierii aleg curcubeul, ci poponarii. Ma bucur ca ai dovedit ca esti un apropiat al acelei scursori de avocatel rapcea. Vezi ca aveam dreptate cand spuneam ca esti unul dintre ei? Pacaliciule, vezi cum te dai de gol?

      Condamnarea este o inscenare. Fara victima nu poate exista acuza si nici condamnare. Esti prea prost sau prea bine platit sa nu recunosti asta?

      Putea sa faca sex cu mii de minore, ca nu asta e problema in cazul unui proces, ci a dovezilor in sine. O condamnare nu se da folosind marturii obtinute pe baze ilegale si un proces nu se judeca in faza de recurs, ci in faza de fond si in cel mai rau caz in faza de apel, prin intoarcerea intregului dosar catre faza de fond si nu te transformi tu judecator de apel, in judecator de fond. Asta i-a intrigat cel mai tare pe judecatorii francezi care au fost in sala in 23.03.2016. Cum e posibil ca o instanta de recurs sa schimbe in acest mod deciziile altor doua instante anterioare, cea de fond si cea de apel? Ori primii sunt niste incapabili sau vanduti, ori astia de pe urma. Ceva le pute si lor, in Franta, nu numai in Danemarca.

      Si pentru ca esti asa de insistent in „dreptatea” ta, iti doresc ca aceasta dreptate a ta, sa fie de o suta de ori mai mare si mai puternica, in ceea ce priveste greselile si karma ta … si sa te loveasca si pe tine si familia ta, cum si inscenarea din cazul lui GB, l-a lovit pe el si pe discipolii lui. Asta ca sa vezi si sa simti si tu pe pielea ta, cum este in familia pe care tu si mizerii tai o ataci. Cu dreptate (zici ca) judeci, cu DREPTATE si DOAR cu DREPTATE sa fii si tu judecat(a)! Ce zici, esti de acord sa fii judecat(a) dupa masura cu care judeci ? .. .ca prea insisti pe tema asta si te faci ca ploua in toate celelalte aspecte si argumente care ti s-au adus.

      Nu stiu nimic despre ce petitie vorbesti, dar vad ca te mananca in cur de GB si de MISA mai rau decat pe unul care participa efectiv la viata grupului lor. Nu e cazul meu … dar poti spune ca si eu sunt undeva prin zona… precum lunetistul care TINTESTE si OCHESTE si DOBOARA dusmanul PUNCTUAL. Sa lupte ei cu petitii… gest pe care eu personal il vad inutil si inventat de dusmanii umanitatii, care prin aceste petitii pe care le lanseaza, vor sa monitorizeze si sa ia pulsul si tentinta oamenilor si sa-si localizeze si identifice pe eventualii dusmani si viitoarele tinte.

      Ca avea drept de calatorie asta nu mai este de comentat. Asa este si gata.

      Ca a folosit pasaport fals, vorbind strict dpdv omenesc, nu este cu nimic mai grav decat fac zeci sau sute de mii de imigranti veniti/adusi in Europa care nu au pasapoarte sau circula cu unele false, iar autoritatile inchid ochii la aceste ilegalitati dar si la altele. Pe aia vad ca nu-i inchide nimeni, dar vorbim de fair play. Nu stiu daca asta e penal, nu cred, dar nu e nici un lucru extrem de grav. Omul ii este „frica” pentru viata lui si probabil mai vrea si o anume intimitate in drumurile pe care vrea sa le faca … si nu sa fie monitorizat prin cipurile care probabil sunt in unele pasapoarte.

      Ocult vorbind insa, am siguranta ca TOTUL are un motiv si TOTUL a fost calculat dinainte si TOTUL va decurge cum a vrut si vrea GB si Dumnezeu. Acesta este un mic „rau” care se va transforma in marele BINE in viitor. „Tot raul spre bine”. Pariaza cineva cu mine pe tema asta?

      Exista suspiciuni ca s-ar fi trimis ucigasi pentru a-l anihila pe GB. Unde poate sta el mai in siguranta decat inconjurat de gardieni ce nu fac parte din complotul de ucigasi?

      Omul nu se cunoaste dupa pasaport, ci dupa gradul de trezire al sufletului si spiritului sau. Nici Iisus nu a fost recunoscut si/sau acceptat de marea majoritatea a oamenilor din vremea Lui. Nici chiar acum, dupa 2000 de ani nu-l accepta si recunosc.. unii dintre ei. De ce l-ar recunoaste si accepta „orbii” acum, dupa alti 2000 de ani, pe GB?

