Cancelarul Austriei: Ministrul de Interne a avut un deadline și vrea un nou calendar pentru România și Bulgaria pentru următoarea primăvară

Gîndul de miercuri, 1 aprilie 2015

Cum a mințit Klaus Iohannis în direct și la oră de vîrf în cazul Scroviștea

La Președinte nou, presă veche.
La sindrofia de la Cotroceni, fătucele și guguștiucii presei tot mai insolvente au venit din nou, ca pe vremea lui Traian Băsescu, cu întrebări cărate în gură de la redacții, puse acolo de șefi, la rîndul lor, aducîndu-le, tot în gură, de la moguli, unii în pușcărie, alții pe cale de a intra.

Unui guguștiuc cu bărbuță ca de peri pubian Dan Voiculescu i-a pus în gură prin intermediul lui Mihai Gâdea o întrebare tendențioasă despre Traian Băsescu. De cîteva zile, haznaua Trustului Intact dă în clocot de indignare că fostul președinte s-a mutat la Scroviștea și nu la Rahova, cum i-ar dori Felix cel care informează.

Din motive care-mi scapă, Traian Băsescu a comunicat dezastruos în această chestiune, lăsînd să se adîncească în opinia publică imaginea unui fost care vrea să fie mai departe actual măcar ca locatar al unui complex prezidențial.

Lucrurile stau însă net diferit.
La așa zisa conferință de presă singurul moment în care Imperatorul s-a enervat, repetînd scena cu paltonul de la Paris, a fost cel în care și-a amintit –citez- că după 100 de zile Guvernul nu i-a dat casa care-i revine prin lege.
Această ieșire nervoasă, confirmînd că  e fiară cînd e vorba de un  privilegiu de care e lipsit, a dezvăluit într-un fel și de ce s-a mutat Traian Băsescu la Scroviștea.
În nici un caz, pentru că murea să stea într-un complex prezidențial, ci pentru că Klaus Iohannis a făcut o criză de nervi Structurilor, pentru că el nu s-a mutat încă în vila locuită de fostul președinte.

Iresponsabilul vesel Victor Ponta, golănaș în chestiunea casei lui Traian Băsescu, s-a udat tot la criza de nervi ce se putea lăsa cu o criză de Guvern. Drept urmare, el s-a grăbit să-i găsească o locație temporară fostului președinte pînă i se repară vila atribuită prin Lege, pentru a se putea începe la vilă pregătirile  în vederea mutării lui Klaus Iohannis.

De acest aranjament știau nu numai Victor Ponta, dar și Klaus Iohannis.
Spre stupoarea mea, Klaus Iohannis a declarat că nu știe nimic de acest aranjament, contribuind, alături de concubinul său de Putere, Victor  Ponta, la adîncirea unei imagini nedrepte despre Traian Băsescu. Soțul viitoarei Prime Doamne putea să  spună adevărul despre aranjament,  subliniind că vinovat de toată împuțiciunea asta e Victor Viorel Ponta. Îl obliga la asta nu numai Adevărul, dar și sloganul O altfel de politică. O altfel de politică înseamnă și fair play, absent din România  de mahala politică.

Klaus Iohannis a dovedit însă, prin încercarea de a-l vîrî în rahat pe fostul președinte că nu practică o altă politică decît  de pînă acum:
Politica de șmecher dîmbovițean.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

90 comentarii pentru articolul „Gîndul de miercuri, 1 aprilie 2015”

 • Ce e corect ?Are zeci de greșeli de orografie și exprimare.

 • Învață să scrii și să te exprimi românește ca să fii înțeles.

 • Și eu credeam că a fost votat de miloane de români.

 • În mesajele sale Băsescu are substanță de scandal.