    • misto! nu conteaza care e adevarul si conteaza ce poti dovedi in instanta, nu-i asa? consider ca nu mai are nici un rost sa imi bat capul cu tine. m-ai acuzat de prea multe lucruri fara sa sti o iota despre mine. este foarte clar ca esti o infocata sustinatoare a gurului penal indiferent de dovezile pe care ti le-ar putea pune cineva sub nas. guru’ a fost judecat si condamnat si se sustrage executarii pedepsei. a folosit acte false si e pasibil de pedeapsa inclusiv in franta. trecand peste faptul ca el insusi e fals pana in maduva oaselor, justitia trebuie lasata sa isi faca treaba si el trebuie sa se supuna deciziei justitiei, ca toti ceilalti oameni. restul e can-can.

    • Sergiu Iurie Brasovanu asa functioneaza justitia si instanta, pe baza de cod penal si cod civil, pe baza de legi, reguli si dovezi etc. Acolo nu e vorba de morala, sau legi morele, samd… ci de legislatie iar aia s-a incalcat in cazul inscenarii procesului lui GB.

      Daca la mine e infocare, la tine ce este? DEMENTA si/sau interese de serviciu/servicii? Nu trebuie sa stiu eu ceva de tine sau ce lasi tu sa se „vada”, ci ce se vede ca faci. Numai un dement s-ar uita toata ziua in curte la vecin cu dorinta DEMENTA si NEBUNA de a-i face rau aluia sau a-i gasi ceva care sa-l pagubeasca intr-un fel sau altul. In realitate stim ca nu esti doar un astfel de DEMENT, ci si un postac-raspandac ordinar platit sau nu… nici nu mai conteaza. Exista criminali care sunt platiti si criminali care o fac din „placere”, placerea posesiunii demoniace. Numai unui POSEDAT ii place sa faca rau.

      Tu esti prea prost (informat) si prea HANDICAPAT in domeniul spiritual/ezoteric pentru a avea calitatea de specialist, cu ajutorul careia sa faci enunturi despre ce ar fi sau nu autentic sau fals in domeniul SPIRITUALITATII si inaltimii/trezirii sufletului si spiritului unui om. Ca tine sunt milioane de dobitoace care spun ca nu a existat Iisus sau ca era/este un fals, sau care spun ca nici Dumnezeu nu exista.

      Si pentru ca m-ai „enervat” 🙂 , o sa fac apologia motivelor pentru care este atacat/vanat GB si mai ales de ce este el cea mai vanata fiinta spirituala de pe planeta.

      Lumeste vorbind, te uiti la cine il ataca si il vaneaza si apoi realizezi ca el este sau trebuie sa fie la polul opus. Cu cat sunt mai diabolici cei care il vaneaza si cu cat sunt mai diabolice metodele prin care o fac, cu atat mai SPIRITUAL si mai trezit spiritual este (SPIRITUL din) GB. Asadar, un prim „titlul” al acestei apologii este: GREGORIAN BIVOLARU este CEL MAI INALT SPIRIT intrupat pe planeta asta. Acum tu si acolitii satanei zvarcoliti-va de durere si nebunie cautand contra argumente la aceasta afirmatie, la acest titlu.

      Spiritual si ocult vorbind, chiar paranormal, GB a fost „vazut” de unul dintre cei mai mari clarzatotori ai planetei ca fiind „aidoma” cu… reproduc spusele acelui IMPORTANT CLARVAZATOR al epocii noastre: „Al doilea Dumnezeu pe Pamant”. Atat de mare si important si de TREZIT a putut sa-l vada pe GB si sa-l compare cu toti cei pe care i-a intilnit fizic sau subtil, de la distanta (caci are si aceasta capacitate)….

      Din „pacate”, adica pacatele noastre pe care el si le-a asumat si le-a luat „in spate”, precum a preluat Iisus o parte din pacatele si karma negativa a umanitatii, GB trece prin aceste momente de calvar, ce in mic sunt precum cunoscutul traseu: „de la Ana la Caiafa”. Asa cum spunea si Iisus, voi otrepele pline de ura si venin satanic, nu a-ti fi avut nici o putere asupra LUI daca nu v-ar fi fost data de la Dumnezeu.

      Si daca pana ACUM multi dintre cei care l-au atacat/vanat si i-au facut sau vroiau sa-i faca rau, nu au stiut cui fac aceasta, actionand in necunostinta de cauza, acum pentru ca au aflat, nu conteaza daca cred sau nu aceasta, pedeapsa sau recompensa lor pentru actiunile care le fac, si/sau le vor face, va fii cel putin inmiita, daca nu si mai mult de atat. Cand se va da socoteala, nu vei mai putea spune: „NU AM STIUT, NU AM CREZUT… etc”.

      La fel vor fi recompensele si meritele celor care il vor ajuta de ACUM INAINTE, fiind deja informati catre cine isi indreapta ei ajutorul si sustinerea. Valabil si pentru dl. Cristoiu… si nu numai pentru el.

    • Sergiu Iurie Brasovanu spui: „justitia trebuie lasata sa isi faca treaba si el trebuie sa se supuna deciziei justitiei, ca toti ceilalti oameni. ”

      Asta e dementiala. Dar cei care au DARAMAT CONTROLAT WTC, de ce nu sunt supusi justitiei? Nici macar un avion nu a lovit WTC sau Pentagonul. Dar cei care au provocat „evenimentele” de la #colectiv ? Ei de ce nu sunt deferiti justitiei ca „toti ceilalti oamenii”? Dar cei care fac „acasa” („arest la domiciliu”) incarcerarea, ei de nu primesc ce primesc „toti ceilalti oamenii”?

      Nu mai fi PROST si PENIBIL sa vii in fata noastra cu asemenea sloganuri de doi lei.

    • in fata voastra? ai multiple personalitati? breh, pune-te si fa o revolutie sau voi astia misanii puneti mana si va cumparati o insula unde sa traiti happy ever after, dupa propriile reguli. guru poate fi acolo si rege, nu numai dumnezeu local. daca ti-ai reciti posturile si ai vedea de cate ori m-ai jignit ar trebui sa iti fie rusine. asa cum am mai spus, comportamentul tau demonstreaza elocvent caracterul personajului, yoga mantra mioritica.

    • Sergiu Iurie Brasovanu iar faci pe prostul. Nu vezi ca aici citim zeci, sute sau poate mii de insi? Ce crezi, suntem MAI MULTI? Dar tu de cate ori ti-ai citit posturile ca sa vezi de cate ori m-ai jignit pe mine, pe GB si alte cateva mii de yoghini de la MISA si nu numai pe ei..

      Eu ti-am raspuns aproape punctual la mai tot ce ai scris. Tu te-ai fofilat si ai jignit in continuu fara sa aduci vreun argument, dovada sau contra argumente la ce am scris eu. Daca mie ar trebui sa-mi fie rusine.. tie ce ar trebui sa-ti fie?! Super galactiva (macrocosmica) rusine ? 🙂

      Ia aseaza-ti in fata unei oglinzi, hoitul cu care te identifici in fiecare zi, zicand si crezand ca ALA esti tu. Ce vezi acolo? Reflecta ea o alta realitate decat cea care este? Daca eu ti-am fost precum o „oglinda”, de ce te supara ceea ce a „reflectat” oglinda fiintei mele in ceea ce te priveste? Ti-am adus atatea argumente si dovezi clare de care tu ti-ai batut joc sau din fata carora te-ai fofilat. Mai ai si obraznicia sa spui ca tu ai jost cel jignit… mai ales cand cel care a jignit primul si a continuat si dupa aceea ai fost chiar tu.

      GB nu a venit in lume si pe planeta asta sa stea pe o insula, ci a venit sa ajute intreaga umanitate. Va veni insa vremea cand o sa vreti sa primiti ajutor de la el si nu il veti mai primi, ci veti „ingurgita” ceea ce v-au pregatit cei alaturi de care il atacati si jigniti ca niste orbi inconstenti si niste rau facatori ce sunteti. Va veni si vremea cand VOI, cei de jos si voi talpasii si nu numai elitele spirituale, care au fost primi luati in colimatorul satanei si acolitilor lui … voi veti fi luati la rad, inchisi si omorati ca niste vite, urland si tipand dupa ajutorul lui Dumnezeu sau al vreunui trimis al Lui… iar El va va raspunde precum in bancul asta:

      „Un grup de atei si denigratori isi dau obstescul sfarsit. Datorita pacatelor si relelor pe care le-au facut in viata lor, dracii au aparut imediat in fata lor si au inceput sa-i chinuie, DUPA CUM MERITAU. Ei au inceput sa tipe si sa se tanguie si sa se roage TIPAND la Dumnezeu, la toti sfintii etc. Intr-un tarziu, unul dintre ei reuseste sa ajunga la poarta Raiului si acolo il striga pe sf. Petru cerand sa-l vada pe Dumenzeu ca sa-i ajute. Sf. Petru a mers la Dumnezeu si ia zis: Doamne, au venit la Tine, din IAD, un grup de atei si de pacatosi. Vor sa vorbeasca cu Tine.
      Dumnezeu ii raspunde: Spune-le că nu exist.”

    • esti dusa rau. nu ai adus nicio dovada si nici un argument, doar vorbarie goala. esti la fel de inchipuita ca si gurul bulgar. cu siguranta tu crezi ceea ce spui. baiguiti tampenii amalagamate, yoga & crestinism & hiduism & sex & cedreaqiimaibesemintealuguru. sunt cam putine tarile unde misa & puisorii ei nu au avut probleme. probabil tot masonii si elitele sunt impotriva. 😀 nah, ce sa zic, chapeau pentru guru, a facut treaba buna cu voi! multe succesuri in continuare! eu sper sa il vad in parnaie, atat pe el cat si pe toti spalatorii de creiere, din toate religiile si sectele si misele. cu siguranta lumea va fi mai buna fara religii si secte.