 • Dl Cristoiu,deocamdata ,dupa 25 de ani , Dl Basescu ramane in top.Daca mai traim . ….o sa vedem ca va ramine referinta,pentru multi presedinti de acum in colo…

 • Grupuri de interes au vrut sa dea o lovitura de anumit fel ca sa poate avea 3 marioneta un la Cotroceni alt la finanta si celelat la palatul Victoria Pentru acest lucru au avut cel putin 2 planurile de rezerva La un dintre ele dupa anumit actiuni de tip Staliniste ce aveau scop sa transmite parlamentari de o maniera subminal frica de teroare urma sa-i se faca sa inteleaga ca daca trece de parte partidului meu cel putin timp de 5 ani vor avea liniste In acest scop urmau sa se foloseasca de o fituica pe care il au denumit program de guvernare ca sa justifice in mod legal astfel de actiuni diabolice Numai ca dupa ce au lansat o astfel de fituica la mai putin de 3 ore am dat cu ea de pamant si am scos praful din el Tinand cont ca au rauncat -o imediat la gunoi am crezut ca dupa o asemene Victoria renunatau la planul lor diabolic Vazand ca situatie devenise dificila pentru ei atunci au trecut la un alt plan pe care il aveau de rezerva si anume cel de a scoate cu forta pe cel de la finanta care pana acum i-au impiedica Find ca timpul pentru ei era cam putin au actionat la greaba si ca atare au adus la finanta un marioneta cu un statutl mai veche pe care stiu ca nu va opune nicodata la nico decizie car se va lua impotriva interesele Romania Marioneta nici nu s-a asezat bine la birou si deja a fost chemat la ordin Daca vreti sa aflai mai mult despre acest subiect sau despre alte pe care nimeni nu are curaj sa vorbeasca despre ele puteti cauta expresie 13 Motive pentru care program de guvernare PNL e un dezastru sau sa dati click pe titul si sa acesati aceasta pagina

 • Multă râcă între postaci , dar lor nu le pasă că ţara noastră este ultima din Europa , a ajuns mai săracă decât ţările din lumea 3 a , iar domnii jurnalişti de mare calibru scriu cronici mondene că astea s mai plătite de către mogulii lor.

 • Mă dragilor ,dar nu dvs l aţi votat ?… şi încă îl mai votau 2000000 de diasporeni dacă Ponta nu fura alegerile …

 • Cea mai tare declaratie: Basescu postac!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 • O dezamăgire mai mare decât acest Iohannis nu a existat niciodată. De la fiecare președinte , am știut mai mult sau mai puțin la ce să ne așteptăm. Au fost așteptări imense in privința lui Iohannis ! Ieri ne-a liniștit definitiv ! Singurul lucru pe care-l aștept cu nerăbdare este ca psd-ul să-l suspende.

 • O dezamăgire mai mare decât acest Iohannis nu a existat niciodată. De la fiecare președinte , am știut mai mult sau mai puțin la ce să ne așteptăm. Au fost așteptări imense in privința lui Iohannis ! Ieri ne-a liniștit definitiv ! Singurul lucru pe care-l aștept cu nerăbdare este ca psd-ul să-l suspende.

 • O dezamăgire mai mare decât acest Iohannis nu a existat niciodată. De la fiecare președinte , am știut mai mult sau mai puțin la ce să ne așteptăm. Au fost așteptări imense in privința lui Iohannis ! Ieri ne-a liniștit definitiv ! Singurul lucru pe care-l aștept cu nerăbdare este ca psd-ul să-l suspende.

 • Pentru Herr Iohannis : Schlafen Sie gut … weiter…!

 • Pentru Herr Iohannis : Schlafen Sie gut … weiter…!

 • Pentru Herr Iohannis : Schlafen Sie gut … weiter…!

 • ce rai sunteti,credeati ca este pe veci Basescu?

 • Iar Basescu; aveti nevoie de un anti-virus. Intrebarile au fost…”complete”.

 • Sa speram ca nu va sta cinci ani.

 • Sa speram ca nu va sta cinci ani.

 • Pe dracu’,nici macar de la izvoarele Dambovitei,este un provincial arogant si profitor, mandru si ingamfat,insurat cu o cucoana targoveata cu un tupeu greu de imaginat.

 • ati observat ca a reaparut fenomenul „fetele de la APACA” ? diferenta este ca idolul nu mai este Petrica ci KWI si ca unele fete sunt purtatoare de… pantaloni

 • Iohannis e un nesimtit ordinar. Basescu l-a facut presedinte. Sa taca din gura si sa lase usl-ismele deoparte.

 • Corect punctat.

 • Dialog la distanta intre doi presedinti postaci, unul in activitate si inca ce activitate(pe facebook evident) dar santajabil cu perioada pre-prezidentiala,insipid pentru romani, iar celalalt calare mai departe pe dosare in acelasistil desantajist ordinar ca si pana acum! Intrebarile presei penibile ca si reprezentantii ei, nimic desubstanta sau macar coerent iar dl Cristoiu ofuscat de faptul ca nu mai suge din poala sau de sub poala antenelor arunca cu laturi acolo unde a mancat o paine buna!Antenele ,aceasta oficina americana via DC NEWS foarte revolutionari pe ecran , in fata presedintelui au reusit cu brio sa fie foarte penibile prin reprezentat; marea majoritate a acestor chipurile ziaristi nu stiu cum sa structureze o intrebare pertinenta si concisa care sa fie si interes general real nu de can can! Dar pentru presedinte acest lucru e perfect , poate poza linistit in cel care tace si face!

 • Ce-ti mai place sa lingi unde ai scuipat si viceversa…ca sa nu mai spun ca nu stii sa vorbesti! Auzi la el, „amandorura”…https://www.youtube.com/watch?v=dqv4KCvFpn0

 • Lui Putin i-au luat paltonul, la Minsk, lui Iohannis de ce să nu i-l ia, ce suntem tara de mana a treia ?

 • DOCBITOCUL ASTA DE PRESEDINTE > PRIN TACERE DEVINE PARTAS CU PONTA..

 • DOCBITOCUL ASTA DE PRESEDINTE > PRIN TACERE DEVINE PARTAS CU PONTA..

 • Cei care incă mai aveau speranțe legat de Iohannis, sper ca după această conferință de presă au înțeles că nu mai e nici o șansă, că băiatul e pe mână cu ponta și că în noiembrie ne-am luat o țeapă uriașă.

 • Deci … Basescu este postac.Super tare!!!
  Mai, Johannis, dar tu din cele 100 de zile vreo 90 ai fost mufat pe FB ca un postac autentic…Sa inteleg ca te deranjeaza Basescu? Iti face concurenta? Cel putin, Basescu are substanta in mesajele lui si merg tintit … ce ne facem cu limbajul de lemn al postacului Iohannis?!

 • Problema se putea rezolva prin relocarea lui t.b. la rahova

 • Problema se putea rezolva prin relocarea lui t.b. la rahova

 • BASESCU, LA PUSCARIE ; PONTA SI IOHANIS, PE GARLA.

 • BASESCU, LA PUSCARIE ; PONTA SI IOHANIS, PE GARLA.

 • Şi cu ce ar fi fost lezată onoarea fostului preşedinte dacă ar fi stat la el acasă până dispare mirosul de silicon , lavabilă şi adezivi din vila alocată ? Că la capitolul spaţiu locativ nu stă tocmai rău. Şi nu la Baia Mare sau Vaslui , ci chiar aici în buricul târgului.

 • Şi cu ce ar fi fost lezată onoarea fostului preşedinte dacă ar fi stat la el acasă până dispare mirosul de silicon , lavabilă şi adezivi din vila alocată ? Că la capitolul spaţiu locativ nu stă tocmai rău. Şi nu la Baia Mare sau Vaslui , ci chiar aici în buricul târgului.

A apărut „1990- Ce se ascunde dincolo de evenimentele din 13,14 și 15 iunie? ”. Primul volum din seria Ion Cristoiu – istoricul clipei, 1990 – 1996

Invitații cristoiublog

Invitații cristoiublog