    • Sergiu Iurie Brasovanu am intilnit postaci de N ori la inteligenti ca tine si cu o cunoastere vasta… dar tu esti potrivit cu bancul de mai sus. Nu-ti face grji, vei trai mult mult timp intr-o lume fara „religii”.

    • incearca sa faci karma yoga la bara nu pe facebook sau forumuri, e mult mai potrivit pentru tine si iti si exersezi veleitatile pe shahti, pe placul gurului. banui ca esti bruneta si rubiconda. 😀

  • Alt punct ciudat din aceasta afacere este marturia smulsa cu violenta se pare minorei la vremea aceea. Ani de zile ni s-a spus ca e o victima a lui Bivolaru insa ea a depus marturie in favoarea lui in Suedia. De 12 ani se pare ca sustine ca a fost torturata ca sa faca plangere iar cand s-a dus cu avocatul la parchet sa depuna plangere impotriva autoritatilor a fost luata pe sus, dusa si sechestrata ca sa nu mai faca asta. https://www.youtube.com/watch?v=v3Mf3fglAz8

  • Cred in miracole si ma bazez pe ele. In Romania chiar si cu o singura „floare” miroase deja a primavara. Este incredibil cum in bezna creata de autoritatile penibile din Romania, cu ajutorul SRI, exista un ziarist care are constiinta si face lumina in acest caz fabricat la comanda. FELICITARI DOMNULE ION CRISTOIU. AUR CURAT…OXIGEN CURAT.

  • Ralitatea este ca atunci cand autoritatile de tip nazist -stalinist pun tunurile pe tine sau dus Draku drepturile omului! nu ai nici o sansa te duci in arest nevinovat !

  • Foarte bine punctat intr adevar

  • Cred ca maestrul vorbeste de principii si de felul cum manipuleaza politicul situatii de genul asta. Noi putem sa-l uram sau nu pe Bivolaru pentru ce a facut (de fapt justitia isi va face treaba) dar nu mai putem permite politicului si celor care au diferite interese sa ne manipuleze ca pe ultimile oi proaste.

  • Maestre….daca il vedeai cum inchite aer in git..pentru a atrage fortele universului ( si asta indirect la Tv) si eu rideam ca un apucat ce sunt…asa ca zau,lasa-l!

    • Gregorian Bivolaru emitea starea de fericire iar dumneata radeai ca un apucat, ghici de ce?…sau mai bine asteptam sa emita domnul profesor Bivolaru, intr-o meditatie la tv si starea de inteligenta…?…Asteptam…avem rabdare 😉

    • Ioan Neti Neti fericiti, cei saraci cu duhu’…

    • cecila tiz zis Ardeleanul Vorbaret la tine este cea mai elocventa dovada de fiinta fara (saraca de) DUH. O hoata si o mincinoasa si o prefacuta ce traieste din banii ce provin de la contribuabilul roman.

    • Dinu Lungu razi ca prostul, sau ca prostii, caci sunteti multi in ipostaza asta. Ce facea acolo el era ceva ce NUMAI el poate face in lumea asta. NIMENI pe intreaga planeta nu stie si nu poate sa faca asta si nu are puterea spirituala si datul/harul divin sa faca un asemenea gest spiritual de anvergura… decat poate, in cel mai bun caz, dar la un nivel mult inferior, o mai poate face o alta fiinta, „fratele lui spriritual”, „sufletul sora” al spiritului care se manifesta acum IN si PRIN GB. Ati asistat atunci in direct la una dintre cele mai teribile si oculte/secrete tehnici de ARDEREA KARMEI … pe mai multe nivele de constiinta. al diferitelor tipuri de karma specifce lumii fizice, astrale si cauzale. Nici macar cei mai avansati discipoli ai lui nu fac sau nu pot sa faca acest lucru, deocamdata.

    • Amaz Oana , ti-ai ars karma cu guru, nu-i asa?! ti-a „largit” orizonturile. 😀

    • Oana….din pacate nu cred in proceduri de acest nivel si rid! Acum daca tu esti adepta a „scufunfarii” absolute in imensitatea gurrului….ce sa fac, esti si gata!

    • Sergiu Iurie Brasovanu da jigodie. „MISAu” largit orizonturile… si capactatea de a DA FIECARUIA DUPA CUM MERITA. Ia-te de mana cu popandaul asta de lungu si tavaliti-va prin noroi de ras.

    • Dinu Lungu raspuns partial corect. Da, DIN PACATE… esti acolo unde esti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *